troche juz przesada z tymi piatkami kur.. jego mac
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Herostrates21- klub? Plan współpracy? Ze szkołami? Dobry żart.
Te autobusy ogarniało STC.
Przed stadionem na g 10 kibice są odprawiani na bieżąco.
Jak znowu po przyjściu pod stadion zobacze kolejki ludzi do kas to chyba pójde osobiście pogratulować każdemu z nich - wyobraźni :)
Robinksc, myslę, że będziesz miał okazje ;).
Ja proponuję, żeby każdy chętny przysłał do klubu swój adres, a pracownicy klubu powinni osobiście każdego odwiedzić i przywieźć mu bilet. W końcu kibice są najważniejsi. Kto to widział, żeby trzeba było po bilet przychodzić pod stadion. I to jeszcze wcześniej niż 0,5 godziny przed meczem?
Jestem na 100 przekonany, że jak już zostanie uruchomiona sprzedaż biletów przez internet, to w dniu derbów i może jeszcze kilku ważnych meczów serwer się będzie zawieszał. I znów będzie napierdalanie na klub.
a co sie dziwicie ze gramy w piatki ??? Gramy najmniej atrakcyjny football to wrzucaja nas na wizje w najmniej atrakcyjnych godzinach. Samo zycie i marketing :)
Poprawimy gre .. poprawimy wyniki i bedziemy grac tylko w soboty o 20 :)
Jakie przysyłanie adresu do klubu? Zwariowałeś? Przecież Comarch to wielka firma informatyczna. Oni powinni te adresy sami zdobyć. Reszta Twojego planu mogłaby się nadać, że też nikt o tym wcześniej nie pomyślał. Wstyd na cały kraj.
dla wszystkich osob zdegustowanych sposobem dystrybucji biletow, kolejkami pod kasami, obsluga i innymi rzeczami proponuje przeczytac ponizszy artykul (powiem tylko tyle ze nie przedstawia on do konca wszystkich problemow)
[url=http://www.mmpoznan.pl/14236/2010/11/2/koniec-biletow-na-mecz-lech--manchester-city?category=photos]bilety na Lecha[/url]
Od siebie moge tylko dodac tyle ze sprzedaz internetowa wygladala w taki sposob ze najpierw pobierano pieniadze z konta a po chwili pokazywal sie komunikat ze transakcja zostala anulowana :) W tym przypadku ani pieniedzy na koncie nie bylo ani biletu na mecz. znajomemu dwukrotnie przytrafila sie taka sytuacja.
Na KSP też nie jest lepiej.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a co sie dziwicie ze gramy w piatki ??? Gramy
> najmniej atrakcyjny football to wrzucaja nas na
> wizje w najmniej atrakcyjnych godzinach. Samo
> zycie i marketing :)
> Poprawimy gre .. poprawimy wyniki i bedziemy grac
> tylko w soboty o 20 :)
Nie ma znaczenia jaki gramy football , wszystko zalezy od frekwencji na Naszych meczach ( nie tylko tych u siebie ale takze tych wyjazdowych ). Najbardziej atrakcyjne dni i godziny przypadaja dla klubow ktorych mecze przyciagnely najwyzsza frekwencje a jak pamietacie w poprzednim sezonie zajelismy chyba pod tym wzgledem ostatnie miejsce. Jesli jakims cudem sie utrzymamy w przyszlym sezonie powinno byc z tym bardzo dobrze ( frekwencja u siebie wysoka , dodatkowo statystki podnioslyby nam mecze jakie rozgrywalismy w Warszawie , Poznaniu , dojdzie wyjazd do Gdyni prawdopodobnie juz na wowy stadion i mecze o utrzymanie we Wroclawiu i Bytomiu )
A jak wiadomo im wiecej meczy w Canal+Sport tym wieksza kasa dla klubu , im wieksza kasa dla klubu tym wiecej pieniedzy na transfery , a im ciekawsze transfery trym lepsza gra - JEST WIEC O CO JESZCZE POWALCZYC!!!
Co do zaplanowanego na 17:45 piątkowego meczu z Bełchatowem to MKS powinien się starać o przesunięcie na 20:00. W najbliższym 3 kolejkach oba piątkowe mecze będą o 20:00 więc jest na to szansa. Taka zmiana godziny to przynajmniej 1000 czy 2000 ludzi więcej na trybunach, to są realne pieniądze dla klubu.
TEODOR Napisał(a):
> Slapi1988 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a co sie dziwicie ze gramy w piatki ??? Gramy
> > najmniej atrakcyjny football to wrzucaja nas na
> > wizje w najmniej atrakcyjnych godzinach. Samo
> > zycie i marketing :)
> > Poprawimy gre .. poprawimy wyniki i bedziemy
> grac
> > tylko w soboty o 20 :)
>
> Nie ma znaczenia jaki gramy football , wszystko
> zalezy od frekwencji na Naszych meczach ( nie
> tylko tych u siebie ale takze tych wyjazdowych ).
