Pierwszy!
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
minely juz 3 godziny od ostatniego wpisu pottera, cos nowego? propomuje zeby podsumowac ten tydzien i niech kazdy zwiezle odswiezy nam swoje stanowisko, na pewno cos nam umknelo
tak zeby akurat na sniadanie bylo
dobrej nocy :)
- Edytowany
Żadne decyzje jeszcze nie zapadły, więc Wdowiak ma ciągle szanse pobić rekord Zygmunta Chruścińskiego stażu gry w Cracovii.
[b]Pan Piłkarz Zygmunt Chruściński grał w Cracovii nieprzerwanie od 1912 roku do 1935 roku, a więc przez 23 lata![/b] W Cracovii przeszedł wszystkie szczeble hierarchii piłkarskiej od "trampkarza", juniora do seniora.
[b]Wdowiak może ten rekord wierności Cracovii pobić pod warunkiem, że podpisze kontrakt i będzie grał w Cracovii co najmniej przez następne 9 lat[/b] (bo jest już kilkanaście lat w klubie - z krótką przerwą na wypożyczenie do Sandecji).
farciarz to Ci odpowiadam że nie ma szans na to.
[quote='farciarz2' pid='1460569' dateline='1605227088']
Żadne decyzje jeszcze nie zapadły, więc Wdowiak ma ciągle szanse pobić rekord Zygmunta Chruścińskiego stażu gry w Cracovii.
[b]Pan Piłkarz Zygmunt Chruściński grał w Cracovii nieprzerwanie od 1912 roku do 1935 roku, a więc przez 23 lata![/b] W Cracovii przeszedł wszystkie szczeble hierarchii piłkarskiej od "trampkarza", juniora do seniora.
[b]Wdowiak może ten rekord wierności Cracovii pobić pod warunkiem, że podpisze kontrakt i będzie grał w Cracovii co najmniej przez następne 9 lat[/b] (bo jest już kilkanaście lat w klubie - z krótką przerwą na wypożyczenie do Sandecji).
[/quote]
Może właśnie o to się rozchodzi? Filipiak chce podpisać na 10 lat, a Mateusz na 7.
Forum przekształciło się w osobiste wycieczki więc jako kolejny po Ian thorpe i kilku kolegach znikam na dobre .
Zostawiam was w gronie jednomyślnych obrońcow ,,pana piłkarza Wdowiaka ''.Teraz już wam nikt nie przeszkodzi a wręcz odwrotnie będziecie mogli do woli bić w klub a wybielać wychowanka który z menagerem wypina na swój klub dupę .
Oczywiście nie obrażam się na klub i w innych pasiastych portalach czy twiterze będę obecny .Tu zrobił się ostatnio totalny syf w którym nie szanuje się tych co śmią miec inne zdanie .
Przy okazji proszę moderatora czyli Koziołka o ban na dobre bym nawet technicznie nie miał możliwości tu zaglądać .
Teraz kolego Diabeł czy axe nie czekajcie na kolejny wpis (zostawiam was ze swoimi racjami ) .Musicie tylko poszukać następnego pod osobiste wycieczki .
.
Kolejny starszy pan z fochem
Otworzyć wątki polityczne - wrócą wszyscy szybciutko.
Ehhh, jak dzieci.
Jak dzieci np z grupy żabek w przedszkolu: staś mając inne zdanie pokłócił się z adasiem i malwinką po czym postanowił popierredolić chodzenie do przedszkola, do którego uczęszczał od lat.
-imiona dzieci przypadkowe-
Wreszcie nie będzie trzeba się wku...ać na wypociny Pottera oby nie tylko w tym temacie.
- Edytowany
Nie wiem co niektórymi kieruje broniąc pana Mateusza. Zaproponowano mu ogromne pieniądze, wg mnie nie adekwatne do umiejętności. Raczej jako bonus za bramki ktore dały miliony klubowi. zawodnik z menadżerem stawiają swoje warunki, a raczej menadzer ktory zgarnie kase za kolejny transfer za grosze i kasę pod stołem. Jestem pewien ze obaj żałują już bezkompromisowego stawiania się. Przypomnijcie sobie jak kwitowaliscie wszyskie te rajdy poza linie, zmarnowane sam na sam. Nie jest to wybitny zawodnik a objawienie sezonu w kilku meczach. Większość wyganiała do rezerw albo na wypożyczenie. Probierz stawiał na niego z uporem maniaka. Gość odpalil w kilku meczach i żądania staly się nieprawdopodobne. Ludzie, to nie jest 15 ani 30 tys miesiecznie! Kwota jest ogromna a klub jedynie stawia watunek odstępnego za wieloletnie szkolenie i promowanie w ekstraklasie! Mimo bajzlu i wielu błędów w tym przypadku w klubie mają rację. W zamian oferują wielką kasę za granie w swoim klubie. Ktoś zwariował i tym razem nie jest to klub.
