Dokładnie, byłyby taki "strzały" jak teraz rażenia piorunem z trzymaniem się za twarz czy kończynę przy byle kontakcie
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Ski - ch.j !
Ładnie Stefański pilnował meczu.
Czy przy faulu na Bogaczu widzewiak nie powinien dostać czerwa?
Są różne typy złego sędziowania. Wyróżniam następujące:
1. Jestem najlepszym sędzią świata. Sędziuję zawsze bardzo dobrze, a gdy źle, to widocznie tak chcę. Zresztą wtedy też mam rację.
2. Jestem z Wrocławia, mam aparycję miłego chłopaczka, mam czwórkę dzieci. Czasem niedowidzę i mylą mi się strony.
3. Nie jestem taki jak ci dwaj powyżej. Po prostu ordynarnie rżnę głupa. A tak w ogóle to jestem z Warszawy.
4. Mam ładną pannę. Oprócz tego sędziuję w innym tempie niż toczy się mecz. Nie nadążam. Czasem nawet chcę zagwizdać, ale gdy już zaczęli, to niech grają. Najwyżej potem zagwiżdżę bez sensu ze trzy razy.
[quote]#post1712210 Ładnie Stefański pilnował meczu.[/quote]
Kolega podsumował ,że to już drugi mecz na wiosnę (po Gdańsku) kiedy jesteśmy na mięko kręceni (a ,że Kwiatkowski to przy okazji dno sędziowskie to i wykonywał to ordynarniej polując na Knapa)
wszyscy sędziowie to prostytutki, w oparach fajek, w oparach wódki.
Żółta dla Sansa - bo nie widział faulu
Żółta dla Wójcika - bo nie widział faulu
Żółta dla zawodnika wstydzewa choć Bogacz wyszedłby sam na sam.
Mam dość oglądania meczy gdy sędziuje on i kwiatkowski (specjalnie z małej). Od lat dzieją się te same rzeczy i nikt z tym nic nie robi. To jest niepoważne i nienormalne żeby człowiek przed meczem, wiedząc kto sędziuje już przeczuwał co się będzie działo. Gdzie jest stanowisko klubu? TO SIĘ DZIEJE NIE OD MIESIĘCY ALE OD LAT - MINIMUM KILKANAŚCIE SPOTKAŃ
- Edytowany
Jak zobaczyłem tę mordę na środku boiska to mi skoczyło ciśnienie. Nie było wałków jak derbach, nawet bardzo daleko ale te kartki za nic a szczególnie nieodgwizdanie faulu na Oskarze, gdzie gość go staranował a potem były dwie minuty smrodu w okolicy naszego pola karnego to granda. Var by nas nie uratował, zato bylibyśmy w kontrowersjach kolejki jakby tam padła bramka, wspaniale!
Ale po co się denerwować? Czemu bedąc ordynarnie kreceni Klub nie złoży pisma do odpowiednich organów (PZPN czy Ekstraklasy) z "prośbą" o odsunięcie tych sędziów jawnie działających na niekorzyść Klubu? Można dołączyć materiały video z poważnymi błędami sędziowskimi wypaczającymi wynik.
Tak jak sytuacja z wczoraj - brak ewidentnej czerwonej kartki dla zawodnika Widzewa.
A ma kto wogole takie jakies listy pisac do pzpnu? Jest ktos wogole w klubie zeby sie tym zajal ?
[quote]#post1712277 A ma kto wogole takie jakies listy pisac do pzpnu? Jest ktos wogole w klubie zeby sie tym zajal ?[/quote]
Powinni zajac sie ta sprawą albo osoby z pionu sportowego albo rzecznik prasowy.
Mnie najbardziej grzeje ten potencjalny spalony. Czy rzeczywiście był? Ujęcie z analizy którą pokazali w TV kompletnie do niczego nie przekonuje. Równie dobrze mógł być gol. Gdyby ta sytuacja dotyczyła ległej czy sąsiadki to wszyscy wiemy jaki byłby werdykt sędziowski.
Kiedy to w ogóle pokazali? Z linią? Bo w przerwie poszedłem na fajkę, a do przerwy się nie doczekaliśmy. W sumie po co, tylko bramki nie uznali. Błahostka.
[quote]#post1712262 Jak zobaczyłem tę mordę na środku boiska to mi skoczyło ciśnienie. Nie było wałków jak derbach, nawet bardzo daleko ale te kartki za nic a szczególnie nieodgwizdanie faulu na Oskarze, gdzie gość go staranował a potem były dwie minuty smrodu w okolicy naszego pola karnego to granda. Var by nas nie uratował, zato bylibyśmy w kontrowersjach kolejki jakby tam padła bramka, wspaniale![/quote]
Mecz można przekręcić niekoniecznie dając tylko karne . Można nie stosować prawa korzyści, można dowolnie kartkować, można odgwizdywać urojone faule itp .
I to nam demonstrowali panowie z czarnej mafii w Gdańsku i wczoraj w Łodzi !!!!
W Gdańsku to było jednak mniej subtelne.
Aktualnie "sędzia" /s/ Raczkowski drukuje w Częstochowie ! 🙁
ale druk na rakowie
#szacunekdlaarbitra
Tak jak pisałem już w którymś wątku przestaje się człowiek emocjonować tą ligą jak widzi takie rzeczy. Ewidentny karny dla Termalici niepodyktowany, a potem gol dla Rakowa. Kolejny mecz przekręcony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)