Ale jeszcze nie świętujcie...
https://twitter.com/SzJadczak/status/1071045770453942273?s=20
Dopiero jak największy sceptyk napisze koniec czyli ja będzie wesoło. Ok? :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
no to chyba czas mrozic szampany, to milicyjne kurweskie szmacisko zdycha. amen
Ja jeszcze nawet nie kupuję...
[quote='Nesta' pid='1350438' dateline='1544192698']
a co to za apteka jest ? musze miec pewnosc ze tam nigdy lekow nie kupie.
[/quote]
Słoneczna
Kolega xyzKSC ma dużo racji w stonowaniu emocji..... bo tej kurwie wielu z jakiś dziwnych układów chce podawać rękę np niemiec, boniek, ekstraklapa... Dla mnie natomiast z powodu niesamowitej nienawiści do tej jebanej kurwy, zaślepiającej czasem obiektywną ocenę sytuacji, każda wiadomość o agonii tej gtsowskiej kurwy powoduje radość. Ale jak już mi się uda spojrzeć na chłodno, to zastanawiam się czy nie lepszy byłby powolny upadek,niż możliwość restartu. Tak czy siak póki jest wesoło to się cieszę i ja tam wierzę w finalną opcję szampana dla nas. W tym wywiadzie, dziennikarz który w tym siedzi zapewne lepiej od nas daje 80% szans na zgon. A to dużo, bardzo dużo.
Juz raz z trumny uciekali przed sezonem ...takze nie ma co sie "jarac" za wczasu....Pozniej przynajmniej bedzie smakowalo lepiej :)
Spokoj i opanowanie :)
- Edytowany
[quote='STARA HUTA 82' pid='1350446' dateline='1544194872']
Kolega xyzKSC ma dużo racji w stonowaniu emocji..... bo tej ***** wielu z jakiś dziwnych układów chce podawać rękę np niemiec, boniek, ekstraklapa... Dla mnie natomiast z powodu niesamowitej nienawiści do tej ***** *****, zaślepiającej czasem obiektywną ocenę sytuacji, każda wiadomość o agonii tej gtsowskiej ***** powoduje radość. Ale jak już mi się uda spojrzeć na chłodno, to zastanawiam się czy nie lepszy byłby powolny upadek,niż możliwość restartu. Tak czy siak póki jest wesoło to się cieszę i ja tam wierzę w finalną opcję szampana dla nas. W tym wywiadzie, dziennikarz który w tym siedzi zapewne lepiej od nas daje 80% szans na zgon. A to dużo, bardzo dużo.
[/quote]
Im szybciej i niżej gts upadnie tym lepiej.
Zjazd do 4 ligi jest najgorszym dla tej kurwy scenariuszem, stracą kibiców sukcesu, będą w końcu grać tam gdzie powinni(Myślenice), może w międzyczasie miasto zrobi coś z tą stocznią (chociaż średnio na to liczę) i nawet stadionu by nie mieli na ekstraklasę, żadni Chińczycy tam wtedy nie wejdą itp., a tak zawsze są szanse, że jakiś frajer się znajdzie.
Jak już trzydzieści baniek jest przekroczone to tylko Kuba Błaszczykowski musi dwie dobre kumulacje w lotto ustrzelić i pomoże! :)
Kuba opuścił zebranie, więc chyba tylu baniek nie zamierza ładować;)
Rozpad drużyny, brak grania na wiosnę, rosnące długi wobec miasta, IV liga i mecze na Bieżanowiance lub Dalinie - najlepszy scenariusz!
[quote='kaleb' pid='1350453' dateline='1544197813']
Rozpad drużyny, brak grania na wiosnę, rosnące długi wobec miasta, IV liga i mecze na Bieżanowiance lub Dalinie - najlepszy scenariusz!
[/quote]
To zależy jak się z tego pozbierają, i czy ta czwórka inwestorów wtedy ich we wesprze, chociaż moim zdaniem powrót do ekstraklapy może być dla nich trudny. Nie będzie ich stać w III czy IV lidze na stadion, a nim dojdą do momentu ataku na ekstraklasę to że stadionem miasto może będzie miało już inny pomyśl, no i czy miśki odpuszczą klub jak się odrodzi i będzie zaliczał awanse ?
