Napisz mu to na tt (bez wulgaryzmów)
Ja mu już tam raz nerwa ruszyłem:)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Zabytek zomo.
Nowy transfer Lecha - Joao Amaral
https://www.youtube.com/watch?v=X5Y40S6mNpA
Powiedziałem jednemu kibicowi gts że u mnie pod sklepem tak nie żebraj jak oni gdy mi opowiadał o zbiórkach. Że to wstyd. To myślałem że mu styki przepali.
Chyba od dziś tak będę się do nich częściej zwracał bo działa jak płachta na byka:)
Najważniejszym transferem Wisły jest to, że… będzie ona grała w Krakowie?
– Sytuacja ze stadionem jest o tyle trudna, że nie spodziewaliśmy się, że to będzie nasz główny problem. Że mamy dług, który trzeba spłacić, ale że dzięki pewnym umowom uda się to odroczyć. To całe zamieszanie wywróciło nam nieco plany na okno transferowe. Zamiast kilku wzmocnień musimy skupić się na tym, że mamy długi i należy je spłacić.
Z wywiadu z ichniejszym dyrektorem. Czyli coś to dało.
[quote='pietrolo' pid='1325828' dateline='1532091094']
Najważniejszym transferem Wisły jest to, że… będzie ona grała w Krakowie?
– Sytuacja ze stadionem jest o tyle trudna, że nie spodziewaliśmy się, że to będzie nasz główny problem. Że mamy dług, który trzeba spłacić, ale że dzięki pewnym umowom uda się to odroczyć. To całe zamieszanie wywróciło nam nieco plany na okno transferowe. Zamiast kilku wzmocnień musimy skupić się na tym, że mamy długi i należy je spłacić.
Z wywiadu z ichniejszym dyrektorem. Czyli coś to dało.
[/quote]
Widzę że pan dyrektor jest bardzo zdziwiony tym , że długi dla miasta też trzeba spłacać :huh:.
Już pisałem o tym wcześniej, że oni są oburzeni, że miasto zamiast im płacić za to, że są, każe płacić sobie za stadion. U nich taka opinia jest powszechna.
Coś żebraki nie komentują ;)
https://mobile.twitter.com/WeszloCom/status/1020289207351341057
Ej dobre to jest... czyli tworzyli sobie jakąś tam politykę transferową bo myśleli, że nadal będą mogli dymać miasto na kasę i wydawać w sumie nie swoje pieniądze na zawodników, którym i tak by nie mieli za co zapłacić. Ale tam jest kabaret :D
- Edytowany
Rozwaliło mnie to :))
nie kumam tego wyśmiewanai siez kibicow GTS, ze zbieraja kase. a jak u nas bylo? razem z kumplami chodzilismy po stadionie z kaskami hokejowymi zbierając pieniądze na jakies kompletnie podstawowe rzeczy dla pierwszej drużyny hokejowej, a ile to temu bylo? 15 lat? tez sie smiales z nas wtedy? to byl chyba mecz ze Skawinką...
Ale oni też wtedy z Nas lali,więc teraz My korzystajmy z okazji.
Za nieco ponad godzinę Garbarnia zaczyna na Reymonta przygodę po ponad czterdziestu latach z zapleczem ekstraklasy, jutro o 18 stej gts będzie na tej samej murawie rozgrywał swój ligowy mecz z Arką, zapewne w przypadku porażki winą obarczą stan murawy po dzisiejszym meczu Garbarzy.
- Edytowany
Szczerze to się takich postów na Naszym forum nie spodziewałem i popieram w pełni @"Jake Blues" .
Nie wiem czy to wymiana pokoleniowa i niektórzy nie pamiętają już "Grupy 100" i innych tego typu, nawet najprostszych inicjatyw żeby ten klub jakoś dotrwał do następnego sezonu czy nawet meczu?
Śmiać to się może będę jak im te zbiórki na dłuższą metę nie wyjdą i jak zobaczę ichniejszą frekwencję na jutrzejszym meczu z Areczką czy Miedzią (bo ponoć za ciekawie im "mobilizacja" nie idzie).
Ale w tym temacie sami mamy sporo do poprawy, więc poleciłbym chwilę refleksji, a nie nieustanne "lanie", gdy w gruncie rzeczy nie mamy się z czego śmiać.
Tak na marginesie, to kto placi za wymiane murawy na MIEJSKIM stadionie? Licze na to,ze pierwszoligowy futbol zniszczy ja doszczetnie.
No kto? No kto? Ty, ja, my.
Pies to jest prosty organizm.
W zasadzie można go nauczyć wszystkiego, łącznie z tabliczką mnożenia. Wszystko jest kwestią ilości powtórzeń i spodziewanej nagrody.
Czworonogi były uczone przez niemal 70 lat, że wszystko im się należy za to, że wiernie warują po właściwej stronie.
Trudno się dzisiaj dziwić, że reagują, tak, a nie inaczej.
[quote='Rock' pid='1325860' dateline='1532096896']
No kto? No kto? Ty, ja, my.
[/quote]
Nie kumam tego ukladu, jak nasza murawa byla kiepska, to chyba klub placil za kolejna,czy to ma zwiazek z byciem operatorem obiektu?
Jesli miasto placi za wymiane murawy na SWOIM drugim MIEJSKIM stadionie, to jakie sa kryteria, tzn jak oceniaja,ze murawa jest do wymiany? Nie moze sie to przeciez odbyc na zasadzie widzimisie jednego szemranego towarzystwa. Rozumiem,ze wynajmuja im stadion, ktory ma spelniac okreslone wymogi, ale w takim razie wymiana murawy nie powinna tam nastapic az do momentu kiedy delegat powie,ze nie nadaje sie do rozegrania spotkania.
Tylko że te zbiórki to tylko przykrywka! Oni do dziś myślą że im się to należy!
Wejdźcie z nimi w dyskusję to się dowiecie czy się śmiać z nich czy nie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)