Kmita tez pisze o Cabrerze w Wiśle.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Przestańcie napierdalać na podstawie jakiejś niesprawdzonej plotki. Przejdzie - będziemy w niego nakurwiać, nie przeszedł - dalej jest dla mnie wspomnieniem dobrej gry (w) Cracovii
Nieważne, że był najemnikiem. Pójście do bankruta, który będzie miał problem żeby nie spaść, po tym jak nie było nas stać na zatrzymanie go w Pasach? To właśnie zeszmacenie się. Kibice go chcieli, a pójdzie do słabszego rywala - jak to nazwać, jeśli nie zeszmaceniem?
Jeśli do nich pójdzie to nam utrą nosa. To jest moje zdanie, wiem że mnie tu zaraz wszyscy zjedzą za tę opinię.
[quote='LucasKsc' pid='1417559' dateline='1580126632']
Przecież Cabrera był zwykłym najemnikiem a nie Pasiakiem...
[/quote]
Dobrze ze nie brałem rok temu udziału w tej akcji na tt bo to będzie jeszcze większy policzek dla tych z tt ...
Jeśli do nich pójdzie to będzie to dla niego ryzykowne. Finansowo też może się nie opłacić jeśli ma dobry samochód. Gdyby nie ten czynnik, to pewnie 2 lub 3 okienka temu pozyskalibyśmy kogoś z gts.
To będzie nauczka dla wszystkich którzy po roku czasu gry w klubie robią z kogoś bohatera czy legendę . Casus Miro, choć trochę go JT zrobił w ch...
Ps. Temat Cabrery jest naprawdę , potwierdziłem u kogoś kto orientuje się w tamtych tematach
zeby robic z kogos legendy, trzeba conajmniej 200 wystepow badz 5-6 lat ziemniakow w Pasach
- Edytowany
*5-6 lat obierania ziemniaków
- Edytowany
A najbardziej zastanawiające jest ostatnie zdanie poniższego tekstu, że ów najemnik w gts-ie miałby zarabiać miesięcznie 25 tysięcy euro:
https://futbolnews.pl/newsroom/20699,airam-cabrera-ponownie-laczony-z-powrotem-do-ekstraklasy-wybor-ktory-budzilby-spore-emocje
Akcja ratowania po zomowskiego lucyfera więc trwa.
Nawet się rymuje:
Po zomowskiego lucyfera
idzie wspierać Cabrera.
Hola hola. A to nie Probierz się zeszmacił, że nie wziął ulubieńca trybun po tłiterowej akcji? Jak Wam teraz jak Wasz pupil będzie całował białą pizdę? Umówmy się, że Airam ma prawo być rozżalony. Na jego miejscu (będąc najemnikiem) też by poszedł do gts i palcem na ryju uciszył Probierza po bramce na 1-0 w 90 minucie.
Niech idzie do GTS z resztą dziadków zrobią sobie klub spokojnej starości ?
Jak pójdzie do gtsu to będzie dla mnie większą szmata niż malpecki i reszta kundli bo zna realia Krakowa i dobrze wie jakie są relacje miedzy kibicami obu klubów. Dla nas to też będzie policzek i to siarczysty. Więc jak się okaże że to prawda to życzę mu jak najwyzszego kontraktu i masę kontuzji.
Nosz kurrr bez jaj...
[quote='SaNtO' pid='1417583' dateline='1580131411']
Hola hola. A to nie Probierz się zeszmacił, że nie wziął ulubieńca trybun po tłiterowej akcji? Jak Wam teraz jak Wasz pupil będzie całował białą *****ę? Umówmy się, że Airam ma prawo być rozżalony. Na jego miejscu (będąc najemnikiem) też by poszedł do gts i palcem na ryju uciszył Probierza po bramce na 1-0 w 90 minucie.
[/quote]
Ochłoń
[quote='gadget' pid='1417588' dateline='1580132528']
Jak pójdzie do gtsu to będzie dla mnie większą szmata niż malpecki i reszta kundli bo zna realia Krakowa i dobrze wie jakie są relacje miedzy kibicami obu klubów. Dla nas to też będzie policzek i to siarczysty. Więc jak się okaże że to prawda to życzę mu jak najwyzszego kontraktu i masę kontuzji.
[/quote]
On kopiąc piłkę zarabia na życie, a czasy pięknych idei sportowych zostały już tylko w głowach kibiców , i to nie zawsze patrząc na sąsiadów z drugiej strony błoń.
[quote='ALRS' pid='1417595' dateline='1580134159']
[quote='gadget' pid='1417588' dateline='1580132528']
[/quote]
On kopiąc piłkę zarabia na życie, a czasy pięknych idei sportowych zostały już tylko w głowach kibiców , i to nie zawsze patrząc na sąsiadów z drugiej strony błoń.
[/quote]
Nikt mu nie broni zarabiać na życie kopiąc piłkę. Niech kopie gdzie chce, byle nie w gts-ie.
Tylko może akurat gts daje mu najlepsze warunki finansowe ( jego problem czy fizycznie zostaną spełnione) co, dopłacisz mu różnice żeby dalej siedział w Hiszpanii ?
To jak tłumaczenie qrwy, że jakoś musi żyć a przecież nie będzie siedzieć na kasie w biedronce. Takiej też mam dopłacać? To kwestia wyboru, [u]JEŚLI[/u] tak zrobi, to dla mnie będzie właśnie kimś takim...
Ja go nie tłumacze, ja go rozumie, idzie tam gdzie dostaje najlepszą kasę, tak jakby mieć pretensje do kasjerki z Bierdonki, że poszła do Tesco.
Zwłaszcza, że gość u nas grał niecały sezon - ciężko żeby miał jakiś sentyment.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)