Szkoda chłopa, co prawda dla wyniku reprezentacji na ME jego absencja jest i tak bez znaczenia, ale szkoda człowieka.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
@michalhelik
with his Player of the Season award...
Congratulations Helio ! Hope it`s not your last time.
[img]https://pbs.twimg.com/media/E1b9SrqXEAQAIIP?format=jpg&name=900x900[/img]
Hubert Adamczyk i Airam Cabrera odchodza z Płocka
Mateusz Klich strzelił bramkę dla Leeds w wygranym na wyjeździe 4-0 (1-0) meczu 36. kolejki angielskiej Premier League przeciwko Burnley. Dla reprezentanta Polski to czwarte trafienie w sezonie.
za www.90minut.pl
- Edytowany
Kapustka pedał śpiewał razem z żyleta "Ukochana ma... Judasz bez honoru..
Przy przechodzeniu do Legii udzielił wywiadu w którym mówił ze jeszcze jak grał w Tarnovii miał 2 oferty: Cracovia i stara lampucera. Jego ojciec nalegał na Cracovie, on zaś od początku wolał centralne kurwisko - warto o tym pamiętać ;)
Gwoli ścisłości to było na odwrót .Ojciec nalegał na (L)ampucerę a on ubzdurał sobie Cracovię, no ale od tego czasu widać trochę się zmieniło.
Kasa nie śmierdzi, za rok jak by go chciał kupić Lech, to by zapewne powiedział, że całe życie kibicował Wielkiej Triadzie.
Dlatego jak bardziej od takich grajków szanuje Koseckiego, który przynajmniej mówi wprost, że przyszedł tutaj się odbudować, i nie całuje herbu piętnaście razy w ciągu meczu.
Mam nadzieje, ze to zamyka rozczulanie sie nad tym frajerem na tym forum
Też mnie to już męczyło. Oczywiście, należy mu się szacunek za grę w Pasach, i dobre pieniądze, które zyskaliśmy. I tyle wystarczy - nie będę śledził jego kariery w stolycy.
Przegrana drużyny Michała Helika w pierwszym półfinale baraży o Premier League
Barnsley z Michałem Helikiem w składzie przegrało 0-1 (0-1) w pierwszym półfinałowym meczu barażowym o awans do angielskiej Premier League ze Swansea. Rewanż odbędzie się 22 maja o godz. 19:30.
za http://www.90minut.pl/news/312/news3120255-Przegrana-druzyny-Michala-Helika-w-pierwszym-polfinale-barazy-o-Premier-League.html
Grzesiu Sandomierski mistrzem Rumunii:
http://www.90minut.pl/news/312/news3120467-Druzyna-Grzegorza-Sandomierskiego-mistrzem-Rumunii.html
Hubert Adamczyk w Arce :)
- Edytowany
[quote='Diabel' pid='1489696' dateline='1621327615']
Mam nadzieje, ze to zamyka rozczulanie sie nad tym frajerem na tym forum
[/quote]
A co myśleliście że w Warszawce będzie się utożsamiał z Cracovią jaką zna od środka czyli Filipiak i tabisz w całej okazałości myślę jakbyście ich osobiście poznali i mieli do czynienia jako pracownicy wszystkie inne pieśni byście śpiewali tylko nie te związane z Cracovią.
Kapustka dla mnie to sprzedawczyk i bez pamięci o tym co mu dała moja Cracovia. Liczą się tylko pieniądze, my kibice nie. Przeżyłem tyle wzlotów i upadków i myślę gdyby popracowano nad atmosfera w klubie to Kapustę nasi przykryliby kapeluszem.
Tak zastanawiam się ale wydaje mi się, że jako nieletni, 17-letni Bartek nie miał prawa podpisywać umów. Umowa podpisana przez osobę nieletnią jest nieważna z mocy prawa. Coś mi tu śmierdzi w tym wszystkim. Chyba, że jego tatuś ją podpisał, a teraz wylewa żale.
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
[quote='jurassic' pid='1490240' dateline='1621625299']
Tak zastanawiam się ale wydaje mi się, że jako nieletni, 17-letni Bartek nie miał prawa podpisywać umów. Umowa podpisana przez osobę nieletnią jest nieważna z mocy prawa. Coś mi tu śmierdzi w tym wszystkim. Chyba, że jego tatuś ją podpisał, a teraz wylewa żale.
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Tu nie chodzi o to, kto podpisywał umowę (bo musielibto zrobić rodzice) tylko, że w perfidny sposób dymnęli go na stówę.
zyziozie, z tej głosowej relacji nie wynika, że rodzice podpisywali, wręcz przeciwnie, chyba, że Bartek albo zdający relację to pominął.
Po 16 latach robienie wszystkich w ch.. rozkmina czy czasem teletabis nie ma racji. Nosz kur.. ręce i cycki opadają.
To jest nie do wiary! Jak mawiał Benjamin Franklin na świecie pewne są tylko 3 rzeczy: śmierć, podatki i to że teletabiś to qrwa, ale już zaczęło się rozkładanie na czynniki pierwsze wywiadu i kto co podpisał jak istota sprawy jest zupełnie inna, czyli wydymanie młodego Kapustki na 100 PLNów, (słownie: sto). Przy obecnym poziomie dziennikarstwa wcale nie zdziwiłbym się jakby gryzipiórek zastosował skrót myślowy, dodając do tego cwelika, który inteligencją i bogatym słownictwem raczej nie grzeszy mamy rozwiązanie zagadki : )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)