Oczywiście że strzelil w tych ostatnich 2-1 u nas :SZczepan i Budzik .
-
-
Mateusz Szczepaniak - witamy w Cracovii!
Sorry ze post pod postem... ni3 pisze nigdzie że zagrał źle ale skuteczność u niego jest ZEROWA a jest napastnikiem więc nawet grając na skrzydle takie patelnie powinien strzelać nawet utasem....
To nie jest pierwsza patelnia nie strzelone przez niego...
Owszem walczy szarpie ale bramek brak...o asystach już nawet nie wspomne...
[quote='piotrek67' pid='1270587' dateline='1502702016']
Oczywiście że strzelil w tych ostatnich 2-1 u nas :SZczepan i Budzik .
[/quote]
Przepraszam. Oczywiście zapomniałem o tych derbach. Szukałem w pamięci w poprzednich latach a tu ostatnie derby u nas...
3lvis zwracam honor.
W porządku. Również od soboty chodzę wściekły na cały świat a jeszcze wczoraj najchętniej cały klub bym zaorał nie widząc żadnej nadziei na lepsze jutro. Jak żyję nie pamiętam większego frajerstwa w derbach jakie w sobotę uczyniliśmy ale już czas by powoli wracać do siebie. Ciężko będzie zapomnieć o tych wyczynach ale już w piątek kolejny mecz, który należy wygrać.
[quote='piotrek67' pid='1270583' dateline='1502701168']
Jest nieskuteczny to fakt ale zapieprza aż miło dopóki starczy sił-oczywiście ta niewykorzystana boli ale Piona też marnuje dużo sytuacji.
[/quote]
Tyle, że Piątek dochodzi do sytuacji 5 razy częściej.
Jak dla mnie to Szczepan dostaje zbyt mało szans, on zasługuje na grę w pierwszym składzie. Dopiero w ostatniej kolejce tak było
- Edytowany
Ku....wa wszyscy u nas dostają za mało szans. Niech grają zawsze, zaliczamy kilka spadków, to może który w wieku 40 lat strzeli bramkę. Vestenicky, Szczepaniak, Wdowiak, itd
P.S. Aaa... A jak już dostają szansę i dalej grają piach, to się okazuje że idiota trener stawia ich nie na tej pozycji co trzeba.
Nie tacy jak on pudłowali setki, ale przyznam - ciągle ciężko to zrozumieć.
Jak ja czytam, że ktoś dostaje za mało szans, to gdzieś na świecie umiera panda...
Szansę to można dostać od Wojciecha Manna w pewnym teleturnieju. Ludzie, my tu mówimy o zawodowych sportowcach, na zawodowych kontraktach. Polega to na tym, że są codziennie do dyspozycji sztabu szkoleniowego, a jeśli nie wybiegają na boisko w meczach o punkty, to znaczy że przegrali rywalizację na treningach. Koniec, kropka.
Słodkie pieprzenie, że ten czy inny trener kisi na ławie wielkie talenty, na boisko wypuszczając gorszych to jakaś paranoidalna legenda ludowa, w której jak widać, z niewiadomych przyczyn, lubuje się cała masa kibiców.
[quote='craco8878' pid='1270600' dateline='1502704435']
Ku....wa wszyscy u nas dostają za mało szans. Niech grają zawsze, zaliczamy kilka spadków, to może który w wieku 40 lat strzeli bramkę. Vestenicky, Szczepaniak, Wdowiak, itd
P.S. Aaa... A jak już dostają szansę i dalej grają piach, to się okazuje że idiota trener stawia ich nie na tej pozycji co trzeba.
[/quote]
Mowa tylko o Szczepaniaku, ale wiadomo, że trzeba nagiąć, żeby wyszło na swoje. Słabo zagrał? Zepsuł dwusetkę, prawda i do tej pory chodzę wkurwiony, ale to nie jest powód do wy.pierdalania go do Podbeskidzia itp. Gdyby trafił to byłby tutaj noszony na rękach. A co do tamtej dwójki to sam uważam, że Wdowiak i Vestenicky nie powinni już zagrać w Cracovii
- Edytowany
jakbysmy wygrali 12-0 to by wszyscy by byli noszeni na rekach a Potter by se wytatuowal Drewniaka na lydce, ale to nie alternatywna rzewczywistosc...
Tatuaż Drewniaka na drewnianej łydce pirackiej to by było coś. Taka incepcja.
[quote='Aston1906' pid='1270503' dateline='1502658767']
[quote='Muertes' pid='1270481' dateline='1502654377']
[quote='Aston1906' pid='1270449' dateline='1502650644']
Wczoraj napisałem w tym wątku dosadnie co sądzę o specjaliście od machania łapami, post poleciał i pewnie słusznie, bo za grubo pojechałem z bluzgami.
