Ojrzyński już zajęty
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Ojrzyński już w Zagłębiu L.
Panowie ja też jestem wkurw ale z Ojrzynskim się nie wygłupiamy
Kroczek dojedzie na taczkach bo na taczkach ale do końca sezonu.
Biorąc pod uwagę pierdolet o ósemce, sytuacje klubu x comarch oraz to że w obecnej sytuacji to już gramy o nic to podrapać po głowie to się trzeba było po pierwszych 3/4 spotkaniach na wiosnę a nie teraz.
- Edytowany
Że Kroczek nie dojeżdża ro było wiadomo po 4 ostatnich meczach jesieni. Teraz im dalej w las tym więcej drzew.
Mam nadzieję, że Dróżdż mówiąc, że cele zostały ustawione wyżej miał na myśli, że jak nie będzie 5 miejsca to trenera wymieni. Inacz będzie wiadomo, że nic w tym klubie się nie zmieniło. Trwamy i mydlimy oczy kibicom.
Ja zaczynam się wypisywać.
[quote]#post1666365 [quote]#post1666359 Fornalik lub Magira na JUŻ[/quote]
Ewentualnie Ojrzyński albo Michniewicz 🙄[/quote]
Wrrr! Ojrzyński układa drużyny pod "rzeźnicki" futbol. Nie chcę tak grającej Cracovii. Co do Michniewicza, też ma na koncie takie karty, że wolałbym go u nas nie widzieć...
Ech, to Forum. Gdyby rok temu w kwietniu Wam powiedziano, że w marcu 2025 będziemy na szóstym miejscu, kto by uwierzył? Spokojnie, dla mnie należy dać prawo do spokojnej kontynuacji Kroczkowi i zobaczymy, jak się dalej to potoczy.
Magiera bądź ktoś zzagranicy. Na Cito !! Dość upokorzeń. Wygra z Puszcza po beznadxiejnym meczu I znów będzie bucówa 5,6 meczy.
[quote]#post1666312 A kto ich szkoli? Kto ich trenuje? Kto przygotował a raczej nieprzygotował do rundy ?[/quote]
Pewne umiejętności zawodowy piłkarz powinien mieć wytrenowane od trampkarza a z czasem je szlifować . Braków w podstawowym wyszkoleniu nie da sie wytłumaczyć ciężkimi nogami czy złym przygotowaniem , bo tego się człowiek uczy na lata i to zostaje . Patrząc na grę naszych kopaczy/ nie piłkarzy bo w większości to są tylko kopacze/ i porównując do innych drużyn i zawodników wyglada na to, że mamy słabą technicznie kadrę . Dlatego nasi przegrywają większość pojedynków jeden na jeden . Żaden, nawet najlepszy trener ludzi mających po dwadziescia kilka lat już nie nauczy przyjęcie piłki czy celnego jej podawania .
- Edytowany
Dobry Trener jest jak Chirurg - po studiach i stazach uczy sie od najlepszych, aby w przyszlosci samemu stac sie takim fachowcem. Ale w zadnym, nawet najgorszym szpitalu w Polsce nikt do operacji nie wyznacza lekarza rezydenta, bo wie, ze na 50% cos moze spierdolic...
Tak samo jest w sporcie i pracy trenera. Musi dysponowac doswiadczeniem i posiadac mniejsze lub wieksze sukcesy za soba. Tokiem myslenia naszego prezesa w takiej Barcelonie mogliby dac szanse mlodemu trenerowi z akademii. Ale wiedza doskonale, ze to sie nie sprawdzi i nigdy tak nie bylo i nie bedzie. Chcial Prezes aby bylo taniej, no to teraz widzi efekty. Chcac stworzyc prawdziwa druzyne musi miec przywódcę z haryzma, a nie bajkopisarza. W przewie na kadre jest jedyna szansa na takie ruchy, aby probowac jeszcze zawalczyc o 4 miejsce w lidze. Nie ma na co czekac i pilkarze musza poczuc na wlasnej dupie, ze Cracovia to nie Caritas. Bo obecna runda przypomina mi gre na wiosne 2024r. i pajacowanie. Juz zapomnieliscie Wszyscy jak za mecz ze smierdzielami nasz Michalek poszedl do Prezesa po premie i przejebali specjalnie mecz ??? Bo ja nie. Polowa skladu grala w tym meczu... Pilkarzyki bez ambicji i jaj.
Wy jesteście pierdolnieci z tym Ojrzynskim?
Żaden Magiera,Fornalik czy Ojrzyński tylko trener z zagranicy, i zmiana nie powinna nastąpić teraz tylko od przyszłego sezonu, trener powinien być wybrany dokładnie i jego wybór powinien być dokładnie przemyślany żeby nie było kolejnego słabego sezonu a wy tu wyjeżdzacie z trenerskim śmietnikiem wyrzuconym z połowy klubów ekstraklasy magierą czy ojrzyńskim, w tym sezonie i tak już nic nie osiągniemy i nie spadniemy( bo jakieś punkty na pewno jeszcze zdobędziemy) lepiej poczekać z wyborem trenera, wpisać ten sezon na straty wziąć fachowca w lecie i zaatakować w przyszły sezon i się już teraz do niego przygotowywać tym bardziej że jak wszyscy wiemy, w przyszłym sezonie puchary wywalczy jedna drużyna więcej.
Dobrze, że Ojrzyński już znalazł robotę, bo to najgorsza możliwa kandydatura
Dokladnie - czas na trenera za zachodniej granicy. Ktory nauczy pilkarzy ciezkiej pracy i wniesie inne standardy niz trening raz dziennie i do domu.
[quote]#post1666506
Tak samo jest w sporcie i pracy trenera. Musi dysponowac doswiadczeniem i posiadac mniejsze lub wieksze sukcesy za soba. Tokiem myslenia naszego prezesa w takiej Barcelonie mogliby dac szanse mlodemu trenerowi z akademii. Ale wiedza doskonale, ze to sie nie sprawdzi i nigdy tak nie bylo i nie bedzie.[/quote]
Generalnie zgadzam się z postem, ale akurat w Barcelonie dali kiedyś szanse niedoświadczonemu Guardioli
[quote]#post1666506 Dobry Trener jest jak Chirurg - po studiach i stazach uczy sie od najlepszych, aby w przyszlosci samemu stac sie takim fachowcem. Ale w zadnym, nawet najgorszym szpitalu w Polsce nikt do operacji nie wyznacza lekarza rezydenta[/quote]
To byś się zdziwił
Panowie, rozumiem, ze wam sie podoba tak jak jest. I nie mamy na co narzekac. Macie racje - moze uda nam sie pobic rekord w zdobywaniu bramek samobojczych w Ekstraklasie. Mysle, ze jestesmy blisko lidera...haha :)
Zenua.pl
50 dni później
A ten trener z Arki, co go zwolnili 4 miesiące temu (nie pomnę nazwiska), nie byłby dobry?
Pracuje jako drugi u paprykarzy
Byłby gdyby nie poszedł gdzie indziej
Jeśli gdzieś jest asystentem mo może wolałby być u nas pierwszym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)