Zapomnieliście, że mówił coś o tych oczekujących stylu, że Twój Styl jest w kioskach :)
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
38 dni później
Kontrakt Kurdziela nie zostanie przedłużony. Probierz następny ?
[quote='HmIe7u' pid='1492878' dateline='1623736857']
Kontrakt Kurdziela nie zostanie przedłużony. Probierz następny ?
[/quote]
Raczej znalazł winnych prezes-trener w jednej osobie.
Będzie nowy sztab, Probierz zostaje. Pupil Januszka
Bo to droga wyboista. Ważne, że kierunek słuszny!
Że tak sparafrazuję mistrza Młynarskiego.
Po akcji z nieudanym odejściem trzyma go teraz na różowej smyczy.
Wieść gminna niesie że w grupach CLJ tez podobno ma być zamieszanie z trenerami.... może to plotka, do końca czerwca pewnie coś się wyjaśni.
Pan Michal, nie wiadomo czy bedzie na 100% trenerem pierwszej druzyny...co nie oznacza, ze nie zostanie w klubie na innym stanowisku...Niech kazdy zauwazy, ze caly sztab szkoleniowy I druzyny zostal zwolniony.
Ja zauważyłem, że Bartosz nie został zwolniony.
Mi to wygląda coraz bardziej na duet Brosz - Probierz...
Mnie to też wygląda na przygotowanie pod nowego trenera, Probierz może zostanie jako wiceprezes i dyr. sportowy.
Serio nie macie co robić jak się doszukujecie takich teorii...
[quote='MSC' pid='1492926' dateline='1623751152']
Mnie to też wygląda na przygotowanie pod nowego trenera, Probierz może zostanie jako wiceprezes i dyr. sportowy.
[/quote]
dostanie dlugopis i bedzie na niektorych zdjeciach
oby jak najdalej od pilkarzy
[quote='leszeczek' pid='1492899' dateline='1623745828']
Bo to droga wyboista. Ważne, że kierunek słuszny!
Że tak sparafrazuję mistrza Młynarskiego.
[/quote]
Tak, daraga pa mukam . Dobrze, że temat punktów minusowych za nami bo by długo jeszcze jojczeli i się żalili .
wlasnie, ciekawe, czym w tym roku beda sie tlumaczyc. zapewne jak zwykle nieprawdopodobnym zbiegiem okolicznosci.
- Edytowany
Ale to akura faktycznie niecodzienne, żeby tylu buców w jednym miejscu na raz zebrać.
- Edytowany
przecież wymówka już jest,
Biedak mówił, że będą grać na dwóch młodzieżowców co przy braku klasowych młodych musi odbić się na wynikach.
to jest właśnie trwanie
termalica weszła więc Probierz ma minus 6 teraz na dzień dobry
Coś cicho w mediach o Ojrzynskim…
[quote='morata' pid='1493053' dateline='1623825116']
Coś cicho w mediach o Ojrzynskim…
[/quote]
A czy Ojrzynski cokolwiek, kiedykolwiek osiągnął, że wspominasz o nim? Jeśli już zmieniać trenera to na kogoś z kim można się łudzić, że osiągniemy sukces, a nie na "walka o utrzymanie" Ojrzybskiego.
Nie rozumiem tego fenomenu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)