Jeden z pierdyliarda transferów ery Janusza o których za pare lat już nie będziemy pamiętać, no chyba że ktoś wspomni o przysiadzie 😉
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Łukasz Sosin trenerem kadry U-18 http://www.90minut.pl/news/332/news3323854-Lukasz-Sosin-trenerem-reprezentacji-Polski-U-18.html
Motur zainteresowany Rafaelem Judaszem Lopesem.
[quote]#post1624918 Łukasz Sosin trenerem kadry U-18 http://www.90minut.pl/news/332/news3323854-Lukasz-Sosin-trenerem-reprezentacji-Polski-U-18.html[/quote]
sosin był u nas w drugiej lidze jak dobrze pamietam
[quote]#post1624920 Motur zainteresowany Rafaelem Judaszem Lopesem.[/quote]
I to był zawodnik co od pierwszego meczu widać bylo ze robi różnicę.. widać da sie spokojnie z Portugalii sciagnac zawodnikow podnoszących poziom ligi jak i gry zespolu... tam poza 4 zespołami placi sie slabo w porównaniu do 10tys euro jakie jest startowym w negocjacjach w naszej buraczanej lidze..
[quote]#post1624136 Sorry. Czy ma ktoś wiedzę co robi Władysław Sajnóg?[/quote]
Tak. Na przykład Władysław Sajnóg. I na pewno jest ,,na bieżąco''
Sajnog, nie Sajnóg.
[quote]#post1624956 Sajnog, nie Sajnóg.[/quote]
Ale pytanie brzmiało
[i]Czy ma ktoś wiedzę co robi Władysław Sajnóg?[/i]
a nie dotyczyło tego, co robi Władysław Sajnog...
Władysław Sajnog może nie wiedzieć, co robi Władysław Sajnóg... 😜
[quote]#post1624473 Oshima na celowniku Motoru Lublin.
https--://kanalsportowy.pl/pilka-nozna/motor-lublin-ekstraklasa-planowanie-wzmocien/[/quote]
Jakaś niekonsekwencja
tam w tytule jest "planowanie wzmocnień"
- Edytowany
[quote]#post1624956 Sajnog, nie Sajnóg.[/quote]
Chyba jednak Sajnóg .https://www.wikipasy.pl/Władysław_Sajnóg
Na pewno nie, znam go osobiście.
To pozdrów proszę, bramkę strzeloną Górnikowi Łęczna z półobrotu i woleja z 40 metrów pamiętam do dzis.
Michałowianka trenowana przez Krzyska Hajduka zaliczyła awans do klasy okręgowej. Niwa Nowa Wieś gdzie grającym trenerem jest Bartek Dudzis spadła z 4 ligi
[quote]#post1624724 Rindfleischetikettierungsueberwachungsaufgabenuebertragungsgesetz[/quote]
Diabeł- rozwalilessystem 😍 😂 😂 🙃 😱 !!!! Kompmisięzawiesiłprzypróbietłumaczenia 😪
Wdowiak, Kapustka, Pestka, Dąbrowski i Klich. Wszyscy niech wracają do domu. Ale obudować to naprawdę kumatymi piłkarzami. I tak musimy kupić 12-15 zawodników to niech część z nich stanowią nasi ludzi do uzupełnienia
- Edytowany
@SaNtO#842 z całym szacunkiem do Ciebie ale z tym kalafiorem to Cię grubo poje...... chyba 🤤
Gość się klepie po elce na sercu nawet na prywatnych imprezach pojawia się w dresie czy koszulce zdziry a Ty chcesz żeby tu wracał ???
A w życiu! Niech gnije tam do końca kariery ale najlepiej w rezerwach ...
gts miał surmę a my "mamy" kalafiora!
mógłbym napisać dosadnie gdzie mam Wasze urojenia, ale dam sobie na wstrzymanie.
nie interesuje mnie Wasze stawianie cwelki na równi z gtsem. dla mnie to obrzydliwe.
gra dla najlepszej drużyny piłkarskie w Polsce to pewien honor.
Kapustka to Pasiak z krwi i kości i nic tego nie zmieni.
Zeby to jeszcze bylo o co kruszyc kopie... pomijajac ta jego milosc do cwelki, to on najzwyczajniej w swiecie jest cienki bolek. Nawet nie chce mi sie szukac tych postow, gdy wracal do tej buraczanej ligi. A tak podobno mial cala lige czapka czy tam innym kapeluszem nakrywac. Co z tego wyszlo wszyscy widzimy, ale trener ktory poki co na glebsze wody cos wyplynac nie moze dalej moczy sie w posciel Chelsea na sama mysl o nim...
[quote]#post1625068
[/quote]
No "pacz Pan" panie Santino a ja myślałem ,że WPR najlepszy.😂
[quote]#post1625068 mógłbym napisać dosadnie gdzie mam Wasze urojenia, ale dam sobie na wstrzymanie.
nie interesuje mnie Wasze stawianie cwelki na równi z gtsem. dla mnie to obrzydliwe.
Kapustka to Pasiak z krwi i kości i nic tego nie zmieni.
[/quote]
Człowieku chyba się nażarłeś w weekend za dużo bobu z truskawkami 😲
Najlepsza druzyna piłkarska w Polsce ??????
Honor ????
Pasiak z krwi i kości ?????
Serio zatrułeś się i masz gorączkę i bredzisz!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
pasiak71, Goście (1)