Zamknęli sobie mecz w 30 minut.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Panowie ja też tej kurwy nienawidzę! Ale w tym sezonie one dla mnie nie istnieją i ich wyniki mnie kompletnie nie interesują:) To jest nasz sezon I nikt ani nic nie jest w stanie nam tego odebrać.
Tak gts zapewnił sobie awans na 32 kolejki przed końcem sezonu 😛
Jeśli ktoś z Kolegów na obszczymurów patrzy, to one takie mocne czy rywal słabiutki ?
Niby do końca sezonu daleko, ale zaczęli z przytupem.
Może jakaś ofiara złożona Sw Zwisławowi albo coś. Żeby nie było za późno.
Oglądałem do pierwszej bramki. Wyglądali lepiej. Teraz patrzę w statystyki i tam tego nie widać. Ja dziś złożę w ofierze Sw. Zwislawowi kilka żubrów
Spokojnie, to nic nie zmienia. Dalej to frajerzy. Wystrzelają się, za niedługo przyjdzie kryzys
[quote]#post1683869 Oglądałem do pierwszej bramki. Wyglądali lepiej. Teraz patrzę w statystyki i tam tego nie widać. Ja dziś złożę w ofierze Sw. Zwislawowi kilka żubrów[/quote]
Ok to Ty stawiaj na ofiarę nowoczesną, a ja tradycyjnie składam kozła.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/img-7055-png-15125883.png[/img]
[quote]#post1683869 Oglądałem do pierwszej bramki. Wyglądali lepiej.[b] Teraz patrzę w statystyki i tam tego nie widać[/b]. Ja dziś złożę w ofierze Sw. Zwislawowi kilka żubrów[/quote]
gts zaczął sezon prawie tak samo jak my... są bardzo skuteczni i prawie każdy celny strzał na bramkę przeciwnika to był gol.
Na razie ŁKS zaliczył 7 gongów w Krakowie dziś. Pierwszy zespół 5, rezerwy już na Suchych Stawach 2 dostały
[quote]#post1683697 Czy to prawda ze wiesniaki z Mielca po meczu z gts zbijali piatki z psimi pilkarzynami? Najpierw oprawa z upainska flaga, teraz to... Niech leca w pizdu do Aklasy 10 grupy podkarpackiej i se z Brzozovia Brzozow graja...[/quote]
Wydaje mi się, że słyszałem z trybun znaną i lubianą pieśń: wtsk.
Ale głowy nie dam.
Cisnęli po nich na 100%
[quote]#post1683884 [quote]#post1683697 Czy to prawda ze wiesniaki z Mielca po meczu z gts zbijali piatki z psimi pilkarzynami? Najpierw oprawa z upainska flaga, teraz to... Niech leca w pizdu do Aklasy 10 grupy podkarpackiej i se z Brzozovia Brzozow graja...[/quote]
Wydaje mi się, że słyszałem z trybun znaną i lubianą pieśń: wtsk.
Ale głowy nie dam.[/quote]
Było, byłem na meczu.
Polonia Bytom z drugim zwycięstwem w 1 lidze! Brawo!
- Edytowany
Aktualna sytuacja w Ekstraklasie , 1 lidze i w 2 lidze :
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/des-png-10083193.png[/img]
Tyscy wygrywają dziś w Warszawie z Polonią (2:1) i dołączają do gts i Polonii Bytom czyli zespołów z kompletem punktów. Grali już z Miedzią i Polonią wlasnie, więc dobry prognostyk na resztę sezonu
Spodziewałem się, że w tym sezonie będzie większe błoto po drodze do awansów niż w poprzednim sezonie. Póki co spora część drużyn z aspiracjami zaczęła rozczarowująco. Polonia Warszawa, Miedź, ŁKS, Łęczna, Śląsk, Pusczcza i Stal. Liczę na to, że turbina ruszy i jeszcze się tu ponamiesza.
@Camron#2292
Rozumiem że chodzi ci oto,żeby gts był na miejscach 7-10...
Nawet może być niżej. Bardziej chodzi mi o to, że poziom sportowy jest bardzo niski. Spodziewałem się większej rywalizacji.
Fajna to zestawienie liderów, tylko gts mi nie pasuje. Mogła by być tam Puszcza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)