Sędziowanie jak zwykle, mnóstwo drobynch fauli, stykowych rożny/od bramki przeciwko nam, ale przy takiej grze jakiekolwiek pretensje do sędziego są bezpodstawne, bo drukarni nie było i nie utrudnił naszym gwiazdom wygrania meczu, który grali przez 80 minut 11 na 10.
Dostaliśmy mecz z Piastem, tylko że w drugą stronę, no i pokazaliśmy na co nas stać.
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
[quote='Khalid' pid='1336011' dateline='1535919962']
[quote='octop' pid='1335973' dateline='1535916950']
[align=justify]Wiem, że i tak gówno by to dało, bo byliśmy choojowi jak barszcz, ale czy nie wydaje wam się, że Stolarski też powinien wylecieć?[/align]
[/quote]
W 74 minucie Stolarski powinien wylecieć dostając druga żółta kartkę.
Ale tu Gil "zlitował się - zdaniem komentatora" (a tak naprawde VAR jest tylko przy czerwonej kartce wiec
wideoweryfikacja tak jak w 12 minucie "przy Pazdanie " go nie mogła zmusić.
[/quote]
I dało by to coś ?Podejrzewam że przeciwko 8 nic byśmy nie strzelili bo niby kto ma to zrobić Serafin ?
[quote='RobertoBaggio' pid='1336055' dateline='1535932467']
[align=justify]Wiem, że i tak gówno by to dało, bo byliśmy choojowi jak barszcz, ale czy nie wydaje wam się, że Stolarski też powinien wylecieć?[/align]
[/quote]
Ale tu Gil "zlitował się - zdaniem komentatora" (a tak naprawde VAR jest tylko przy czerwonej kartce wiec
[/quote]
I dało by to coś ?Podejrzewam że przeciwko 8 nic byśmy nie strzelili bo niby kto ma to zrobić Serafin ?
[/quote]
1. tego nie wiesz czy by dało czy nie
2. to nie ma nic do rzeczy. Stolarskiemu należała się wylotka tak ewidentna, że trudno bardziej. Wątek jest
o "żałosnych Polskich sedziach". Gil po prostu się skompromitował.
Ja wiem,że to nic bo graliśmy padake ale 3 nasze rzuty rożne Gil wznowił od bramki Cierzniaka :)
[quote='Khalid' pid='1336062' dateline='1535946493']
[quote='RobertoBaggio' pid='1336055' dateline='1535932467']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
1. tego nie wiesz czy by dało czy nie
2. to nie ma nic do rzeczy. Stolarskiemu należała się wylotka tak ewidentna, że trudno bardziej. Wątek jest
o "żałosnych Polskich sedziach". Gil po prostu się skompromitował.
[/quote]
Jak na Gila było "bardzo poprawnie".
Jak dla mnie wczoraj sędziowanie nie było złe, fantastyczne pewnie też nie, ale trudno narzekać. Zamiast zwalać winę na sędziów, czas spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć, że gramy na poziomie 1ligi albo i niżej.
Bez wzgledu ilu jeszcze zawodnikow powinien wyrzucic z boiska, zrobil cos czego bym sie nie spodziewal, wyrzucil Pazdana na poczatku meczu, odwazna decyzja, z ktorej mogl sie wybronic, gdyby pokazal tylko zolta kartke. Ta decyzja w pewnym sensie zrobil nam duza przysluge I nie chodzi o punkt, tylko o prawdziwy obraz nedzy I rozpaczy jaka panuje w naszej ekipie.
[quote='MakuKSC' pid='1336079' dateline='1535954708']
Bez wzgledu ilu jeszcze zawodnikow powinien wyrzucic z boiska, zrobil cos czego bym sie nie spodziewal, wyrzucil Pazdana na poczatku meczu, odwazna decyzja, z ktorej mogl sie wybronic, gdyby pokazal tylko zolta kartke. Ta decyzja w pewnym sensie zrobil nam duza przysluge I nie chodzi o punkt, tylko o prawdziwy obraz nedzy I rozpaczy jaka panuje w naszej ekipie.
[/quote]
z żółtej to akurat nie mógłby się obronić. wyjście było sam na sam , więc albo uznaje faul i czerwona albo ślepnie(co nie raz pokazal,że potrafi;) i broni się twierdząc ,że "hiszpan dołożył od siebie" ;;)
[quote='Khalid' pid='1336084' dateline='1535956047']
[quote='MakuKSC' pid='1336079' dateline='1535954708']
[/quote]
z żółtej to akurat nie mógłby się obronić. wyjście było sam na sam , więc albo uznaje faul i czerwona albo ślepnie(co nie raz pokazal,że potrafi;) i broni się twierdząc ,że "hiszpan dołożył od siebie" ;;)
[/quote]
Zle to ujalem, mogl nic nie gwizdnac I gowno bysmy zrobili jako kibice I klub I jemu by wlos z glowy nie spadl, a jednak gwizdnal.
Jak na możliwości ślepego Gila to można stwierdzić, że sędziowanie było niemal perfekcyjne.
Najistotniejszą decyzje podjął prawidłowo a póżniej mylił się w obydwie strony z tym , że dla cwks-u był łagodniejszy .
Oczywiście wina sędziów. My gramy koncertowo tylko sędziowie ciągle wkładają kije w szprychy naszej świetnie naoliwionej maszyny.
[quote='Dorwas' pid='1336205' dateline='1535980126']
Oczywiście wina sędziów. My gramy koncertowo tylko sędziowie ciągle wkładają kije w szprychy naszej świetnie naoliwionej maszyny.
[/quote]
Nie wiem co Wy macie z tym mieszaniem tematów.
Dyskutujemy tu o sędziach. Gil nie dał ewidentnej 2-ej żółtej w 74 minucie? Nie dał.
Naprawde jest z 5ć wątków w których można pokomentować ,ze gramy mega p...ę.
19 dni później
Ktoś mi wyjaśni, dlaczego Varela nie dostał drugiej żółtej albo i bezpośredniej czerwonej?!
Gość wybija łokciem Dimunowi zęba i nawet nie dostał upomnienia.
Został uderzony. Jeśli pojawia się krew to z automatu jest żółtko.
[quote='konrad_cracovia' pid='1339120' dateline='1537625984']
Został uderzony. Jeśli pojawia się krew to z automatu jest żółtko.
[/quote]
Jak by sędziował Laguna to nawet czerwień
[quote='jarkos_' pid='1339119' dateline='1537625322']
Ktoś mi wyjaśni, dlaczego Varela nie dostał drugiej żółtej albo i bezpośredniej czerwonej?!
[/quote]
Pierwszego gola dla nas też nie powinno być
[quote='octop' pid='1339132' dateline='1537630216']
[/quote]
bzdura
[quote='octop' pid='1339132' dateline='1537630216']
[quote='jarkos_' pid='1339119' dateline='1537625322']
[/quote]
[/quote]
Gdyż? Prosimy o twardą argumentację.
Albo nawet miękką ale sensowną. Tak dla porzadku na wstępie zaznaczę, że spalonego nie było, gdyż Wdowiak był dalej od linii końcowej niż piłka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
jonathan121286, Goście (2)