Ten mecz pokazał , że cierpliwość popłaca a trener zna się na ludziach i piłce .
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
- Edytowany
To jest moja ulubiona taktyka, szybko strzelić 3 gole, a potem zobaczyć jak się sytuacja rozwinie.Brawo.
[quote='Kajak' pid='1190932' dateline='1475424639']
To jest moja ulubiona taktyka, szybko strzelić 3 gole, a potem zobaczyć jak się sytuacja rozwinie.Brawo.
...to typowo kajakarska taktyka - odjechać i kontrolować :shy:
[/quote]
Ma patent na Koronę, już raz ich pokonał 5-0 jako trener Lecha - imponujące !!!
Brawo trenerze za konsekwencje i brak zmian w skladzie od poprzedniego meczu!!!
Brawo bo znow az chce sie ogladac i dopingowac na calego nasz zespol!!!
Brawo ....Brawo...Brawo!!!!
Oby teraz bylo z gorki...
Jacek Zieliński powinien odejść? ;)
...do juniorów Cracovii, tam jest "cienki trener"
Dziękuje panie trenerze za dzisiejszy super mecz , takie dziś deja vo- wróciła Cracovia z zeszłego sezonu!
mecz z Koroną to kulminacja tego, co widać było od jakiegoś czasu: zazębiania się naszej gry. a że trafiło na drwali bez kasy, to wygrana bardzo okazała..
[quote='pasywpasy' pid='1190910' dateline='1475421940']
Sześciokrotne pozdrowienia dla tomexa :D Jacek wie, co robi!
[/quote]
Oby było tak jak piszesz. Przypominam tylok wszystkim w euforii, że po wygranej 5-1 w dwóch kolejnych meczach zdobyliśmy raptem 1 punkt.
Bardzo chciałbym by dzisiejszy mecz to oblicze lepszej i skuteczniejszej Cracovii na stałe, a nie raz na 10 kolejek :).
Trzymam kciuki by tak właśnie było
Trener Jacek Zieliński - zaufanie, które procentuje :) A następny mecz, po przerwie reprezentacyjnej, a wiadomo jak zawsze dotąd było ;) :D Tomex, znowu może założyć temat o odejściu ;)
Tomex już raczej nie wróci na forum. Pod tym nickiem znaczy się.
E tam, z godzinę temu go widziałem pod tym nickiem, w temacie meczowym. Tak że spoko, niech się trener za bardzo do komfortu nie przyzwyczaja, choc pewnie przez najbliższe 2 tygodnie żadnych zwolnień nie będzie.
[quote='konserwa' pid='1191066' dateline='1475444992']
E tam, z godzinę temu go widziałem pod tym nickiem, w temacie meczowym. Tak że spoko, niech się trener za bardzo do komfortu nie przyzwyczaja, choc pewnie przez najbliższe 2 tygodnie żadnych zwolnień nie będzie.
[/quote]
- Edytowany
jakie zabawne są te ekspercie rozkminy, analizy i płacze ostatnie w kontekście tego 6-0, ma się rozumieć że fuks i zaraz przyjdzie kryzys, a Jacek jest do wylotu i się wypalił :D
[quote='Diabel' pid='1191081' dateline='1475475529']
jakie zabawne są te ekspercie rozkminy, analizy i płacze ostatnie w kontekście tego 6-0, ma się rozumieć że fuks i zaraz przyjdzie kryzys, a Jacek jest do wylotu i się wypalił :D
[/quote]
Wiesz Diabeł, po marnych meczach w LE wygraliśmy z Piastem 5-1, potem w pałę w Niecieczy, 0-0 z Łęczną, Derby i kolejna wygrana po 7 meczach.
Fajnie to wyglądało, efektownie. Ale najważniejszy jest trend zwycięstw. Zobaczymy co będzie z Płockiem i we Wrocławiu, obie drużyny ewidentnie w naszym zasięgu. (IMHO wolałbym wygrać te trzy mecze po 2-0 i mieć 9 pkt niż na przykład kolejne dwa zremisować 0-0 czy ew. przegrać). Ale z oceną wyników się wstrzymam choć bez dwóch zdań tnerejro i drużyna tym meczem zamknęli "na jakiś czas" usta krytykom ::D w tym i mnie.
[quote='Aston1906' pid='1191061' dateline='1475443635']
Tomex już raczej nie wróci na forum. Pod tym nickiem znaczy się.
[/quote]
chciałbyś teorio spiskowa.
Twoja lotność spada z postu na post :P.
Mimo że jestem fanem trenera Zielińskiego, to pragnę zauważyć, że wynik 6-0 nie oddaje stanu naszej drużyny. Zwłaszcza to 0. Gdyby ni słabość Korony, błędy w obronie nie uszły by nam na sucho.
chyba tylko ekstremistom wydaje sie ze juz ta lige wygralismy :D
ja tylko mam nadzieje ze piłkarzom nie zabraknie pokory i do nastepnego meczu podejda odpowiednio skoncentrowani ;)
Eredin, oczywistosc ze pogubilismy glupio punkty, ale sezon trwa, po co sie goraczkowac
- Edytowany
...nie wygrywamy - wiadro pomyj. Wygrywamy efektywnie - biadolenie. A poszli Wy wszyscy w diabli :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)