Bzdury piszesz naki bo drużyna nie jest taka zła jak wyniki i taktyka która jest dostosowana do odwrotności umiejętności zawodników.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Tutaj jest potrzebna atmosfera i team spirit.
Probierz ze spiritu to tylko whisky i to w samotności, a tabisz atmosfery to ma tylko w oponach...
Podsumowując: potrzebujemy piłkarzy, trenera, team spirit, atmofsery i prezesa niejanusza.
tzw niezbednik :)
[b]The Comarch Cracovia Worst Scenario Survival Handbook[/b]
selected by Sekcja Turystyczno-Krajoznawcza KS Cracovia
Punkt 1:
Nigdy na trzeźwo i w samotności! :)
Czy uważacie że Probierz powinien odejść z Cracovii po tym sezonie. Jeśli tak to czy czysto teoretycznie macie jakieś kandydatury?
tak, tak
[quote='HmIe7u' pid='1473814' dateline='1613745296']
Czy uważacie że Probierz powinien odejść z Cracovii po tym sezonie. Jeśli tak to czy czysto teoretycznie macie jakieś kandydatury?
[/quote]
Ciekawym ruchem byłoby wyciagnięcie Stawowego z ŁKS-u.
[quote='DiegoKSC' pid='1473819' dateline='1613747221']
[/quote]
[/quote]
Albo Pasieki, lub Kafarskiego - nie wiem kogo oni teraz trenują :))
Skończy się jakimś Urbanem albo Skorza. Ja wciąż uważam ze naszym trenerem powinien być Zieliński. Najlepiej by się odnalazł. Tak samo jak Probierz w Jadze
[quote='ALRS' pid='1473826' dateline='1613750075']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
ALRS-sie, znasz mnie chyba na tyle, żeby rozkmninić szyder ;-)
[quote='DiegoKSC' pid='1473830' dateline='1613750886']
[quote='ALRS' pid='1473826' dateline='1613750075']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
ALRS-sie, znasz mnie chyba na tyle, żeby rozkmninić szyder ;-)
[/quote]
Nie załapałem -człowiek nerwowy się robi przez tych grojków i działaczy :)))
tabisz-bałdys
Piechniczek, Streylau albo Gmoch. Tylko nie MP:)
po sezonie brać Ojrzyńskiego. ze składu papy i chvjni potrafi zrobić zespół.
Przy Filipiaku nikt dobry nam nie grozi...Amen.
[quote='morata' pid='1473827' dateline='1613750415']
Skończy się jakimś Urbanem albo Skorza. Ja wciąż uważam ze naszym trenerem powinien być Zieliński. Najlepiej by się odnalazł. Tak samo jak Probierz w Jadze
[/quote]
Probierz najlepiej odnalazłby się na portierni szpitala psychiatrycznego. Nie, jako portier, bynajmniej
Tylu już było trenerów przez 17 lat, że ciężko powiedzieć czy istnieje jakiś, który by się nadawał.
[quote='Camron' pid='1474036' dateline='1613773781']
Tylu już było trenerów przez 17 lat, że ciężko powiedzieć czy istnieje jakiś, który by się nadawał.
[/quote]
Ciężko?
No to zmieniajcie dalej trenerów, zawodników, dyrektorów sportowych, panie od toalet, chłopców od podawania piłek... lista może być długa ale sensowna zmiana jest tylko JEDNA.
Tylko Jacek Zieliński.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)