Tylko Gdańska i Wrocławia nie wymieniałem w poście, bowiem one były budowane na imprezę UEFA i o ile było wiadomo, że klubom one będą w takiej pojemności niepotrzebne, to inny był jednak cel "obdarowania" miast taką, a nie inną pojemnością. A Bielsko i Tychy były zaprojektowane z taką pojemnością z myślą tylko i wyłącznie o klubach, a to już owa megalomania decydentów
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Komisja Dyscyplinarna PZPN na dzisiejszym posiedzeniu ukarała Wisłę Płock za brak porządku i bezpieczeństwa na jej stadionie podczas meczu Betclic I ligi przeciwko wiśle Kraków.
Wisła Płock jeden domowy mecz rozegra bez udziału publiczności oraz została ukarana zakazem wyjazdów zorganizowanych grup kibiców podczas dwóch spotkań Betclic I ligi.
[quote]#post1649278 Tak się dzieje, gdy ludzkie ego przewyższa Statuę Wolności ![/quote]
Jeśli tu ego przewyższa Statuę Wolności, to co przewyższa ego Jarosława w oryginalnych okularach, nazywanego w wikipedii filantropem (!!!)? Chyba co najmniej Wieżę Eiffla, a myślę, że nawet Wieżę Chalifa w Dubaju.
- Edytowany
Arka 2:0 z Płockiem.
Może się w tym sezonie w końcu uda,
Przyjdzie Szwagier to przestaną grać xdd
Niestety, Grzegorczyk robi zajebistą robotę, jedna porażka i bodajże siódme zwycięstwo, zakontraktowanie tego Szwagry to o sobotaż się ociera
Widocznie to się komuś opłaca bardziej niż awans.
Szwagra jest dotknięty boskim geniuszem Papszuna. Efekty było widać w zeszłym sezonie. Ale co tam. Chyba są tacy w polskiej piłce, którzy majtki Papszuna byliby gotowi wieszać w klubie, jak wota w kościele.
ŁKS przegrywa ze smierdzielami 0:1
Puszcza Niepołomice to już pewne od lutego na własnym stadionie będzie grała.
[quote]#post1650227 Puszcza Niepołomice to już pewne od lutego na własnym stadionie będzie grała.[/quote]
A czego, tak z ciekawości zapytam, ta informacja w wątku: 1 liga...?
[quote]#post1650228 [quote]#post1650227 Puszcza Niepołomice to już pewne od lutego na własnym stadionie będzie grała.[/quote]
A czego, tak z ciekawości zapytam, ta informacja w wątku: 1 liga...?[/quote]
Faktycznie Nie wiem🤣 oczyma moimi są w 1 lidze...albo będą, a tak serio rodzinę mam z Niepołomic tamtejsi raczej mówią że jest Ekstraklasa ale nic się nie stanie jak spadną,tylko u siebie chcą grać.
gts - Tychy 0:0, dobry wynik 😎
Polonia Warszawa wygrała 1:0 ze Stalą Rzeszów
Wielkie brawa dla GKS Tychy za rozegrany mecz na Reymonta. Patrząc na tabelę wydawało się, że są skazani na porażkę. Nie przegrali a remis osiągnęli w pięknym stylu. Tutaj nie było murowania bramki, rozpaczliwej obrony, tylko walka jak równy z równym. Nie dość, że nie pozwolili GTS na wiele w tym meczu i wywalczyli zdecydowanie zasłużenie jeden punkt, to momentami zwłaszcza w końcówce meczu sprawiali wrażenie drużyny, której bardziej zależy na wygranej. Brawo i jeszcze raz brawo dla Tyszan.
Pierwsza połowa się jeszcze nie skończyła, a paznokcie już lecą z Chrobrym 4:0. Niby mnie to nie cieszy, ale jeśli to pomoże, by gts nie wszedł do baraży, to może nie być takie złe. Są rzeczy ważne i ważniejsze.
Jak by nie baraże to gts już by nie miał praktycznie szans na awans,a tak to jeszcze gwardyjskie towarzyskie sportowe się łudzi że może jakoś...psim trafem....
[quote]#post1650725 Pierwsza połowa się jeszcze nie skończyła, a paznokcie już lecą z Chrobrym 4:0. Niby mnie to nie cieszy, ale jeśli to pomoże, by gts nie wszedł do baraży, to może nie być takie złe. Są rzeczy ważne i ważniejsze.[/quote]
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jak BrukBet i ktoś z grona Arka (oczywiście na nią najbardziej liczę), Legnica czy Płock zajmą dwa premiowane awansem miejsca, to trzeba trzeciego pewnego gracza "na wypadek". Choć i tak wydaje mi się, że szóstka dla gts jest nieosiągalna, ale na dzień dzisiejszy właśnie tak samo spoglądam na ten wynik chorzowskich
Tak trzeba patrzeć na wszystkie pierwszoligowe mecze. Żeby gtsu nie było w barażach, miejsca 1-6 muszą zająć inni. Im silniejsza szeroka czołówka, tym lepiej. A co do awansów, to już niejako drugi etap. Wtedy będziemy mieli właściwe sympatie.
Wezcie pod uwage, ze w najblizsza niedziele gts na pewno polegnie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)