a ta k.u.r.w.a wybloki Miro 'gwizdała"
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Sędzia Gil oglądał mecz Polska-Kazachstan?
Wymiencie mecz w tym sezonie w którym nas czarni nie przekręcili? Chyba Kielce i Lech tylko. Połączenie Cracovii i Probierza musiało się tak skoncxyc
dla mnie spalony, zasłaniał obronę i miał wpływ na reakcję bramkarza.
[img]https://pbs.twimg.com/media/DJTxZ-HXoAA74ue.jpg[/img]
[quote='SaNtO' pid='1277166' dateline='1504993075']
Wymiencie mecz w tym sezonie w którym nas czarni nie przekręcili? Chyba Kielce i Lech tylko. Połączenie Cracovii i Probierza musiało się tak skoncxyc
[/quote]
ja na tej liście zostawiłbym tylko Lecha
(ale to jest wyłącznie mój punkt widzenia :P)
- Edytowany
[quote='tomex' pid='1277181' dateline='1504993613']
[quote='SaNtO' pid='1277166' dateline='1504993075']
[/quote]
ja na tej liście zostawiłbym tylko Lecha
(ale to jest wyłącznie mój punkt widzenia :P)
[/quote]
według mnie też tam nie było karnego dla Korony, bo Helik skakał tyłem, nie miał intencji blokowania piłki, piłka nie szła w bramkę, zero zagrożenia dla naszej bramki.
A co do dzisiejszego widowiska to oprócz ewidentnego spalonego, to pies Burliga powinien mecz zakończyć jeszcze przed przerwą.
[quote='ian thorpe' pid='1277177' dateline='1504993486']
dla mnie spalony, zasłaniał obronę i miał wpływ na reakcję bramkarza.
[/quote]
Nawet Kamil Kosowski w Lidze + Ekstra powiedział że bramka nieprawidłowa...
napiszę coś, co być może jest plotką a być może nie. Poważna osoba mi powiedziała, że Cracovia przed rozgrywkami sprzeciwiła się podwyższeniu płacy dla sędziów w Ekstraklasie. Powtarzam, nie jest to u nikogo innego potwierdzone. Ale, jeżeli taki fakt miał rzeczywiście miejsce, to nie możemy raczej jako klub liczyć na przychylność sędziów. Miałem o tym nie pisać, ale ilość pomyłek na naszą niekorzyść jest zbyt wielka, by mogła być przypadkowa..
W pierwszej połowie był chyba faul bramkarza na Heliku w polu karnym. Przynajmniej tak tak wyglądało w skrócie w Lidze+
Ewidentny faul na Heliku, brak karnego...
Burliga uderza głową po gwizdku Wdowiaka, żółta kartka zamiast czerwonej...
Bramka dla Jagiellonii i ewidentnie spalony Sheridana!!!!
Brawo Gil...
Nie wiem czy to prawda bo nie ma jeszcze potwierdzenia, ale na TT jakiś kibic Jagiellonii w wątku o spalonym przy bramce dla nich zapytał K. Marciniaka z NC+:
[i]A sprawdzicie tekst sędziego Gila do Sandomierskiego: "Grzesiu jakbyś podniósł rękę zagwizdałbym spalonego" to dopiero jest parodia[/i]
Warto przypomnieć, bo sytuacje praktycznie identyczne...
http://www.sport.pl/pilka/7,65037,22327199,eliminacje-ms-2018-dlaczego-sedzia-nie-uznal-bramki-dla-kazachstanu.html
[quote='bodzio969' pid='1277299' dateline='1505033931']
Nie wiem czy to prawda bo nie ma jeszcze potwierdzenia, ale na TT jakiś kibic Jagiellonii w wątku o spalonym przy bramce dla nich zapytał K. Marciniaka z NC+:
[i]A sprawdzicie tekst sędziego Gila do Sandomierskiego: "Grzesiu jakbyś podniósł rękę zagwizdałbym spalonego" to dopiero jest parodia[/i]
[/quote]
Czyli winny jest Sandomierski, a wszyscy się czepiają biednego Gila.
Ps.A później się dziwimy, że kopacze machają rękami zamiast grać.
[quote='ian thorpe' pid='1277228' dateline='1504997420']
napiszę coś, co być może jest plotką a być może nie. Poważna osoba mi powiedziała, że [b]Cracovia przed rozgrywkami sprzeciwiła się podwyższeniu płacy[/b] dla sędziów w Ekstraklasie. Powtarzam, nie jest to u nikogo innego potwierdzone. Ale, jeżeli taki fakt miał rzeczywiście miejsce, to nie możemy raczej jako klub liczyć na przychylność sędziów. Miałem o tym nie pisać, ale ilość pomyłek na naszą niekorzyść jest zbyt wielka, by mogła być przypadkowa..
[/quote]
Ciekawa uwaga. Kto wie, czy to nie ma wpływu. Chciałbym jednak zaznaczyć, że to nie Cracovia się sprzeciwiła,a osoby, które zarządzają Klubem. Ja ze sprzeciwem nie miałem nic wspólnego.
Hasło na transparent:
"Polscy sędziowie świadomie niszczą Cracovię"
[quote='pKracy' pid='1277301' dateline='1505034428']
Warto przypomnieć, bo sytuacje praktycznie identyczne...
http://www.sport.pl/pilka/7,65037,22327199,eliminacje-ms-2018-dlaczego-sedzia-nie-uznal-bramki-dla-kazachstanu.html
[/quote]
Wniosek - w meczach międzynarodowych takich bramek się NIE uznaje, a w E-klasie, zwłaszcza przeciw Cracovii - TAK.
Po takiej decyzji, w kontekście wypowiedzi Wójcika i gigantycznego spalonego Sheridana, Gil powinien dostać dożywotnią dyskwalifikację, a mecz powinien zostać powtórzony. (Najlepiej od 75 minuty ;))
- Edytowany
To już nie jest przypadek. Kolejny mecz i znowu o wyniku decyduje błędna decyzja sędziego. Probież we wczorajszej wypowiedzi w NC+ nazwał rzecz po imieniu. Marciniak, Stefański i Gil ze swoimi "bocznymi" powinni być odsunięci od prowadzenia spotkań Cracovii!
Może kibicowska akcja poparcia dla postulatu odsunięcia tych sędziów od prowadzenia spotkań Cracovii?
Jak długo ci sędziowie będą NAS dymać?
- Edytowany
Nie będą dymać ci to będą dymać inni. Czarna mafia jest spójna.
Tylko dyskwalifikacja przekręciarzy mogła by w czymś pomóc.
Nowa interpretacja obowiązuje od kilku tygodni, teraz bramkarz jest bardziej chroniony – wyjaśnia Wójcik, ostatni Polak, który jako główny sędzia pracował w finałach MŚ (w 1998 roku).
Niestety widać, że sędzia Gil nie stosuje, się do tych wytycznych. I kto mu coś zrobi?
- Edytowany
KJM: członkami zarządu mafii pzpn są urzędujący wuceprezes Klubu, a także były koszykarz Cracovii i członek jej Rady Seniorów
[b]i nic się k.r.a z tym nie da zrobić?[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)