Brać Czerczesowa będzie ciekawie :)
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Żaden cudzoziemiec, tylko Polak!
[quote='Chwostek' pid='1497892' dateline='1627208677']
Żaden cudzoziemiec, tylko Polak!
[/quote]
Tylko kto ?Zmiana trenera powinna nastąpić JUŻ NATYCHMIAST !
Brosz jest bezrobotny. Jak zmieniac trenera to tylko teraz. jutro napozniej, aby miał czas poznac druzyne do meczu ze sląskiem
12 dni później
Wolni Brosz/Ojrzyński/Zieliński
Zielinski wroc
Piotr Giza- Pasiak brawurowe zwycięstwo z niezłą Tomasovią, preferuje futbol ofensywny młody perspektywiczny tani idealny na trenera Cracovii
Jestem przekonany, że gdyby nastąpiła zmiana trenera, ta zbieranina zaczęłaby w tydzień grać jak z nut ( o tyle o ile by pozwoliły na to zyeebanne przygotowania przedsezonowe).
Nie tylko trenera ale cały zarząd do wymiany plus podejście Filipiaka do zmiany podejścia do nas i kibicow. Bez tego nic się nie zmieni a wkur* będzie wzrastac
Zieliński już tu był, było fajnie wygrał derby jak odchodził to było słabo, generalnie spoko gość.
Marcin Brosz jest wolny, także tego..
Tu trzeba poligloty
Nie, nam potrzeba prawdziwego fachowca. Ktory ma autorytet i haryzme. Najlepszy trener jakiego mielismy to byl jak dla mnie Zielinski. Gdyby w tym sezonie co przyszedl michalek, przyszli by ci nowi zawodnicy, to byly szanse znow zajac miejsce pucharowe i wygrac dwa razy w sezonie z ladacznica...
Naki, Ty serio jesteś aż tak głupi? xD Czy za dużo wina spożyłeś od RR? xD Albo za dużo z grubym starym capem przebywałeś? xD
[quote='maaciek' pid='1499972' dateline='1628360264']
Piotr Giza- Pasiak brawurowe zwycięstwo z niezłą Tomasovią, preferuje futbol ofensywny młody perspektywiczny tani idealny na trenera Cracovii
[/quote]
Chyba chciałeś napisać z niezłymi wzmocnieniami.
Nie spozywam wina od kolegi R, bo sam mam swoje :) Natomiast za Zielinskiego mielismy wygrane derby z ladacznica i bez szalu, ale cos tam gralismy. W porownaniu do tego co jest teraz, to byl kosmos.
Za Zielińskiego cieszyłem się na możliwość oglądania każdego meczu Cracovii /nawet przegrany/
Teraz nie da się tego oglądać.
Teraz to jest odruch wymiotny i nie tylko u kibiców Cracovii.
Za trenera Zielińskiego , pamiętam jak napisałem , że jestem z piłkarzy dumny - tak fajnie grali .
Teraz pozostał piach i zgrzytanie zębów !
Tu trza nowego właściciela i trenera nie kabarecierza !!!
Obecny właściciel i trener to taki "respirator" utrzymuje nas przy życiu. Tylko przy życiu, bez szans na poprawę....
Była tu na forum pewna grupa nazywająca mnie Zielotalibem gdy broniłem ówczesnego trenera po pierwszym słabszym sezonie. Ależ wam musi być głupio po latach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)