Witaj Paweł ponownie.
-
-
Paweł Jaroszyński
Liczę na Ciebie. Powodzenia
Poziomu nie obniży na pewno ;)
Powodzenia.
Mam mieszane uczucia czy będzie wzmocnieniem czy tylko uzupełnieniem . Oby okazał się tym 1
Na 10 też może zagrać?
Paweł życzę Ci super meczy w Cracovii a może Czesiu zabierze cię do Kataru
A ja ci życzę super meczów oraz tego, że Czesiu się nabawi kataru.
Witamy ponownie , Pawle .I powodzenia w Pasach !
Zakładałem ten temat prawie dokładnie 9 lat temu. Teraz, w związku z powrotem Pawła podbiłem, bo też wielu zapewne nowych Pasiakow i forumowiczów zaczęło kibicować Cracovii przez ten czas. Możecie poczytać jak drzewiej bywało, a i Paweł Jaroszyński nie jest zapewne takim zawodnikiem jak kiedyś; nabył piłkarskiego doświadczenia w nie byle lidze i myślę, że dobrze się wprowadzi do drużyny.
Wypadałoby też zmienić tytuł wątku, bo zawodnik ma już 27 lat i trochę grania za sobą, a i wiele przed sobą. Jakieś propozycje?
Zmienić na starość 😊
PAWEŁ - człowiek stary, ale JARY.
"Czas nie pyta, nie stoi"
[quote]#post1229993 zmieńcie w tytule "idzie" na "kuśtyka"
jak się za niego nie wezmą lekarze to bedzie Nowak bis[/quote]
Była już kiedyś propozycja zmiany 😉
Mam nadzieję że nie będzie to zmiana na "Kuśtyka starość", bo jeszcze całkiem młody i coś pewnie pobiega 😁
Powodzenia Paweł! Fajnie że wróciłeś, życzę sukcesów!
Niech Cię omijają kontuzje.Powodzenia.
Zdrowia i powodzenia JARO!
Ale presja, Paweł ma ratować atmosferę tego okienka transferowego. Liczę na super rajdy lewą stroną i rewelacyjne dośrodkowania na głowę Makucha. Powodzenia!
- Edytowany
witaj w domu
Witaj w domu, powodzenia !
[quote]#post1548622 Zakładałem ten temat prawie dokładnie 9 lat temu. Teraz, w związku z powrotem Pawła podbiłem, bo też wielu zapewne nowych Pasiakow i forumowiczów zaczęło kibicować Cracovii przez ten czas. Możecie poczytać jak drzewiej bywało, a i Paweł Jaroszyński nie jest zapewne takim zawodnikiem jak kiedyś; nabył piłkarskiego doświadczenia w nie byle lidze i myślę, że dobrze się wprowadzi do drużyny.
[b]Wypadałoby też zmienić tytuł wątku,[/b] bo zawodnik ma już 27 lat i trochę grania za sobą, a i wiele przed sobą. Jakieś propozycje?[/quote]
Najlepiej na najprostszy: [b]" (44) - Paweł Jaroszyński"[/b] , jeśli znów z takim numerem będzie grał.
Moim zdaniem dużo wątków poświęconych piłkarzom ma tytuły na wyrost np.:
"Adam Wilk - pasiasta forteca" ... a potem trochę to nie pasuje 🙄
Niekiedy prostota jest najlepsza.
Pozdrawiam.
😎
Jednak niektórzy, niezrażeni wcześniejszymi doświadczeniami, wracają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)