spore rozczarowanie dziś, jeździec bez głowy
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
Idealny kandydat na przełamanie w derbach ;)
Dziś "stary dobry" Mateusz.
Słabszy dzisiaj występ. Od bocznego pomocnika wymaga się też gry obronnej, a miałem wrażenie, ze trochę statystował przy straconym golu i nie przerwał wcześniej akcji rywala.
Z przerwaniem akcji z jego strony mogło być różnie... tu stanę po jego stronie bo dostał by żółtko i derby z głowy... a jako wychowanek pasów w meczu z gwardia da z siebie 120% a nie 100%
Nie bronie go bo wczoraj słaby mecz ale może właśnie ta kartka mu w głowie siedziała?
Ogólnie słabszy mecz, to prawda być może że siedziało mu to w głowie a w derbach będzie bardzo potrzebny.
Wczoraj niestety od początku nie wszedł w ten mecz. Bardzo słaby występ, praktycznie każda decyzja błędna, każde dośrodkowanie beznadziejne, mam nadzieję że w Derbach się odkuje, najlepiej aby w końcu strzelił bramkę, bo jest mu bardzo potrzebna.
Ostatni mecz slaby, ale coś czuje, ze się odkuje z gts'em.
B[size=small]ę[/size]dzie bramka.
Oby Oby. Trzymam kciuki za Mateusza. W tej rundzie brakuje skuteczności, czasami dokładności jak w spotkaniu z Sosnowcem ale generalnie widzę spory postęp w wielu aspektach jego gry, pewność siebie na odpowiednim poziomie i mam wrażenie, że brakuje już naprawdę niewiele by Wdówka stał się gwiazdą tej ligi. Zwycięski gol w derbach to byłby dobry krok w tę stronę.
Mateusz, czas na bramkę, bo okazji ci nie brakuje, co tez jest twoją zasługą.Trzeba przyznać,że masz trochę pecha z tymi strzałami, ale najważniejsze, aby w niedzielę coś wpadło !!
Na pewno sprawiło by ci to więcej radości niż bramka zdobyta w innym meczu,,wszak jesteś nie tylko piłkarzem ale i kibicem Cracovii!! Powodzenia na derbach!
Po derbach, jeżeli nic nie ustrzeli i zmarnuje kolejne 100-ki powinien siąść na ławie w ramach odpoczynku ... nikt robotem nie jest zmęczenie przychodzi na różnym etapie.
Więcej rozwagi i spokoju - tego potrzeba Mateuszowi a piłka zacznie wpadać do bramki .
Ważne, że praktycznie w każdym meczu dochodzi do 2-3 bardzo dobrych sytuacji. Poprawić skuteczność, dogranie i wykończenie i będzie dobrze.
6 dni później
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dalej zachwyty?????? Dudzic też biegał
Może wróć na studia
Ponownie Wdowiak
nie widze powodu sie zneac, on wie
Kilka postów wcześniej napisałem TEN CHŁOP WINIEN SIĄŚĆ NA ŁAWKĘ .... i zdanie podtrzymuję !!
Pauza za kartki twoje marzenie spełnione
Wdowiak jest za słaby na ekstraklasę, wypożyczyć go gdzieś a w zamian sprowadzić skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia.
przestańcie po nim jechać, on dobrze wie co zapierdzielił, to nic nie da.
trening strzelecki do oporu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)