[/quote]
Musiałeś użyć jakiegoś bluzgu-klucza bo mnie kilka postów wyżej - po tym jak nazwałem Szczepaniaka pierwszoligowym snajperem - okraszono mianem "pierdolnietego" i admin ani zareagował a toż przecież średnio dyplomatyczne określenie mojego potencjału intelektualnego
[/quote]
Ta widziałem to, ale zignorowałem, bo to autorstwa tego całego lolo, który uaktywnia się na forum tylko jak ktoś jedzie po Szczepanie, czyli to pewnie ktoś z jego rodziny (może żona?), w każdym razie forumowicz nie warty uwagi.
PS. Teraz widzę, że ten post, w którym lolo Cię wyzywa jednak w końcu poleciał.
[/quote]
Musze Cię Aston chyba zasmucic bo jak juz raz wyjaśniłem nie jestem żadna jego rodzina abi tym bardziej zona zresztą jak go ktoś tu nazwał nazelowanym blaznem który ciągle tylko macha rękami i kładzie się na boisku wygląda Ci na kogoś kto ma żonę ? Bo dla mnie to raczej gej....A teraz na poważnie po pierwsze byłem wkurwiony po derbach a po drugie pozostawił bym to bez echa gdy Muertes ocenią go jako zawodnika a nie obrażał jako człowieka . Ja tez niejednokrotnie kogoś oceniam za grę ale nigdy nie obrażam i jak ktoś już napisał gdyby to strzelił to teraz byście go na rekach nosili I jeszcze jedno akurat w tym meczu był jednym z naszych najlepszych zawodników Jeśli tego nie widzisz razem z Muertesem to proponuje tenis z udziałem Radwańskiej tez jest z Krakowa ...
[quote pid='1270503' dateline='1502658767']
[quote pid='1270481' dateline='1502654377']
[color=inherit][size=small][font=sans-serif]a po drugie pozostawił bym to bez echa gdy Muertes ocenią go jako zawodnika a nie obrażał jako człowieka . Ja tez niejednokrotnie kogoś oceniam za grę ale nigdy nie obrażam[/font][/size][/color]
[/quote]
[/quote]
Lolo kobiecino przestań pitolić próbując się wytłumaczyć - gdzie ja niby obraziłem Szczepaniaka jako człowieka? No chyba że obrazą człowieka jest sugestia,że ktoś jest napastnikiem na poziomie 1 ligi - wtedy tak przyznaje się,szpetnie go obraziłem
lolo, coś musiało się pomieszać. Muertes faktycznie odniósł się do poziomu sportowego a Aston nie (przynajmniej nie wprost) stąd post poleciał.
[quote='Muertes' pid='1270684' dateline='1502727651']
[quote pid='1270503' dateline='1502658767']
[quote pid='1270481' dateline='1502654377']
[color=inherit][size=small][font=sans-serif]a po drugie pozostawił bym to bez echa gdy Muertes ocenią go jako zawodnika a nie obrażał jako człowieka . Ja tez niejednokrotnie kogoś oceniam za grę ale nigdy nie obrażam[/font][/size][/color]
[/quote]
[/quote]
Lolo kobiecino przestań pitolić próbując się wytłumaczyć - gdzie ja niby obraziłem Szczepaniaka jako człowieka? No chyba że obrazą człowieka jest sugestia,że ktoś jest napastnikiem na poziomie 1 ligi - wtedy tak przyznaje się,szpetnie go obraziłem
[/quote]
Nie 3de więcej z tobą polemizowal bo to nie ma sensu ale jeżeli uważasz gościa który wychodzi w pierwszym składzie za 1 ligowego napastnika to chyba stwiedzasz fakt gdzie teraz jesteśmy koniec kropka i dalej uwielbiaj Probierza a niedługo faktycznie tam będziemy
Szczepaniak był jednym z najlepszych na boisku? Bo walczył? Do walki w derbach nikogo nie trzeba namawiać. On jest napastnikiem, ma strzelać bramki, zwłaszcza w derbach. Tego nie zrobił, a okazję ku temu miał wyborną. To niestety obniża jego notę w tym meczu. Owszem swego czasu Mateusz strzelił bramkę w derbach, ale w formie to on był wówczas, obecna jego dyspozycja jest wyraźnie słabsza...
Myślałem, że Mateusz tym koszmarnym pudłem zapracuje chociaż na wyróżnienie w tej kolejce jako "pudło kolejki" ;) Niestety przegrał rywalizację o to "zaszczytne" trofeum z Dźwigałą z Płocka :D Czyli można gorzej - ale czy to jest pocieszenie? Najwyższy czas żeby Szczepaniak zaczął robić to co do niego należy czyli strzelać bramki...
Brawo za piękną asystę!
Udało mi się wejść na stadion w 35 min meczu, dowiedziałem się że grał gdy dostawał brawa jak schodził. Dla mnie słabo, chodź usprawiedliwieniem może być fakt że obrońcy Cracovii "skradli show".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)