Dzien dobry bardzo :)
Efekt pucharu zadzialal tak jak przypuszczalem. To teraz autostopem niech se jada do jakiegos Kazachstanu i gnija w tej 1 lidze pare lat, a pozniej poziom po poziomie coraz nizej.
Dziekuje i zaczynamy swietowanie!
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Warto zwrócić uwagę na to, że 95 % kadry Katowic to są Polacy....i są to zawodnicy bez jakiegoś super CV.
- Edytowany
[quote]#post1622774 Kocham gościa! Miłością wielką i bezinteresowną.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/gog2anawmaad-oi-jpeg-91903191.jpeg[/img][/quote]Jarek, w tych ciężkich chwilach jesteśmy z tobą . Nie poddawaj się, musisz być silny! Macie jeszcze tyle rekordów do pobicia w tej tzw. I lidze. Z rozpędu możecie też spenetrować tzw. II ligę... 🙂
Odkąd jesteś "prezesem " dałeś nam tyle radości, obyś żył 100 lat, w bólach...
Z Puszczą 1-4
Z Brukbetem 0-3
Teraz czas na wpierdziel od Wieczystej, tyle że to za dwa lata. Chyba, że się rozminą ;)
[quote]#post1622779 Warto zwrócić uwagę na to, że 95 % kadry Katowic to są Polacy....i są to zawodnicy bez jakiegoś super CV. [/quote]
Kolejny pewniak do spadku w przyszłym sezonie, lepiej dla nas 😋
Osobiście nic do Katowic nie mam.
Przynajmniej będą mieli odpowiedni swój nowy stadion.
[quote]#post1622810 [quote]#post1622779 Warto zwrócić uwagę na to, że 95 % kadry Katowic to są Polacy....i są to zawodnicy bez jakiegoś super CV. [/quote]
Kolejny pewniak do spadku w przyszłym sezonie, lepiej dla nas 😋[/quote]
O puszcza też tak pisali....
O ŁKS-ie raczej 😋
ŁKS jak i ruch weszli bezpośrednio puszcza po barażach i nikt nie dawał im szansę na utrzymanie brak stadionu ogólne kompletnie drużyna pierwszo ligowa
Dla mnie nie. GKS też wszedł bezpośrednio jak ŁKS i Ruch.
Wróżenie z fusów my też za stawa weszliśmy po barażach i prawie byliśmy w pucharach
Inne czasy zupełnie
- Edytowany
Czas pokaże
[b]Edycja z 26.05.2024 o godz. 19:03 (scalono posty)[/b]
Proponuję jak jeden kolega czy drugi tacy pewni to do buka można dużo zarobić.....
murem za królewskim!! tyle w temacie rozgrywek fortuna 1 liga
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/1000020408-jpg-98503481.jpg[/img]
Ja tam wcale nie sorry 🤩
I spokój w robocie na rok.A tak się już puszyli.I naszymi wynikami się żywo interesowali ostatnio. Znowu będą w firmie kanałami chodzić. Chwilo trwaj! Wesołego dnia św. Zwisława!
No bardzo ciekawie zapowiadają się baraże. Osobiście stawiam na Motór.
Nie wiem co się z tą Arką porobiło, ale ich gra w ciągu całego sezonu mnie nie przekonywała.
Łęczna też może być groźna, parę sezonów temu chyba awansowali do ekstraklapy z 6 miejsca.
Przepraszam wszystkich za SPAM ale nie mogę się powstrzymać:
[b][h2]BRUK-BET NIECIECZA STRASZNIEJSZY BYWA OD MIECZA![/h2][/b]
🛶
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)