- Edytowany
Potter bez jaj, wracaj!
Twój głos w dyskusji zawsze się liczy, ale (nie wiem czy masz świadomość?) "przejaskrawiasz" niestety tematy używając pierdyliard razy, wciąż w kółko i w kółko, tych samych "księgowo-cyfrowych" argumentów, np.: 0,5 skrzydłowego na 2 pozycje, 6-7 dobrych meczów, itp.
Sam tworzysz fajne "forumowe legendy" i... sam na siebie się obrażasz?
Edit:
Na marginesie: tylko w jednym temacie z Tobą się "spierałem" (jednopostowo), ale postawiłeś na swoim.
[quote='ancymon' pid='1460665' dateline='1605309515']
Nie wiem co niektórymi kieruje broniąc pana Mateusza.
[/quote]
@ancymon, nie obraź się (jak potter) ale czy Ty czytasz co piszą inni zanim się do tego odniesiesz? Chyba nie, bo inaczej nie pisałbyś takich głupot. Nikt tu nie broni Pana Mateusza, nikt nie mówi żeby spełnić jego żądania, nikt nie twierdzi, że stał się mesjaszem piłki nożnej. Wręcz przeciwnie, jeśli mu nie pasują godne warunki (zakładam, że jesteś dobrze zorientowany i piszesz prawdę) jakie mu Klub zaproponował, to niech... idzie gdzie chce.
Niektórzy (w tym ja) domagają się jedynie, by Klub respektował obecnie obowiązującą umowę i dążąc do sportowego celu, korzystał z usług najlepszych piłkarzy jacy są obecnie zatrudnieni w Klubie.
P.S. Jeszcze raz będę musiał napisać to samo, to też chyba poproszę o bana.
[quote='potter' pid='1460662' dateline='1605306994']
Forum przekształciło się w osobiste wycieczki więc jako kolejny po Ian thorpe i kilku kolegach znikam na dobre .
Zostawiam was w gronie jednomyślnych obrońcow ,,pana piłkarza Wdowiaka ''.
.
[/quote]
I polazł na tt.
[quote='mariusz' pid='1460673' dateline='1605340683']
[quote='potter' pid='1460662' dateline='1605306994']
Zostawiam was w gronie jednomyślnych obrońcow ,,pana piłkarza Wdowiaka ''.
.
[/quote]
I polazł na tt.
[/quote]
i będzie sprawdzał co pani Dorota Gol zjadła na śniadanie ;)
Moja żona widząc, że nadal siedzę na forum:
[img]https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2020/02/8XIADlLhXnPqui56.jpg[/img]
PS: potter nie rób jaj i pisz dalej. NIe wiem skąd u Ciebie takie wahadłowe skoki ale jeszcze niedawno sam napierniczałeś na Tabisza PRZY KAŻDEJ OKAZJI i każdego kto Ci próbował cokolwiek wytłumaczyć obrażałeś pisząc że robi to za kasę. Szklanka wody i jedziemy ze Świtem.
Rock chyba Ci klawiatura nie działa, skopiuj sobie ode mnie ó bo wprowadzisz jeszcze kogoś w błąd.
[quote='VelVet' pid='1460699' dateline='1605352867']
Rock chyba Ci klawiatura nie działa, skopiuj sobie ode mnie ó bo wprowadzisz jeszcze kogoś w błąd.
[/quote]
Kufa ale ja już stary jestem , musiałem 2x przeczytać tekst Rocka aby wychwycić dowcip :) :)
Ludzie, ależ zajebiście nudzicie w tym rozwlekłym jak stara guma do żucia temacie.
Dobrze, że go nie podbiłeś.
coś musimy pisać bo z nudów klawiatury stygną .
6 dni później
pies Miga o Wdowiaku https://sport.tvp.pl/50917051/mateusz-wdowiak-juz-na-stale-w-rezerwach-cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)