[quote]#post1673462 ... To nie jest tani trener, ale miał ofertę z Dynamo Moskwa jakiś czas temu, 2 mln netto plus premię rocznie, trzyletni kontrakt i on się nie zdecydował....[/quote]
No to sobie poplotkowaliśmy ;-)
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
W materiale filmowym przy tekście była mowa, że ponoć jest w stanie zejść z wymagań finansowych, byle pracować bardziej na zachodzie.
Ludzie ! Bracia Pasiaki! Na miłość boską o czym Wy piszecie ? Na co Wy liczycie? Że karaluch zatrudni fachowca któremu trzeba zapłacić uczciwe pieniądze ??? Nie wystarczy wtedy dla niego i kolesi dyrektorów managerów 🤣
Kroczek zostanie bo jest tanie jego utrzymanie 😆 najwyższy czas zrobić to co kiedyś zrobili kibice MU !!!
Tu nie ma nadziei tu jest tylko kłamstwo oszustwo i ściema .
Urodziłem się w Krakowie tata mój wychował mnie na Pasiaka! Cała moja rodzina chodziła zawsze na Pasy czasem to nawet było ponad 10 osób razem na meczu przeżyliśmy komunę i pierwsze uderzenie kapitalizmu ale nikt z nas nie spodziewał się że doczekamy tak bezdusznych czasów właścicieli i najemnych zarządców...
Nie wierzyłem że kiedyś powiem że prezesi Łopata czy Palczewski przy obecnym okażą się wręcz świętymi wielbicielami Cracovii... Działajmy jako kibice póki czas !!!!
- Edytowany
Jeśli chodzi o szpilewskiego to jestem za pewnie będzie drogi ale akurat na trenerze lepiej nie oszczedzać choćby miało być biedniej z transferami piłkarzy, a gdyby się z nim nieudało musimy celować w trenerów z podobnego kalibru a nie wygrzebywać trenera z naszego śmietnika, jeśli mielibyśmy wygrzebywać jakiegoś Urbana to niech już lepiej zostanie Kroczek bo nie było by żadnego skoku jakościowego.
Pewnie to nierealne, trener na pewno nie tani, a wyniki znowuż nie powalające.
Ja bym proponował gambit: wziąć Tułacza, oddać Kroczka do Puszczy, niech się dalej uczy. Tułacz przez te lata zrobił z Puszczą wynik ponad stan, a mecz barażowy z gts na Reymonta to już w ogóle kosmos, jak na skład, który miał.
Ile pan Tułacz zna języków obcych? Dałby radę w naszej szatni?
[quote]#post1673489 Ile pan Tułacz zna języków obcych? Dałby radę w naszej szatni?[/quote]
O ja dziękuję za Pana Tułacza.Kolejny który preferuje antyfutbol.
Tułacz dostosowuje taktyke do zawodników jakich posiada, a jakichś wielkich orłów to tam jakoś nie widzę.
Tułacz, to nie tylko taktyka na lagę do przodu, ale jeszcze urozmaicona wrzutami z autu i maaaaaaaaaaksymalnym zwalnianiem gry. To przecież najnowsze trendy w piłce ubogiej, acz skutecznej. Brać! 😂 😂 😂
Oprócz tego zna stadion doskonale.
Same zalety...;)
I tees ogrywa a w przyszłym sezonie moze sie to doświadczenie przydać...
Aha, widzę że oczekiwania koleżeństwa po super rundzie Kroczka zostały tak wyostrzone, że żaden z dostępnych polskich trenerów nie jest w stanie ich spełnić: [quote]#post1673499 ... Tułacz, to nie tylko taktyka na lagę do przodu, ale jeszcze urozmaicona wrzutami z autu i maaaaaaaaaaksymalnym zwalnianiem gry. To przecież najnowsze trendy w piłce ubogiej, acz skutecznej. Brać! 😂 😂 😂...[/quote]
Może wzięlibyśmy więc np. trenera Mallorki? Która dopiero w ostatniej sekundzie straciła remis na Santiago Bernabeu? Co prawda, ich taktyka była w zasadzie taka, jak opisuje to kolega powyżej, poza brakiem umiejętności rozsądnego przetrzymania piłki w strefie ataku.
Cóż, ja konskwentnie piszę, że potrzebujemy trenera, który umie wydobyć potencjał z zawodników, których ma. Ponieważ przy nowym właścicielu nie zanosi się na galaktyczne zakupy (sarkazm), Tułacz wydaje mi się wyborem optymalnym, jeżeli dobrze rozumiecie to słowo: nie najlepszym z istniejących, tylko najlepszym, na jakiego nas stać.
ja sie nie znam, niech fachowcy wybierają trenera, a już na pewno nie ludzi ktorzy nie biorą za to odpowiedzialności, np forumowicze. Jak se wymysla, zeby przedluzyc Kroczka, to bede z tym zyl i mu kibicowal, ale na koncu licza sie punkty i wygrane. I zadnej taryfy ulgowej z trybun sie nie spodziewam w nowym sezonie, co wiecej, licze na ostrą recenzję trenera i wyników.
Jesteśmy aktualnie na 8 miejscu, przed nami mecz z Legią (na 90% w pałę) i na wyjeździe z Zagłębiem, które gra w kratkę, ale punktuje w tej rundzie lepiej od nas. Remis z Zagłębiem da nam tyle co nic. Jeżeli nie utrzymamy się w tej ósemce, to nawet Dróżdż nie będzie miał argumentów przed właścicielem. A ja się zastanawiam, czy zawodnicy nie grają jakby na zwolnienie Kroczka, bo zatracili ostatnio 'cechy wolicjonalne', które umożliwiały kilkakrotne remontady. Biorąc pod uwagę to i ogólny 'wkurw' kibiców, uważam los Kroczka za przesądzony.
Zanonimizowanego właściciela interesują tylko słupki, więc jakiś argument za Kroczkiem by się znalazł. Z pewnością nie bierze 2mnl Euro za sezon XD
Zwolnić Pączka, zatrudnić Brzęczka.
Będzie wrzawa, szum i hałas po obu stronach Błoń. Będzie głośno w mediach o Cracovii, słupki wyświetleń pójdą w górę. Jak się bawić to na całego.
Równie dobrze można zatrudnić Kazia Moskala😂
A dlaczego by nie?
Panowie i Panie, o ile są osoby które mogą się identyfikować jako Panie...
Wszelkie nasze tutaj radosne wypociny są tylko dla nas. Wierchuszka ma to w zyci głęboko, co my tutaj piszemy. Słynne "Trwanie" dopiero teraz wchodzi w fazę właściwą realizacji tego projektu. Bo jak się nie ma miedzi, to się na dupie siedzi.
Sytuacja z hokejem dosadnie pokazuje w którym to kierunku dokładnie idzie.
Nam pozostaje tutaj dla zabawy podywagowac kogo może zatrudnią a kogo powinni, i etc etc..
Oby teraz łysego kolegi Janusza nie zaciągnął Dróżdż bo mnie popierdoli.
Moje typy: 1. Urban 2. Myśliwiec 3. Magiera
Urban tak!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)