Carlo Ancelotti, Guus Hiddink, Dick Advocaat, Fabio Capello, ewentualnie troszke nizsza polka. Jak Don nie sciagnie z zagranicy jakiegos goscia z nazwiskiem, wlasnym sztabem oraz wolna reka do dzialania(oczywiscie w ramach pewnego budzetu) to nie ma co sie ludzic,ze zmierza to w sensownym kierunku.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
[quote='pluton' pid='1511097' dateline='1636456719']
Brzęczek jest wolny :-)
[/quote]
Ojrzyński też .
Że buca pogonili - znakomicie.
Natomiast nie wierzę, że ktokolwiek tu przyjdzie, zmieni coś na dłuższą metę, chyba że na gorsze.
Dla mnie ten klub w aktualnym wydaniu personalnym to bagno, które pochłonie każdego.
Bardzo chciałbym się mylić.
Skoro mamy się trzymać niemieckiej szkoły futbolu w/g Stefcia to najlepszy kandydat na trenera w tej okolicy. [url=https://www.transfermarkt.pl/domenico-tedesco/profil/trainer/30857]https://www.transfermarkt.pl/domenico-tedesco/profil/trainer/30857[/url]
Wiem,że to inna półka,że chodzą za nim dyrektorzy z Bundesligi,ale..Jak pokazał jego angaż w Moskwie,ten jego powrót na niemiecki boiska wcale nie jest dla niego taki oczywisty.Stabilny klub z pełną infrastrukturą w którym to on dyktowałby warunki i miał jeszcze przez długie lata zapewniony status gwiazdy..Kto wie,mógłby się skusić,oczywiście pod warunkiem,że Filipiak chciałby wejść na wyższy poziom i miał wreszcie na co i na kogo wydawać swoje mityczne miliony.
Ttylko nie Brzęczek, Nawałka, czy Ojrzyński. Błagam!!!
[quote='kaleb' pid='1511120' dateline='1636457805']
[/quote]
Przyjdzie tylko samobójca albo ktoś , kto nie zna wewnętrznej sytuacji . Wyżej wymienieni chyba dobrze wiedzą w czym rzecz .
- Edytowany
Ja to bym dał popracować jakiemuś byłemu wychowankowi z tej ekipy, która Pasy miała i ma w sercu. Wyniku by nie zrobił ( ale kto przy Filipiaku zrobi takowy ?), ale przynajmniej miałbym pewność, że w szatni po derbach koło których przeszło się obok nie byłoby krzyku tylko lanie po pyskach. Niestety żaden z potencjalnych kandydatów nie ma papierów.
- Edytowany
Za Filipiaka, nawet gdy w najlepsze trwała moda na trenerów-obcokrajowców, wszyscy szkoleniowcy byli Polakami lub mieli polskie obywatelstwo. Nie widzę zatem wielkich szans na trenera zagranicznego, co najwyżej może na "spolszczonego" w stylu A. Vukovicia lub P. Stano (co nie znaczy, że to moi faworyci).
Może Michau Probiesz ? :)
[quote='kaleb' pid='1511120' dateline='1636457805']
[/quote]
No to nie ma za duzo opcji jak oni nie :D
[quote='mnutrurtawloriodrtor' pid='1511126' dateline='1636458143']
Za Filipiaka, nawet gdy w najlepsze trwała moda na trenerów-obcokrajowców, wszyscy szkoleniowcy byli Polakami lub mieli polskie obywatelstwo. Nie widzę zatem wielkich szans na trenera zagranicznego, co najwyżej może na "spolszczonego" w stylu A. Vukovicia lub P. Stano (co nie znaczy, że to moi faworyci).
[/quote]
Czy ten Vuko byl by taki bardzo zly? Bo niestety na Czeslawa to za bardzo nie licze niestety...
Realnie duże szanse na trenera z zagranicy, który nie wiem, co to za bagno. I kolejne wagony stranierich.
Ciekawe, co ze szrotem sprowadzanym od lat...
Kilku polskich trenerów na rynku, którzy byliby fajną opcją. Typu Michniewicz od przyszłej rundy, Brosz czy Zieliński.
Mam głupi sentyment również do Stawowego...
Ale nie wydaje mi się, żeby którykolwiek z nich był zainteresowany, niestety. Może Zieliński, który od dłuzszego czasu jest na trenerskim bezrobociu.
Tworek?
[quote='Karvin' pid='1511134' dateline='1636458571']
Tworek?
[/quote]
do Tworek to mnie odwiozą przez tą Cracovie kiedyś :D :D :D :D
Jeśli będzie decydować Stefan to będzie trener krajowy i boję się że jakiś wynalazek. Z Polskich dostępnych to Czesiu lub Zieliński. Ale Jacek by potrzebował wzmocnień do swej taktyki. W obcokrajowca nie wierzę, z Tabiszem by sie zaraz pożarł i zwolnił. Tabisz sie nie zgodzi na takiego trenera
- Edytowany
https://www.youtube.com/watch?v=0_f5cpIexE0
No to do Danii :D
Biedak już błysnął zatrudniając Rivaldo, teraz błyśnie jakimś nazwiskiem z zagranicy.
Skoro za spokój w lidze płacił Ogrodnikowi 250k Ojro rocznie to jest w stanie dać stówę więcej i można kogoś z niezłym cv zatrudnić,
chyba, że będzie się bawił w trwanie z Mirkiem Hajdo
Filipiak podkupi Papszuna przed meczem z Rakowem, jak kiedyś Szatałowa i CYRK MONTY DON PROFESORE będzie kręcił się dalej.......
Teraz to już niemożliwe, że względu na przepisy.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
A może na Pracuj.pl by ogłoszenie dać i jakiś Kibic poprowadzi zespół :D? Kto by się pisał i za ile trenować te miernoty (doświadczenie-Twarda Ręka) :[size=small]D[/size]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)