Matej Rodin został nowym zawodnikiem Lechii Gdańsk, z którą związał się rocznym kontraktem.
29-letni bośniacki obrońca w ostatnim sezonie PKO Bank Polski Ekstraklasy wystąpił w 24 spotkaniach i zdobył jedną bramkę w barwach Rakowa Częstochowa.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote]#post1690942 Matej Rodin został nowym zawodnikiem Lechii Gdańsk, z którą związał się rocznym kontraktem.
29-letni bośniacki obrońca w ostatnim sezonie PKO Bank Polski Ekstraklasy wystąpił w 24 spotkaniach i zdobył jedną bramkę w barwach Rakowa Częstochowa.[/quote]
Ale sobie chujowy klub Matej wybrał, dramat...
On jeszcze nie wie że wypłaty nie zobaczy 😂
Dzik z golem, ale taki duet z Filipem to by zjadł ekstraklasę
[quote]#post1691501 Dzik z golem, ale taki duet z Filipem to by zjadł ekstraklasę[/quote]
Czołg a nie Dzik.
Dzik już pewnie się przeżarł na śmierć (sportową)
[quote]#post1691503 [quote]#post1691501 Dzik z golem, ale taki duet z Filipem to by zjadł ekstraklasę[/quote]
Czołg a nie Dzik.
Dzik już pewnie się przeżarł na śmierć (sportową)[/quote]
A nie kwadrat?
Kallman wczoraj z bramką przeciwko Polsce.😀
już było wyżej
Rózga kontuzja w dzisiejszym meczu u21, zmienił do w 30minucie 17letni Pietuszewski który w tym meczu wrzucił 2 bramki i asystę.
[quote]#post1691943 Rózga kontuzja w dzisiejszym meczu u21, zmienił do w 30minucie 17letni Pietuszewski który w tym meczu wrzucił 2 bramki i asystę.[/quote]
Ten chłopak anonimowy nie jest już od jakiegoś czasu.
Myślę, że za rok trudno go będzie Jadze utrzymać. O ile nie przytrafi mu się kontuzja, czy jakaś sodówa. Już są naciski, żeby Urban powołał go do pierwszej reprezentacji i myślę, że nastąpi to jeszcze w tej rundzie.
Oglądałem go w piątek na El Paso - był znacznie lepszy od Rózgi. Dziś - wiadomo. Filip kontuzja, a Oskar na tym wygrał bardzo dużo.
Chyba pasuje do tego wątku... 😉
https://www.impan.pl/pl/instytut/aktualnosci/1729-dr-damian-dabrowski-zdobywca-grantu-europejskiej-rady-ds-badan-naukowych
- Edytowany
A co on ma powiązane z naszym klubem?? Kim byl?
Byl Damian Dąbrowski pilkarz ale to tylko zbieżność nazwisk...
- Edytowany
[quote]#post1692000 A co on ma powiązane z naszym klubem?? Kim byl?
Byl Damian Dąbrowski pilkarz ale to tylko zbieżność nazwisk...[/quote]
Kruszyna:
Widać, że nawet na tym forum dla niektórych trzeba kawonaławizmem pisać:
[i] Jasiu, podkreśl wężykiem, że to jest dowcip[/i]. 😃
Emotikonka nie wystarczy.... 😥
[quote]#post1692017 A grało u nas ostatnio dużo Nowaków i Kowalskich? Bo może trzeba pomyśleć o jakiejś forumowej tarczy anty-sucharkowej.[/quote]
A ilu znasz DAMIANÓW Dąbrowskich? Bo ja na przykład słyszałem tylko o jednym, naszym (przed chwilą dowiedziałem się o drugim).
Krzysztof Piątek strzelił trzy bramki dla Al-Duhail SC w wygranym 4-2 (1-2) meczu 4. kolejki katarskiej ekstraklasy z Umm Salal SC. Dla 30-letniego napastnika to pierwsze ligowe trafienia w tym sezonie.
12 września 2025, 19:00 - Ad-Dauha (Khalifa International Stadium)
Al-Duhail SC 4-2 Umm Salal SC
Luis Alberto Romero 30, Krzysztof Piątek 61, 65 (k), 90 (k) - Oussama Tannane 27, Cristo González 34
- Edytowany
Patryk Zaucha z golem dla Stali SW w meczu z Sandecją, wygranym przez Stal 3:2
- Edytowany
[quote]#post1692344 Patryk Zaucha z golem dla Stali SW w meczu z Sandecją, wygranym przez Stal 3:2[/quote]
A Filip Piszczek strzela dla Sandecji..
A trenerem Sandecji jest Lukasz Mierzejewski :)
Ogolnie i w Stalowce i w Sandecji jest bardzo duzo byłych zawodników Cracovii
Bramka na 3-2 nie powinna być uznana, padła po ewidentnym faulu na graczu Sandecji !
Tak jak w pierwszej polowie powinien byc karny i czerwo dla zawodnika Sandecji po faulu na Kendzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)