Jak się patrzy na piłki, które wrzucali sobie na nos piłkarze gtsu, a potem popatrzy na nasze balony albo salwy na wiwat to się człowiek zastanawia po której stronie błoń się przelewa.
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
Po obu stronach są dobre i złe podania, ale na nasze patrzymy wszystkie, a większość z nas akcje GTS zna ze skrótów spotkań, gdzie pokazane są tylko te najlepsze.
Na jakość asyst nie mamy co narzekać. Piętka Lopesa do Pelle palce lizać. Pelle do Lopesa - piękne prostopadłe podanie. Gol do Hanki - super.
Były podania, które mogły być świetnymi asystami, jak np. prostopadła piłka od Siplaka do Lopesa w meczu z ŁKS, kiedy Lopes trafił w dalszy słupek. Albo wrzutka Pelle na nos Wdowiaka, którą ten jak zwykle zwdowiakował.
Polecam każdemu oglądniecie gola strzelonego przed chwilą przez gracza Pogoni w Kielcach. Sebastian Kowalczyk - lat 20.
Wdowiak nigdy tak nie potrafił, nie jest to jego wina, po prostu tak ma.
Piękna bramka, na powtórce widać wyrażnie , że tak chciał zrobić . Cóż , znając życie nasz Mateusz posłałby piłkę nad bramką .
8 dni później
Dziś Mateusz kończy 23 lata - dużo Szczęścia , Zdrowia i Skuteczności pod bramką rywali . :)
Życzę Ci Mati by Cię wytranferowali na zachód jeszcze w tym okienku,bo nie moge już psychicznie znieść kolejnych pudeł, poddałem się, przepraszam :s Wiem, że jesteś prawdziwym wychowankiem, od pierwszych chwil z piłką przy naszych Pasach,ale idź i odblokuj sie na zachodzie, zostając tam naszym ambasadorem Cracovii.
[quote='ian thorpe' pid='1394949' dateline='1566231643']
Polecam każdemu oglądniecie gola strzelonego przed chwilą przez gracza Pogoni w Kielcach. Sebastian Kowalczyk - lat 20.
Wdowiak nigdy tak nie potrafił, nie jest to jego wina, po prostu tak ma.
[/quote]
To znaczy tylko, że jest źle trenowany albo nie słucha, co mu życzliwi podpowiadają - powtórzę: brać przykład z Piątka, zostawać po treningu, trenować strzały do upadu.
Festiwal nieskutecznosci trwa dalej, jak można nawet przypadkiem czegoś nie wturlac do bramki... Jak dla mnie Wdowiak to zerowa wartość dodana
Cały czas to samo widzę, nie dałoby się skorzystać jakiś dodatkowych treningów strzeleckich?
[quote='Villa_KS' pid='1397180' dateline='1567362714']
Festiwal nieskutecznosci trwa dalej, jak można nawet przypadkiem czegoś nie wturlac do bramki... Jak dla mnie Wdowiak to zerowa wartość dodana
[/quote]
Jak dla mnie to twoje posty wnoszą zero wartości intelektualnej na tym forum.
Przyjemnie ci ?
dzisiaj jakby więcej myślenia u Mateusza ...
brawo ...
coś czuję, że wkrótce odpali ...
najlepiej w derbach ...
[quote='-Robert-' pid='1397223' dateline='1567366713']
dzisiaj jakby więcej myślenia u Mateusza ...
brawo ...
coś czuję, że wkrótce odpali ...
najlepiej w derbach ...
[/quote]
Abyś był prorokiem!!!
Może mu brakuje 1 bramki na przełamanie, ale jeśli jej nie zdobędzie przed Derbami to nie ma prawa w nich wystąpić bo to może być jego koniec kariery w Cracovii.
Gdyby dzisiaj Pelle nie zrobił roboty za niego to byśmy wszyscy napierniczali na zespół po remisie.
Mateusz, ogarnij się chłopie... Kur.wa, też czuję, że Ci brakuje przełamania!!!
[quote='Rock' pid='1397228' dateline='1567369199']
Może mu brakuje 1 bramki na przełamanie, ale jeśli jej nie zdobędzie przed Derbami to nie ma prawa w nich wystąpić bo to może być jego koniec kariery w Cracovii.
[b]
Gdyby dzisiaj Pelle nie zrobił roboty za niego to byśmy wszyscy napierniczali na zespół po remisie.[/b]
[/quote]
Nie można tak mówić, w drużynie każdy ma robić robotę za drugiego, jeśli to potrzebne - to się nazywa team spirit. Wszyscy bronią, wszyscy atakują, wszyscy cieszą się ze zwycięstwa.
Akurat dzisiaj nie skrytykuję Mateusza, choć przy pierwszej okazji darłem włosy z głowy. Po pierwsze, wykonał dobrą robotę, sprawiał zagrożenie i powodował u obrońców Lecha ubytek energii i pewności siebie. Po drugie, jego pierwszy strzał był w sumie tym samym, co obijanie słupka i poprzeczki przez Lechitów - groźny, ale niecelny (o 10 cm od słupka to tyle samo co słupek). Po trzecie, w tym samym stopniu można mieć pretensje do lidera zespołu Lopesa za złe przyjęcie. Też jestem zdania, że w końcu się przełamie, tak jak... Piątek, który marnował na początku seryjnie setki. Ale niech trenuje tak jak Krzysiek.
Mateusz nie przejmuj się "hejtem" po Derbach będziesz bohaterem, tego Ci życzę i wierzę że się przełamiesz
Mateusz ... musi być lepiej. No do urwy nędzy musi. Reset głowy, może jakiś psycholog i jedziemy z tą buraczaną ligą.
Dasz rade, nie pekaj. Dobry mecz w Twoim wykonaniu tylko to wykonczenie.....
Jak juz jedna padnie to juz pojdzie....
Fan Club Qurdwanów trzyma się mocno!
Śmiem podejrzewać , że gdyby Mateusz wczoraj strzelił choć jednego gola to co najmniej połowa forum nosiła by go na rękach - zdgrał faktycznie bardzo dobrze , był to jeden z najlepszych meczy w jego karierze - zabrakło tylko tej wisienki na torcie , tego co jest nazywane solą futbolu - bramki/ek/ .Mam nadzieję , że wraz z dobra formą przyjdzie i skuteczność .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)