Statystyki nie powalają
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Fajny gość, Walczak, ale większość sezonu przez kontuzje wypadł, a nawet jak grał to punktowy pożytek był mały. Zawsze go lubiłem, i życzę mu powodzenia
Życzę powodzenia, jak wrócił po kontuzji to wyglądał dobrze, tylko skuteczności brakowało. Mocarski dostał kontrakt, choć też skutecznością nie grzeszył a jest starszy. Może to też decyzja Fabiana mi tylko klubu?? Mi osobiście szkoda.
- Edytowany
@Lakbeti#42816 różnica jest taka że w grze Mocarskiego jest progres a u Fabiana regres. Na punkty bym do końca tak nie patrzył, bo strzeliliśmy tylko 90 bramek a to bardzo mało. Fabianowi życzę powodzenia bo trochę zdrowia u nas zostawił.
Tymczasem Naprzód wygrywa z Podhalem 2:0, z naszych zawodników grał TYLKO Jaśkiewicz, mimo że nie mają pełnej 4 formacji. Czyli dużo hałasu o nic?
Tak, bo hałasu najwięcej robił Marchewa. Czyli gość, który pojawia się tylko gdzie pojawi się okazja by siać ferment.
[quote]#post1717004 Tymczasem Naprzód wygrywa z Podhalem 2:0, z naszych zawodników grał TYLKO Jaśkiewicz, mimo że nie mają pełnej 4 formacji. Czyli dużo hałasu o nic?[/quote]
Strzelił decydującego karnego. Warto odnotować 😉
- Dziś nie pytamy czy przetrwamy, ale jak wysoko możemy mierzyć?. I to jest mój największy osobisty sukces jako prezesa – mówi Agata Michalska, prezes spółki Cracovia Hokej.
https://dziennikpolski24.pl/agata-michalska-comarch-cracovia-wywalczyla-sobie-szacunek-kibicow/ar/c2p2-28853955
Jak Pani Michalska doprowadzi do wybudowania drugiej tafli, to chyba jej trzeba będzie pomnik postawić.
Na razie dziękujemy za to, co jest, a jest nieźle. No i kolejny sensowny wywiad. Zacytuję taki mniej efektowny fragment:
"To pokazuje, że Cracovia ma DNA zwycięzców nie tylko na lodzie. Cieszy mnie powrót do konstruktywnego dialogu z miastem, ZIS-em i ministerstwem. To, że dziś rozmawiamy o modernizacji, potrzebach dotyczących nowej tafli lodowej, to efekt ciężkiej pracy całego zespołu nad wiarygodnością klubu".
Powrót, czyli w którymś momencie ten dialog został przerwany, a w każdym razie nie był konstruktywny - takie są fakty. Trzeba cierpliwie pertraktować, wydreptywać, przekonywać. Powodzenia!
To tylko kwestia czasu jak poszerzy sie paleta sponsorow. Przy tym tempie rozwoju i profesjonalnym podejciu do konca sezonu ktos znaczaca nas wspomoze. Duzy szacunek za dodtychczasowy wysilek.
Z innej beczki. W niedziele hokeiści byli na meczu rugby Juvenii (wcześniej rugbyści byli na hokeju). Dobrze wiedzieć, że drugi, obchodzący 120-lecie klub z Krakowa, wie, która strona Błoń jest właściwa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)