[quote='lambadia' pid='1280050' dateline='1506023223']
Jakby go coś miało ruszyć, to by wysłuchał kibiców i wy.***** Tabisza.
[/quote]
Teraz lepiej jakby obaj poszli w c....j z dała od Cracovii.BASTA !!!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
Januszu ty łobuzie, siedzę sobie w domu i wpierdalam schabowe a ty już z chwileczkę wyjedziesz na taczkach. Tyle ze pewnie jeszcze nie dziś.
Pozdrawiam jakże serdecznie.
Złotousty wyp........ z Cracovii
Janusz, ja się ciebie grzecznie pytam:
CO TU SIĘ QRWA ODPIERDALA?!?!?
Wypierdalaj z Cracovii razem tym gównianym komsrachem i swoimi zjebanymi przydupasami.
A idź Pan w xuj z takim prezesowaniem . Jakbyś Pan został premierem Finlandii to by tam wody zabrakło .
Nie martw się Janusz, Jakub na pewno ma jakiś plan B :exclamation:
Janusz wszechczasów.
Janusz, jesteś Wielkim Januszem
Panie Profesorze, kiedyś o Panu będzie się pisało w encyklopediach piłkarskich w taki sposób: Janusz Filipak - nie dość, że niczego nie wygrał, to jeszcze nie zarobił. [b] Panie Januszu, to pierwsze można w każdej chwili zmienić[/b]
Oj Filipiak, Filipiak. Masz najpiękniejszą Dziewczynę na świecie, a nie kupisz Jej porządnej kiecki, żałujesz na makijaż, skąpisz na fryzjera, i zamiast na salony wysyłasz Ją do mycia garów. Wstyd Panie, wstyd. Po stokroć WSTYD!
Nie. Gucio to nieudacznik.
https://www.google.pl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi1.kwejk.pl%2Fk%2Fobrazki%2F2012%2F04%2F2c1b71ab54fe8d15a701b6c73c12f9a4.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fkwejk.pl%2Fobrazek%2F1070232%2Fgucio.html&docid=mHb90ATc7RWNbM&tbnid=zH4Sby2jhkF08M%3A&vet=10ahUKEwikv-DToLfWAhVhCpoKHfreAPMQMwhEKAYwBg..i&w=610&h=494&hl=pl-pl&client=safari&bih=643&biw=1024&q=gucio&ved=0ahUKEwikv-DToLfWAhVhCpoKHfreAPMQMwhEKAYwBg&iact=mrc&uact=8
[quote='sarmata' pid='1280192' dateline='1506030635']
Oj Filipiak, Filipiak. Masz najpiękniejszą Dziewczynę na świecie, a nie kupisz Jej porządnej kiecki, żałujesz na makijaż, skąpisz na fryzjera, i zamiast na salony wysyłasz Ją do mycia garów. Wstyd Panie, wstyd. Po stokroć WSTYD!
[/quote]
Myślisz, że Filipiak uważa swoją Dziewczynę za najpiękniejszą? Ja w to szczerze wątpię.
- Edytowany
Bardziej nieudolnego prezesa jeszcze Cracovia nie miała .Przebija nawet Łopatę .
Nie wstyd ci ?Pojęcie honor jest ci obce ?Tylko skończony kretyn przez tyle lat nie wyciąga żadnych wniosków .
Już nie długo ten czas co kibice cię ,,docenią ''.Nie tabisza bo on jest nieudolnym klakierem twoich decyzji .
Proponuje niech Tabisz załatwi na zimę jakieś ,,wzmocnienia ''od towarzysza Webera.......
[img]https://pbs.twimg.com/media/DKRaI6PWkAAWgOt.jpg:large[/img]
;)
Haha :D Styl przez duze "S".
Londyn, lata 60. XX wieku. :)
Pewnie w ciucholandzie kupił za 20 zł ! [emoji1]
[quote='pasywpasy' pid='1280137' dateline='1506027674']
Nie martw się Janusz, Jakub na pewno ma jakiś plan B :exclamation:
[/quote]
Tak: B klasa
Czemu na meczu nie zaśpiewaliście co o nim myślicie?
na taczki dziada
I co, nadal MKS spełnia odpowiedzialność społeczną? Szkoda strzępić ryja.
