[quote='ian thorpe' pid='1359176' dateline='1548090375']
ciekawe, co Koziołek "powie" na odejście Jevticia . Dla mnie szkoda. Sezon ostatni średni, ale parę goli z najwyższej półki w Ekstraklasie strzelił.
Ale FK Krasnodar, wicelider ligi w Rosji, 2,7 mln euro kusi piłkarza i klub.
[/quote]
Zawsze go lubiłem ale od roku to prawie nic nie dał temu zespołowi a za chwilę okaże się że mu się kontrakt kończy i odszedłby za darmo. Moim zdaniem w Lechu już więcej nie pokaże to lepiej zwolnić miejsce a jak za taką kasę to choć coś bo apetyty były na więcej ale chłopak się pogubił.
W Poznaniu mówią by zawiązać kokardkę i zawieźć na lotnisko :)
[quote='quentin' pid='1359193' dateline='1548093394']
Tylko że jak Jevtić przychodził do Lecha to zakłam że spodziewano się znacznie więcej po samym zawodniku jak i po jego ewentualnej odsprzedaży. 2,7mln szału nie robi, ale nie da się ukryć że z każdym rokiem ta cena mogłaby spadać. Tendencja niestety była taka że sportowo było z każdym rokiem gorzej. Zasiedział się w Poznaniu, kontuzje zrobiły swoje i chyba czas na nowy impuls. Może jeszcze wyskoczyć z formą, ale wg mnie już nie w Poznaniu. Jak dla mnie jak mają alternatywę na to miejsce to sprzedawać ;).
[/quote]
Dokładnie tak jak napisałeś, alternatywa jest Radut i Letniowski :) Radut jest naszym najlepszym zawodnikiem..na treningu bo na meczu nie pokazał nic i już trzeci trener będzie zastanawiał się jak to możliwe, że rumuński Beckham ma taką blokadę mentalną. Zobaczymy.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Jaga wziela sobie do serca apel Niemca o nierozkradaniu gtsu :D
Ale tak po prawdzie to przez te kilkaset tys EUR podali im kroplówkę.
Za takie pieniądze to ja bym się nie zastanawiał i pożegnał Jevticia. To byłoby dobre zakończenie współpracy - dobre mecze w pamięci i dobra gotówka na koniec, a na resztę można spuścić zasłonę milczenia.
Rock czy podali kroplówkę gts kupując piłkarzy? .Pamiętaj że jedno miejse w tabeli niżej i tracisz ok 400 000 zł .Wylecisz z 8 strata większa bo nie dość że bijesz się by nie spaść na noże to jeszcze masz mizerne zyski z dnia meczowego .Rozkradli ich dosłownie .2 piłkarzy za 750 tyś euro to jak za darmo a trzeci najbardziej wartościowy Arsenic pies nic nie dostanie .
Co do Jovetica na miejscu Lecha bym się minuty nie zastanawiał .2,7 mln euro to dużo kasy i można spokojnie 2 za to kupić bardzo dobrych i jeszcze kasa zostanie .
No tylko mogli zostać z mocniejszym składem i bez licencji.
[quote='Rock' pid='1359262' dateline='1548148096']
Ale tak po prawdzie to przez te kilkaset tys EUR podali im kroplówkę.
[/quote]
[quote='potter' pid='1359278' dateline='1548152910']
Rock czy podali kroplówkę gts kupując piłkarzy? .Pamiętaj że jedno miejse w tabeli niżej i tracisz ok 400 000 zł .Wylecisz z 8 strata większa bo nie dość że bijesz się by nie spaść na noże to jeszcze masz mizerne zyski z dnia meczowego .
[/quote]
Na pieniądzach z C+ to już miasto "trzyma łapę" więc dla nich żadna różnica. W tym sezonie myślę, że jeszcze będą mieli frekwencję pod hasłem "ratujmy klub".
