[i]LITERKA "G" SIŁĄ NARZUCONA[/i] :D
-
-
Dzień św.Zwisława
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1471384' dateline='1612608934']
[/quote]
[img]https://www.gify.net/data/media/1309/smiech-ruchomy-obrazek-0095.gif[/img]
[/quote]
Literka G siłą narzucona..., ale nie przeszkadzało wam mieć na etacie piłkarzy milicjantów... Poziom zakłamania w przypadku gts-u przeszedł wszelkie granice!!! Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji (PZPR), taka jest wasza historia...
- Edytowany
zobaczcie co ten kvrwiszon jazdzynski bredzi: https://twitter.com/jazdzynski/status/1358072273673027586
kto ma konto na tt niech chvja zaora
- Edytowany
Złamas jajco nie wrzucił całego scana.
Parę postów wyżej jest cały artykuł,gdzie niżej jest napisane że są jednym z najstarszych towarzystw. Nie najstarszym,a jednym z najstarszych. Jakaś UBecka świnia,na rozkaz zwierzchników z Łubianki, naskrobała niespójny pseudodziennikarski, wiernopoddańczy gniot.
Na to się powołuje ta piz.da jajco.
Jest tam też mowa o nowym klubie: a więc" GTS Wisła 06.02.1949".
Wreszcie uzgodnili sobie datę powstania
[quote='zejniov' pid='1471409' dateline='1612625361']
zobaczcie co ten kvrwiszon jazdzynski bredzi: https://twitter.com/jazdzynski/status/1358072273673027586
kto ma konto na tt niech chvja zaora
[/quote]
Sorry, ale to tak jakby ku**a przekonywała na siłę, że jest dziewicą...
Jajco sam się zaorał jak zwykle zresztą. Tamten tekst to pisał taki ówczesny Bialonski na polecenie ówczesnego Jajcy,obaj zachwyceni perspektywami prosperity za pieniądze UB. Starszeństwo można omawiać z historykami,a nie jajcem
[quote='Jarek44' pid='1471400' dateline='1612619946']
[/quote]
Literka G siłą narzucona..., ale nie przeszkadzało wam mieć na etacie piłkarzy milicjantów...
[/quote]
Ja parę lat temu czytałem gdzieś wywiad z Antonim Szymanowskim, który ubolewał nad tym, że jego bratu Henrykowi obniżono ubeckie emerytury - a co on winien, że grał w milicyjnym klubie - i że on będzie o to walczył, by mu emeryturę przywrócono. No tak, "siłą narzucona", "niedobrze", ale profity do dziś się ciągnie... A jakoś pan dziennikarz nie zapytał, z jakiej racji Henryk Sz. ma mieć znacznie wyższą emeryturę niż inni piłkarze...
[quote='zejniov' pid='1471409' dateline='1612625361']
[/quote]
Popatrzyłem, na wymioty mi się zebrało... Ten typ śmie teraz twierdzić, że to "czarny dzień"... Gdyby nie ten czarny dzień, to byście dziś byli tam gdzie jest Garbarnia, Hutnik... Ech, ta sprawiedliwość po-grubo-kreskowa.
Pojawiał się w pasiackich dyskusjach temat oświetlenia w azylu. Z ust pasiastych braci w różnym wieku słyszałem jakoby maszty te były darem Polonii Amerykańskiej dla Cracovii przy przebudowie stadionu w latach 60tych.
Pod pretekstem braku pieniędzy na montaż, znalazły się na r20.
Czy ta historia jest komuś znana i mógłby wyjaśnić sprawę?
Nadmieniam że na początku lat 80tych,w czasie derbów psy skandowały "gdzie macie jupitery?"
A my odpowiadaliśmy "ZOMO nam ukradło"
Może ktoś zna historię z tym związaną?
ale zostawcie temat św Zwisława w spokoju i przenieście się z pierdololo o szmacie do odpowiedniego tematu. ten niestety musi spaść kilka stron niżej. oby nie za daleko..
64 dni później
Z tymi jupiterami to było tak,że w Krakowie mialy sie odbyc finalowe mecze mlodziezowych mistrzostw europy bodajze.
Pierwotnie final miał się odbyć na naszym stadionie i w ramach tej okazji mielismy dostać jupitery, ale ostatecznie odbył się na wiśle.
U nas grano o brąz więc dostalismy zegar.
18 dni później
No to hop :D
[quote='VelVet' pid='1487462' dateline='1620063031']
No to hop :D
[/quote]
Widzę ,ze kolejny potwierdza nieumięjetność czytania ze zrozumieniem ;) :D
[quote]
[quote]
[quote]
[b][color=#000000][size=small]W Arsenalu, o czym się niedawno dowiedziałem mają St.Totteringham Day.[/size][/color]
[color=#000000][size=small]To jest dzień w roku, kiedy mają pewne, że będą na koniec rozgrywek wyżej w tabeli od Tottenhamu.[/size][/color][/b]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
I o co się dopierdalasz jak zwykle do mnie ? Podbijam temat bo jesteśmy blisko pięknego dnia.
nie pamiętam ,żebym do Ciebie czy kogokolwiek się dop..ał.
31-05-2020, 13:09 - sam wtopiłeś temat i teraz pouczasz innych ? :D
Bez odbioru, cieszmy się dobrym weekendem.
[quote='VelVet' pid='1487475' dateline='1620063680']
31-05-2020, 13:09 - sam wtopiłeś temat i teraz pouczasz innych ? :D
[/quote]
No to właśnie o tym pisałem :)
Nie ma czego świętować, to jest jeden z najgorszych sezonów ostatnich dwóch dekad, a to [b]nie jest łatwe[/b] bo beznadziejnych sezonów było sporo.
Jestem zażenowany - [b]wszystkim[/b]. Cieszę się, że to już koniec.
- Edytowany
Trzeba było wygrać derby (dwukrotnie)i zaangażować psy do walki o utrzymanie.Wtedy mielibyśmy satysfakcję i co świętować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)