[quote='ian thorpe' pid='1280250' dateline='1506035406']
;)
[/quote]
Zajebał żonie? :D
Janusz gołym okiem widać że jesteś za biedny na Cracovię. Transfery Dejów czy Dytyatevów to rób sobie do Comarchu. Jak Cie nie stać na piłkarzy to szukaj sponsorów do klubu.
[quote='wrobelson' pid='1280251' dateline='1506035658']
Haha :D Styl przez duze "S".
[/quote]
Podpatrzył u Krychowiaka :D
[quote='KruszynaKSC' pid='1280053' dateline='1506023459']
Ja juz w domku... wyleczyli mnie z meczow na pewno na dlugi okres czasu po dzisiejszej blazenadzie w pierwszej polowie....
Dziekuje dobranoc...Pyyyyerdol sie nygusie w czapce ze skunksa w butach za 1500ojro...
[/quote]
Cały tydzień sobie powtarzałem "nie jadę, pier*dolę, nie jadę, nie chce mi się, to nie na moje nerwy". Cały tydzień powtarzałem znajomym, żeby po mnie nie przyjeżdżali bo nie nigdzie nie jadę. Myślałem sobie, "fajnie, że pogoda chu*jowa bo mi nie będzie szkoda". Dochodziła 20, wsiadłem w samochód i pojechałem. W poniedziałek nie jadę...nie jadę, pier*dolę nie jadę...
U mnie pewnie bedzie to samo...Coz ...ciezkie jest zycie kibica Cracovii...
Misternego planu Janusza Januszow ciag dalszy, pokazal juz kibicom,ze nie warto inwestowac ww grajkow, posciagal kiedys gwiazdy jak Matusiaki, Niedzielany, Radomskie(ale jak pan major woli, to Franz ma Camele), Ramadany i inne. Udalo mu sie otworzyc oczy niedowiarkom,ze jednak nie warto isc ta droga. Teraz obali kolejny mit,ze nie warto inwestowac w kadre szkoleniowa, bo przeciez taki dobry trener nie byl w stanie zaprowadzic porzadku w tartaku. Ciekaw jestem jego kolejnych ruchow taktycznych i tezy do ktorej bedzie chcial przekonac pokornych smakoszy kielbasy. Na koniec wypada napisac,ze nie pozostaje nic innego jak kolejna sektorowka w jego wspaniala podobizna, najlepiej w tej swojej szykownej kurteczce(meskich nie bylo?) a obok do pary najlepiej narysowac jakas ewe minge czy inne domowe zwierzatko. Ciekawe kto jeszcze ma watpliwosci odnosnie przyczyn degrengolady, ale przeciez jest ekstraklapa,wiec powinnismy sie cieszyc.
P.S. Januszu, nie wiem kto ci doradza w sprawach wizerunku, ale niech ta osoba zmieni dilera. Ty natomiast gwarantujesz nam odrobine usmiechu na twarzach w tych smutnych czasach, za co, mimo wszystko jestem wdzieczny.
[quote='ronnie79' pid='1280284' dateline='1506059701']
[quote='ian thorpe' pid='1280250' dateline='1506035406']
;)
[/quote]
***** żonie? :D
[/quote]
HAHAHAHA CO ON MA NA SOBIE ?!
Skroił starej z garderoby :)
z pomocy dla powodzian chyba
Jakże to, przecież to najmodniejsze wdzianko ze strzyżonych pijawek .Prezes się stroi a Panowie krytykują , oj nieładnie . :D
Nie z pijawek tylko z mysich ...ipek ! :D
- Edytowany
Sprzedaj Cracovię odejdź wraz z tym przydupasem Tabiszem.A ha nie zapomnijcie o Baldysie q....Wystawiaj Comarch na pośmiewisko nie Najstarszy Polski klub !!!Cracovia to Duma Polaków.
[quote='RobertoBaggio' pid='1280404' dateline='1506082745']
Sprzedaj Cracovię odejdź wraz z tym przydupasem Tabiszem.A ha nie zapomnijcie o Baldysie q....Wystawiaj Comarch na pośmiewisko nie Najstarszy Polski klub !!!Cracovia to Duma Polaków.