Łosoś??!! ::D
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/znany-przetworca-lososia-sponsorem-meczu-wisly-z-jagiellonia_28313.html?fbclid=IwAR0UZAoZsTo1BBhZKLA7NixAzodUn-gdJc3vASDxskZLVlcMGXNEJjERTzM
"Tango down. Biznesmeni, którzy spotkali się dziś w sprawie przejęcia @WislaKrakowSA nie doszli do porozumienia."
:)
https://twitter.com/MateuszMiga/status/1071073516257271808
Tango bez cash'u
Teraz ostatni odcinek- żebry od miasta:)
kap, kap, płaczą psy, nie ma w ekstraklasie zomowskiej wisły
na melodię "Bardzo smutna piosenka" w wykonaniu nomen omen grupy Pod Budą :D
https://www.youtube.com/watch?v=mdroVVA0EQY
- Edytowany
To w przyszłym sezonie Wielkie Derby Myślenic !?
Dalin-gts
http://www.90minut.pl/liga/1/liga10028.html
PS. No chyba, że Dalin wyprzedzi Jutrzenkę Giebułtów i wygra baraże z Popradem Muszyna...:)
Może połączenie z Dalinem?
Jak spełni się czarny scenariusz i wylądują w IV lidze, to trzeba koniecznie reaktywować nasze rezerwy :)
Obowiązkowo musimy zgłosić rezerwy
[quote='xyzKSC' pid='1350441' dateline='1544193008']
Ja jeszcze nawet nie kupuję...
[/quote]
przyłączam się - dopóki nie będzie oficjalnego komunikatu ze strony ESA, mam obawy, że mogą się z tego wykręcić....
już nie powinni byli tego sezonu zaczynać, a dostali pomoc od bońka, który ani widzewowi ani ruchowi w taki sposób nie pomógł
Nie mogę pojąć dlaczego Łks spuścili tak gładko a Gts w dużo gorszej sytuacji reanimuja
ja tylko się pytam co oni napisali we wniosku licencyjnym.
nie płacą pracownikom, nie płacą za stadion, nie spłacają zadłużenia
na szczątkową bieżącą działalność muszą brać pożyczki
czy Komisja Licencyjna wzięła do ręki ten wniosek??
- Edytowany
Jadczak pisze już kolejny raz że ma dobre info dla nich... A on już udowodnił że info ma dobre.
Jakiś przetwórca łososia zasponsoruje im kolejny mecz.
Więc coś jest jeszcze jest na rzeczy i to raczej nie jest dobra wiadomość.
Może się mylę, ale wydaje mi się, że są tak faworyzowani przez miasto i PZPN przez swój duży stadion. Miasto i PZPN nie mają pomysłu jak zagospodarować taki duży obiekt w inny sposób niż na mecze piłki nożnej i dlatego próbują za wszelką cenę ich reanimować, choć już dawno powinni nie dostać licencji.
- Edytowany
my już podsuniemy miastu pomysły na zagospodarowanie tego bubla
zaczniemy się martwić jak pojawi się ktoś, kto powie, że ma luźne 30 baniek na spłatę krótkoterminowego zadłużenia
łosoś??
restauracja Magillo też była kiedyś sponsorem meczu na Cracovii i co z tego?
Nic nie mają. Jutro ma Kwiecień od aptek gadać z Włodarskim. Pytanie czy Włodarski wie o tym:)? Moim zdaniem to takie p.erdolenie żeby piłkarze nie złożyli wniosków o zapłatę
Squire, mogę skopiować twój post i wrzucić na tt?
[quote='Nesta' pid='1350438' dateline='1544192698']
a co to za apteka jest ? musze miec pewnosc ze tam nigdy lekow nie kupie.
[/quote]
Apteki "Słoneczna" - Nie kupuj tam nic, bo tam mają leki na psie przypadłości. :)
[quote='squier strat' pid='1350468' dateline='1544202476']
[/quote]
Ja bym się zapytał jaki był załącznik do tego wniosku ?
[quote='craco8878' pid='1350473' dateline='1544203207']
Squire, mogę skopiować twój post i wrzucić na tt?
