Każdy wie kim jest Mosór.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
tak jak każdy wiedział kim był Kasperczyk
tak jak każdy wie co jest z Koseckim
6 dni później
Po sezonie Brosz odchodzi z Górnika.
[quote='jarkos_' pid='1486573' dateline='1619460198']
[/quote]
Odpowiedź prezesa klubu : Info o odejściu Marcina Brosza to bzdura :[url=https://dziennikzachodni.pl/prezes-gornika-zabrze-informacja-o-odejsciu-marcina-brosza-to-bzdura/ar/c2-15581897]https://dziennikzachodni.pl/prezes-gornika-zabrze-informacja-o-odejsciu-marcina-brosza-to-bzdura/ar/c2-15581897[/url]
Wiem, że by się chciało, ale Probierz ma z MKS kontrakt do 30 czerwca 2023 roku. Nie wiem skąd przypuszczenie, że może odejść. Przecież Janusz jest zadowolony...
Gdzies pisali i mowili ze Brosz dogadany w Lubinie
[quote='Bruno' pid='1486575' dateline='1619461559']
[quote='jarkos_' pid='1486573' dateline='1619460198']
[/quote]
Odpowiedź prezesa klubu : Info o odejściu Marcina Brosza to bzdura :[url=https://dziennikzachodni.pl/prezes-gornika-zabrze-informacja-o-odejsciu-marcina-brosza-to-bzdura/ar/c2-15581897]https://dziennikzachodni.pl/prezes-gornika-zabrze-informacja-o-odejsciu-marcina-brosza-to-bzdura/ar/c2-15581897[/url]
[/quote]
Jak tylko przeczytalem ten fragment, od razu pomyslalem o synu Ojca haha
"[color=#1a1a1a][size=large][font=Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Piłkarz z bardzo mocnym CV totalnie zawiódł i nie stanowi żadnej wartości dodanej. Problem polega jednak na tym, że Marcin Brosz nie ma pola manewru. Boakye kosztuje klub tak dużo, że jego niewystawianie byłoby dramatycznym przyznaniem się do błędu, a żaden z pozostałych napastników nie ma umiejętności i formy, które mogłyby to zrównoważyć."[/font][/size][/color]
A ja bardziej o Alvarezie. Młody gra raczej za frytki.
Ile to jest taka gra za frytki w Cracovii? Pytam z czystej ciekawości
Pewnie nie mało. Trochę grosza i olej.
Obstawiam, że więcej niż 10-15K nie dostaje.
Za miedzą narzekali że jakieś łamagi miały kontrakty po 30-40 tysięcy a Filipiak u nas zawsze płacił przez pół (wyjątkiem był Pewnie Gol i teraz Alvarez).
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Probierz kończy przygodę z Cracovią i całe szczęście
Jego czas już minął.
Ale obawa że Filipczak znowu zatrudni jakiegoś ananasa na dorobku mnie dobija..
Chcesz zdobyć mistrzostwo zatrudnij kogoś kto już je kiedyś zdobył i wie jak to zrobić.
Chcesz grać w lidze Europy zatrudnij kogoś kto już tam grał, najlepiej nie raz.
Te proste wnioski są za trudne dla towarzysza filipczaka
I jak znam życie znowu będzie jakiś wynalazek
Tabisz mu coś podpowie.
A to może tego weźmy, no dobra może być...
I tak to będzie wygladało
Jestem już tym syfem tak zmeczony i myślę że nie jestem osamotniony :@
[quote='DawidSiemaszki' pid='1486589' dateline='1619469062']
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Probierz kończy przygodę z Cracovią i całe szczęście
Jego czas już minął.
[/quote]
Ja to z ostatnich wywiadów obu w/w buców tak tego nie odbieram. Czytalem/oglądałem je tylko po to, żeby zarejestrować komunikat w stylu:
Ogrodnik: po sezonie odchodzę
TenOdNawozu: od nowego sezonu zmieniamy ogrodnika
Stajenny Tobiasz, co by się nie zadziało co najwyżej prychnie szlachetnym, końskim ihahaha
Jesli Probierz zostanie do 2023 to dojdzie u kopaczy do zaniku miesni, juz grac zapomnieli
Kopacze się zdążą 3 razy wymienić. Gorzej z kibicami którzy dostaną raka oczu z przerzutami na uszy i wątrobę.
Podsumowanie pracy pp. Filipiaka Janusza i Probierza Michała w Cracovii.
[i]Ile dni od ilu dni tańczymy tango[/i]
[i]Ile lat nie mija nic tańczymy tango[/i]
[i]Oto piękna fordanserka[/i]
[i]Która dawno zmarła w moich rękach w moich rękach[/i]
[size=x-small][url=https://www.youtube.com/watch?v=ErGtsmucgv8]Republika [i]Nieustanne tango[/i][/url][/size]
[quote='DawidSiemaszki' pid='1486589' dateline='1619469062']
Jego czas już minął.
Ale obawa że Filipczak znowu zatrudni jakiegoś ananasa na dorobku mnie dobija..
Chcesz zdobyć mistrzostwo zatrudnij kogoś kto już je kiedyś zdobył i wie jak to zrobić.
Chcesz grać w lidze Europy zatrudnij kogoś kto już tam grał, najlepiej nie raz.
Te proste wnioski są za trudne dla towarzysza filipczaka
[/quote]
Viteslav Lavicka.Dwa razy Mistrz Czech,raz Mistrz Austrii,Puchar Czech,ze Spartą z powodzeniem grał w europeiskich pucharach.Zna polską ligę na świeżo i wie,czego może się spodziewać.
Przy takim, a nie innym podejściu Biedaka do Cracovii (nawet nie chcę tego nazywać zarządzaniem) nie ma absolutnie żadnego znaczenia, kto jest trenerem.
Stawiam dolary przeciw orzechom, że Klopp czy Ferguson mając Dimuna w składzie i Tabisza na piętrze byliby może dwie pozycje wyżej w tabeli niż Ogrodnik.
Zgadzam się Sterby z Tobą w 1906 %. Zmiana trenera nic nie da. Usuwamy tylko objawy a nie leczymy przyczyny!
Mieliśmy kilku dobrych a nawet bardzo dobrych trenerów ale przy takim zarządzaniu nic to nie da.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)