[/quote]
Zdaje się ,że to chyba najlepsze wyjście z sytuacji......:(
Prezesie J.Filipiak ...klub sportowy to jednak co innego niż Pana firma Comarch,to nie te same "produkty", trochę inne zarządzanie,inni ludzie o innych kwalifikacjach. Przez kilkanascie lat nie nie możemy jesli chodzi o pilke nożną dojść do czołowki ligi i osiągnąć sukces sportowy....bo przeszkadza temu Pana filozofia jeśli chodzi o podejście do klubu i jego zarządzanie ...przez tych kilkanaście lat ze względu na brak czasu a i pewnie braku znajomości problemu / Cracovia to jednak co innego niż Comarch/ oddał Pan zarządzanie w ręce J.Tabisza człowieka któremu "słoma wychodzi z butów" i który pewnie tak jak i Pan mysli o tym ile wyciągnąć kasy z klubu przy jak najmniejszych nakładach,szczególnie dla siebie /dzięki niemu jestesmy wszedzie źle postrzegani/....Przykładem ostatnie działania powrót to koncepcji "sprzedaży piłkarzy netto"..zwolnić starego trenera zatrudnić nowego który sie zgodzi za dobra kase na te koncepcje...i tak rozpier..poprzedni skład nakupiono młodych, którzy nie spełniaja pokladanych nadzieji,no ale myśl była taka "tanio kupić drogo sprzedać"..a kibice niech sie cieszą,że w ogóle gramy w ekstraklasie a Pan będzie mógł opowiadać bzdety jak to wszystko w klubie gra jak jest świetnie zarządzany,..itp. itd....jak będzie źle, to rzuci sie na żer kibicom trenera, przyjdzie drugi, Pan udzieli wywiadu jak to bedzie dobrze za kilka lat,a J.Tabisz BĘDZIE DALEJ ROBIŁ SWOJE ......TAK SIE DALEJ NIE DA,JAK PAN NIE POTRAFI TEGO OGARNĄĆ TO NIECH PAN ODDA KLUB W INNE DOBRE RĘCE /przy okazji może pan zarobić,a pieniądze DALEJ zarabiać w innej branży/........BO NA RAZIE JEST DNO....Nie było Pana, była CRACOVIA dzisiaj jest Pan, jutro Pana nie będzie a CRACOVIA bedzie dalej..../wbrew malkontentom którzy wszystko widza w czarnych barwach/
PS.a tak na marginesie..podejrzewam,że gdyby oddać zarzadzanie takich klubów jak np. Real Madryt czy Barcelona w ręce "FILIPIAKO-TABISZA'" to na efekt ich rozpie........długo nie trzeba by czekać ;)
Brawo krak
- Edytowany
Niestety ale Ci którzy twierdzą iż sytuacja się nie zmieni dopóki dopóty Filipiak i Comarch "żądzą" mają rację.
Szereg spraw za tym przemawia.
[b]1)[/b] wyniki finansowe w I i IIQ Comarchu, oczywiscie jest chujn1a i akcje zleciały więc zapomnijcie o transferach.
Pamiętajcie hierarchię i priorytety procesora:
-> najpierw fajna pensja prezesa Comarchu
-> fajne auto i kożuch/futro za roczną pensję przeciętnego polaka, co by nie było zimnio
-> dobro spółki Comarch
-> reklama
-> ...
-> [size=small]dobro pracowników korpo Comarch[/size]
-> byle tanio w Cracovii
-> ...
-> cel sportowy
2) sama osobowość prezesa:
-> zakochany w sobie, znający się na wszystkim, lubi luksus i splendor = to niczego dobrego nie wróży
-> dyletant, popełniający masę błędów i nie umiejący z tych błędów wyciągnąć jakichkolwiek wniosków.
Generalnie dla fanów ciepłej wody w kranie:. Jeśli liczycie na sukcesy Cracovii (Comarchowi) to raczej tego nasze pokolenie nie doświadczy, póki prezesem bedzie Filipiak i Tabisz, nic z tego, no way.
Nie widac swiatelka w tunelu Cracovia umiera organizacyjnie.Klub prowadzony z doskoku z dziwnymi pomysłami vicka i Bałdys którzy się na prowadzeniu klubu nie znają na dodatek są bufonami których Cracovia nie interesuje a jest tylko źródłem dochodu.
- Edytowany
Propozycja na transparent:
Jak (masz w dupie)* sukcesy sportowe,
Wielka prośba: sprzedaj Cracovię
*W ramach autocenzury pozwalam zmienić na "olewasz"
Wyślij tego swojego pomagiera księgowego z prośbą by Cracovia rozgrywała na stałe mecze w poniedziałek. Obecne pokolenie Pasiaków będzie ci wdzięczne że sport w wykonaniu Cracovii nie psuje im weekendu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)