Co jest faktem, ta kroplówka to przerzucenie zwrotnicy z toru - upadłość i IV liga na tor wegetacja i zdychanie w męczarniach, chyba, że przyleci inwestor białym odrzutowcem.
A tutaj, niejako, odpowiedź na moje i Kruszyny rozkminki z innego wątku na temat Jagiellonii
https://sport.interia.pl/klub-jagiellonia-bialystok/news-jagiellonia-bialystok-wizja-mistrzowska-czy-krotkowzroczna,nId,2795017
Transferowe ruchy Jagi - interesujące , teraz pytanie czy trenerowi Mamrotowi uda się w szybkim czasie poukładać te klocki ?
[url=https://sport.trojmiasto.pl/Pilkarze-Lechii-Gdansk-zaprotestowali-Klub-harmonogram-wyplat-bedzie-uregulowny-n131059.html?_ga=2.45628964.1236768354.1547763511-1649957010.1546132171]https://sport.trojmiasto.pl/Pilkarze-Lechii-Gdansk-zaprotestowali-Klub-harmonogram-wyplat-bedzie-uregulowny[/url]
Wklejaj treść bo za pół roku twój post będzie bez żadnej wartości a takich na forum nie potrzeba.
[quote='Madreke' pid='1359415' dateline='1548195854']
[url=https://sport.trojmiasto.pl/Pilkarze-Lechii-Gdansk-zaprotestowali-Klub-harmonogram-wyplat-bedzie-uregulowny-n131059.html?_ga=2.45628964.1236768354.1547763511-1649957010.1546132171]https://sport.trojmiasto.pl/Pilkarze-Lechii-Gdansk-zaprotestowali-Klub-harmonogram-wyplat-bedzie-uregulowny[/url]
[/quote]
Kolejnym się cos w bilansie nie zgodziło ? :D
Witam, co powiecie na temat tego całego bicia rekordu Widzewa przez psiarnie? Osobiście dla mnie to jest śmieszne :)
Kiepski masz debiut.
[color=#14171a][size=small][font="Segoe UI", Arial, sans-serif][url=https://twitter.com/wlodar85][b][size=small]Twitter:
Tomasz Włodarczyk[/size][/b] [/url]
[color=#657786][size=medium][font="Segoe UI", Arial, sans-serif][size=xx-small]Więcej[/size][/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
[color=#14171a][size=small][font="Segoe UI", Arial, sans-serif]A więc jednak. Rozmowy na linii Lechia-Wisła na ostatniej prostej.
Sławomir Peszko zostanie wypożyczony do Krakowa do końca sezonu. Będzie na obozie z zespołem.
[/font][/size][/color]
Następny emeryt :D
[quote='Fabian_wolf' pid='1359635' dateline='1548320121']
Następny emeryt :D
[/quote]
Emeryt czy nie,ale atmosferę robi , jak się do tego doda pozostałych chłopaków ze "starej gwardii" to będzie ciekawie, a Sławkowi pewnie wszystko jedno gdzie zagra, bo ani tu, ani tu kasy nie dostaje.
I dobrze Peszko nauczy młodzież gts-ową jak się pije i bawi.... :D
Będą niezłe biby, stolarczyk wie co robi. Widzi ze grania nie będzie to chociaż ekipę na flaszkę i zabawę montuje :D
Szczwany lis ;)
Lechia im pożyczy Peszko, Legia Pazdana, Lech kogoś tam i na polską ligę wystarczy. Ja w tej informacji nie widzę nic zabawnego.
Czy komuś przeszkadza że w lidze gra drużyna, która okrada uczciwych z należnych im pieniędzy z tytułu np. miejsca w tabeli? Na pewno nikomu w Gdańsku gdzie gra zespół, który na koniec sezonu 16/17 robi 20mln strat a rokpóźniej lideruje w lidze mimo wielomiesięcznych opóźnień w wypłatach (ciekawe czemu?).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)