[quote]#post1736124 Pogoń podpierdoliła z hotelu w Łodzi Czurlinowa i podpisała z nim umowę mimo iż ten był dogadany z Widzewem.
https://weszlo.com/haditaghi-odpowiada-dobrzyckiemu-gdy-zapraszasz-kobiete-na-kolacje/[/quote]
Pisał już o tym @pablo74#33265 w wątku meczowym 😉
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Takie mają zagrywki. Sutalo chcieli podebrać, węgra podebrali. Tego Czurlinowa też, ale w tym wypadku to więcej mówi o samymy zawodniku w sumie, zna się z Masłowskim i na ostatniej prostej wywinął taki numer.
cwelka też podebrała Górnikowi Colaka.
A sądzę że jest o wiele więcej takich tematów o których się w ogóle nie mówi na ogół
- Edytowany
Ja na studiach podbierałem wiśnióweczke rodzicom. Zastępowałem wodą.
Oczywiście się wydało jak się rzadka zrobiła.
Nie żałuję, warto było.
Myślę, że w Pogoni myślą podobnie.
[quote]#post1736128 ... Sutalo chcieli podebrać, węgra podebrali....[/quote]
Mogli zrobić na odwrót...:)
Po co budować skauting, jak można rozejrzeć się kogo inni chcą kupić i im go podebrać XD
Szkoda że Batouma nie podebrali.
Węgier się leczy. Sutalo przyjamniej w ciągu roku zaliczył parę odbiorów jakiś.
A ile strat i punktów przez niego ....
A tak w ogóle to... zgłupieli wszyscy od tego internetu. Wszyscy. Od znajomych po polityków. Prezesi klubów też. Dołączyli do CyberMariana, który zgłupiał pierwszy.
Zestawienie budżetów klubowych klubów ekstraklasy wg info o piłce nożnej ( Platforma X)
Budżety klubów Ekstraklasy na sezon 2026/27: Lech Poznań - 236 mln zł Legia Warszawa - 175 mln zł Raków Częstochowa - 100 mln zł Pogoń Szczecin - 99,4 mln zł Widzew Łódź - 90 mln zł Jagiellonia Białystok - 80 mln zł Wisła Kraków - 62 mln zł Zagłębie Lubin - 62 mln zł Górnik Zabrze - 53 mln zł Śląsk Wrocław - 50 mln zł Korona Kielce - 48 mln zł Motor Lublin - 47 mln zł Wisła Płock - 42 mln zł Piast Gliwice - 35 mln zł Cracovia - 32 mln zł GKS Katowice - 30 mln zł Radomiak Radom - 30 mln zł *W przypadku Wieczystej umowy Kraków nie został zatwierdzony.
ℹ️Skarb Kibica Przeglądu Sportowego
Jesteśmy Najlepsi od końca 🤪
@ZbigniewT#30202 taka informacja nie daje żadnego obrazu sytuacji, szkoda się tym zajmować.
Ja o sobie też napisze że mam budżet (tu mówimy tylko o planowanych wpływach) na rok 10 mln z czego 9 mln to kredytu, pożyczki i inne instrumenty dłużne
Wiadomo, pieniądze same nie grają, ale to zestawienie pokazuje, że u nas bida aż piszczy.
Chciałem tylko niektórych wybudzić, że snów o potędze i marzeniach o mistrzostwie, które choć nic nie kosztują ( dla nas ważne! ) to mogą niezdrowo wpłynąć na psychikę.
Lech i Górnik w pałę.
Ależ ten bramkarz Lecha beznadziejny...
Piłkarze Lecha wyraźnie zdziwieni, że w swoim polu karnym nie mogą grać rękami.
Z kolei w Zabrzu takie samo zdziwienie, że przed wykonaniem rożnego w polu karnym nie uprawia się zapasów - sędzia daje karnego zamiast jak u nas chodzić po prośbie wśród piłkarzy.
Lech to się zaraz obudzi w el ligi europy, tk to jest jak się jest pewnym awansu po pierwszym meczu
- Edytowany
Lech postanowił udowodnić, że w piłce nożnej nie ma rzeczy niemożliwych.
Z drugiej strony musimy zrozumieć, że to już czwarty mecz w sezonie i mają prawo być zmęczeni ;-)
A mogli przełożyć mecz z nami.
- Edytowany
Można powiedzieć że zepsuliśmy Lecha. I pewniaka do mistrza Polski już w pierwszej kolejce.
I teraz te wszystkie slodkopierdzace wypowiedzi niby ekspertów z całego tygodnia o Lechu obrócąsię o 180 stopni, będzie teraz jazda jakby słabi itd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)