[/quote]
oczywiście, mnie nie musisz o to pytać :)
Niestety też w to nie wierze. milicyjne gnoje zawsze sobie poradzą.
Panowie nie na darmo banki wymusiły na Cupiale pozbycie się ciężaru jakim był gts. Podobnie jest z innymi inwestorami w gts, żaden nie będzie mógł pozwolić sobie na kupowanie tak kosztownej (i obarczonej wielomilionowymi długami) zabawki.
- Edytowany
Stanowski nie widzi problemów w tym, że gts dopuszczono do rozgrywek i chyba nawet uważa, że towarzystwo powinno dograć sezon do końca, a nawet zostać uratowane. Znalazł się kurwa reformator polskiej piłki, guru udzielające rad jak uzdrowić polską piłkę w 5 lat.
Rozumiem, że złodziejstwo i oszustwa mu nie przeszkadzają, a jeszcze kilka dni temu pisał twitty, że jak ktoś używa adblocka, to jest złodziejem, x kurwa d, hipokryta jebany.
Jak ktoś ma tt to niech prostuje frajera.
daj linka, bo nie obserwuję takich b.u.c.ó.w
[url=https://mobile.twitter.com/K_Stanowski/status/1071105945239986177]https://mobile.twitter.com/K_Stanowski/status/1071105945239986177[/url]
[url=https://mobile.twitter.com/K_Stanowski/status/1071106377790173186]https://mobile.twitter.com/K_Stanowski/status/1071106377790173186[/url]
Pocisnąłem mu bo mnie wnerwił. Ale fajnie że komentarze w większości prostujące go:)
[quote='squier strat' pid='1350468' dateline='1544202476']
[/quote]
Z tego co się przewijalo to oni zrobili to sprytnie. KL patrzy do tylu na niektóre zobowiazania i wymaga prognozy do przodu - a ta jak widać może być nazbyt optymistyczna. Niezbędne długi (US, ZUS) mieli spłacone, a reszta albo w sądzie, albo na ugodach - które dosyć łatwo uzyskać (jak nie podpiszesz ugody, nie dostaniemy licencji i wtedy na pewno nie odzyskasz kasy). W podręczniku licencyjnym za to chyba nie ma nic odnośnie zadłużenia za stadion - po prostu trzeba mieć umowę. Tu jest trochę ślisko z tą promesą zamiast umowy, ale o ile dobrze pamiętam to my do licencji też przedstawiliśmy swego czasu promesę na Sosnowiec, a umowa byla pozniej, więc może tak to traktują.
Natomiast na kolejnym posiedzeniu KL (początek Stycznia?), powinni już z nimi pojechać typu -10pkt, bo sytuacja mocno odbiega od prognozy i wiszą każdemu. Jak grajki uciekną, to będą ich holować by dograli juniorami, bo lidze byłoby bardzo nie na rękę gdyby ktoś się wycofał w trakcie sezonu (kompromitacja). Minusowe punkty i juniorzy powinni im zapewnić spadek sportowy, a jeśli psim swędem nie spadliby sportowo, to już na nowy sezon licencji raczej być nie powinno.
Oczywiście to powyzsze w opcji gdy żaden chińczyk nie przyjdzie z walizką kasy, ani nie ogłoszą w miedzmiędzyc upadlosci. Natomiast pasuje polobbować (nawet na tt) nad wpisaniem braku zadłużenia (powyżej 6msc) za stadion jako wymóg niezbedny do otrzymania licencji w przyszłości.
Otóż to. Po wpisie Satnowskiego widać że zadawanie pytań gdzie komisja ligi, kto im dał licencję-przebija się:). Trzeba codziennie o to pytać
- Edytowany
Iwan: To, co się dzieje w gts to premedytacja a nie nieudolność. Ukrywanie wszystkich złych rzeczy, wyprowadzanie pieniędzy z klubu nie wiadomo gdzie. To nie przypadek, a chęć zarobienia kasy bez wysiłku. #StanFutbolu
https://t.co/tmvgvKP9Jz
Iwan doyyebal im do pieca :D :D
Rekomendacja idealna dla nowych ...właścicieli :rolleyes:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)