Stary dobry Wdowiak...
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
Halo santus czas najwyższy raczki spod kołderki wyjąc, koniec walenia konia pod śmieszny raków. Hahah mowilem ze tak będzie, wiedziałem ze znowu się zesraja w ostatnim, decydującym meczu, ot Polska mentalność-jest dobrze to trzeba se spierdolic. Santus halo gdzie ten twój wielki projekt.
Nasciagali chuj wie kogo zakładając, ze będą grać na trzech frontach ale chlebuś jest w polskich rozgrywkach, haha, ile komputerów trzeba będzie sprzedać żeby utrzymać ten „pucharowy zaciąg”.
No i mają, karma wraca że tak powiem (mam na mysli zachowanie piłkarzy i sztabu Slavii po koncowym gwizdku) za tą bute trenera na konferncjach, zachowania kibiców, bilbordy, itd itd
Za to Leszek gra dalej 😁
Filipiak się cieszy razem z wami że próby ugrania czegoś spełzły na niczym. Wygrywa jego stagnacja. Stabilna bylejakość. Szkoda mi Rakowa bo mógł dać przykład okupantowi że i kopciuszek może coś znaczyć w Europie. A tak, jak ktoś napisał, chlebuś jest w lidze. Czy 4 czy 15 miejsce.
Słowa o chlebusiu w lidze wypowiedział Jacek Zieliński przed eurooraniem przez albańskich pastuchów z Macedonii.
Szkoda nie tyle Rakowa co punktow do rankingu dzięki którym być może krok po kroku udawałoby się wyrwać z pucharowej prowincji
Raków tak chamsko grał na czas już w pierwszej połowie, że nawet mi ich nie żal.
- Edytowany
Typowy Wdówka🤣
https://pbs.twimg.com/media/FbCCJ09WQAAwOhm?format=jpg&name=large
Chciałem, żeby Raków wygrał, ale okazali się niestety frajerami. Co z tego że się wygrywa mecze po kolei skoro w najważniejszym daje sobie strzelić w ostatniej minucie, do tego w najbardziej frajerski sposób z możliwych. To nie jest żaden wielki projekt tylko zwykle leszcze.
Tak jak gts w Atenach już się witał z Ligą Mistrzów a tu taki chuj.
Udany projekt jest taki który doprowadza do zrealizowania postawionego celu.
[quote]#post1547621 Chciałem, żeby Raków wygrał, ale okazali się niestety frajerami. Co z tego że się wygrywa mecze po kolei skoro w najważniejszym daje sobie strzelić w ostatniej minucie, do tego w najbardziej frajerski sposób z możliwych. To nie jest żaden wielki projekt tylko zwykle leszcze.
Tak jak gts w Atenach już się witał z Ligą Mistrzów a tu taki chuj.
Udany projekt jest taki który doprowadza do zrealizowania postawionego celu.[/quote]
Tylko, że te leszcze w ostatnich latach w piłce osiągnęli więcej niż Cracovia....ehh 😑
Ja im zazdroszczę choć tego projektu. Bo u nas nie ma nawet szkicu.
Szkoda Rakowa , jedyna Polska drużyna ,która w ostatnim czasie prezentowała coś jako tako zbliżonego do
współczesnej piłki nożnej.
Przegrali z faworytem choć byli blisko szczęścia. Teraz mogą się skupić na lidze żeby móc być może znowu spróbować.A nasze dokonania pucharowe ? Może lepiej o nich kur wa nie wspominać.
Widze tu straszliwe emocje,,, Raków na chwile obecną według mnie jest najlepszą polską drużyną w eklapie, ale niestety to i tak jest za mało na tak zwaną europę niestety, myśle że i tak daleko zaszli....W każdym razie niema porównania z Lechem który jest dużo słabszy i męćzy się straszliwie z ogórami z Luksemburga
- Edytowany
[quote]#post1547626 Przegrali z faworytem choć byli blisko szczęścia. Teraz mogą się skupić na lidze żeby móc być może znowu spróbować.A nasze dokonania pucharowe ? Może lepiej o nich kur wa nie wspominać.[/quote]
Jak mawia mój starszy kolega z Kaźmirza (Pasiak i ex-hokeista) : "bo to jest za przeproszeniem QJM"
Lech nie męczył się z ogórami, to co widziałem to była zabawa i pewne dowiezienie 2-bramkowego zapasu. Zapytam tylko - ten Szymczak naprawdę musi grać?
A co do "projektu" Raków - nie mam zamiaru szydzić. Raków został rozjechany przez walec, nie przez żadnych artystów, tylko solidnych wyrobników futbolu - ludzie z ławki. jacyś 3-rzędni Brazylijczycy czy Afrykanie i reprezentant Czech podnieśli intensywność gry, a Raków wpuścił niejakiego Czyża, który nie umie przyjąć piłki. Zderzyły się ciężarówka Star z pociągiem Regio.
Adios, galacticos, za wysokie progi. Ale warto było próbować.
[quote]#post1547627 Widze tu straszliwe emocje,,, Raków na chwile obecną według mnie jest najlepszą polską drużyną w eklapie, [/quote]
[s]Na chwilę obecną[/s] aktualna tabela mówi, że Wisła Płock.
Ja też lubie pożartować, ale to co pisałem to było akurat na poważnie, i zrozumiałem żąrt o Wiśle Płock (dobry)
Nie, no aktualnie to Raków zagrał fajnie w pucharach i tak sobie w lidze. Ma dwa mecze zaległe i różnie może być z tą "najlepszą drużyną" za, powiedzmy, cztery tygodnie. Moim zdaniem nie jest najlepszy, co potwierdza tabela i elementarna logika, a nie kibicowska opinia. Bez urazy.
A ja nie jestem kibicem Rakowa wiec nie rusza mnie to tylko patrze obiektywnie, Nie jest łatwo grać w europie i w lidze jednocześnie vide Lech który jest według tabeli oczywiście najgorszą drużyną w lidze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)