> Najbardziej atrakcyjne dni i godziny przypadaja
> dla klubow ktorych mecze przyciagnely najwyzsza
> frekwencje a jak pamietacie w poprzednim sezonie
> zajelismy chyba pod tym wzgledem ostatnie miejsce.
> Jesli jakims cudem sie utrzymamy w przyszlym
> sezonie powinno byc z tym bardzo dobrze (
> frekwencja u siebie wysoka , dodatkowo statystki
> podnioslyby nam mecze jakie rozgrywalismy w
> Warszawie , Poznaniu , dojdzie wyjazd do Gdyni
> prawdopodobnie juz na wowy stadion i mecze o
> utrzymanie we Wroclawiu i Bytomiu )
>
> A jak wiadomo im wiecej meczy w Canal+Sport tym
> wieksza kasa dla klubu , im wieksza kasa dla klubu
> tym wiecej pieniedzy na transfery , a im ciekawsze
> transfery trym lepsza gra - JEST WIEC O CO JESZCZE
> POWALCZYC!!!
Teodor co Ty za bzdury przytaczasz?! To czy mecz jest w Canal+ czy tez w Orange decyduje nie frekwencja na trybunach (gruby bullshit) tylko miejsce w tabeli, atrkacyjnosc meczu i klubu. Canal+ w wiekszosci przypadków transmituje mecze Legii (Warszawka + duzo zainteresowanie tym klubem), Lech (mistrz Polski i klub który wg. badan C+ ma najwiecej fanow w Polsce) oraz Wisły (choć co raz mniej). Teraz doszła do tego Jagiellonia bo jest liderem.
O 14 kilka osób pod kasami.
Musiałem się wpisać bo widziałem na własne oczy :)
Byłeś by viva trzasnął fotkę? Ma to z głowy? :D
Dokładnie :) Mam nadzieje że przywiózł szęście z Poznania. Bo tam go mają za dużo :)
co to było z tymi kibicami wczoraj na treningu? ilu ich wpadło?
Diego8 Napisał(a):
> co to było z tymi kibicami wczoraj na treningu?
> ilu ich wpadło?
podobno 6 tys. wpadlo i zlali Wasiluka a teraz chlopak w derbach nie zagra...ehh
.
Kolego, weź z tym spie****, już po samym linku widać, że głupoty pie****. Poza tym, coś takiego jak tabela o której wspomniałeś NIE ISTNIEJE.
Diego8 Napisał(a):
> co to było z tymi kibicami wczoraj na treningu?
> ilu ich wpadło?
Wczoraj nikogo nie było
sorki w środe
są jeszcze bilety bo mam jednego zioma co się dopiero teraz obudził.
[color=#FF0000][b]jeszcze chwile i będzie 100 stron tego tematu[/b][/color] ! [color=#FF0000][b]DO BOJU CRACOVIA !!![/b][/color]
za godzine meczyk... pisze z Kaluzy
Ciekaw jestem ilu Nas bylo -na necie znowu mlyn z liczbami - najczesciej pisza 10.000 ?
ja bym dal 13 tys
Ja się zastanawiam czy ten kretyn co podał 10 tyś widzów na oficjalnej stronie klubu był wg na meczu .
Bo wg niego 1/3 stadionu była pusta!!!!
Brak slów dla tego idioty.
14 142 tylu sie doliczyłem
On nie napisał 10.000, on napisał OKOŁO 10.000. Bo my dalej jestesmy na etapie drewnianych bram wejsciowych i nie ma sposobu zeby podac dokladnej ilosci kibicow. Banda tępych nierobów.
PS: nie kieruje tego personalnie do Darka bo jak znam zycie on tam robi za orkiestre. Do dupy jest caly system kierowania klubem.
Dziwne, że oficjalna tyle podała, skoro na Arce było 14.500 a dzisiaj jakieś 1.500 mniej czyli ni chuja nie wychodzi 10.000
Jakich to czlowiek czasow dozyl ze na onecie podaj lepsza frekwencje niz na klubowej stronie .. DRAMAT !
Oni tam wszyscy prezentuja poziom jak pilkarze :)
pierdole ide spac ..
liczba kibiców na derbach w zaokrągleniu: 11500
Tak czy siak, dno. Wychodzi właśnie poziom zarządzania klubem. Żeby nawet na derby kompletu nie było... Następny komplet widzów w 2020 roku.
Aha, czyli to że ludziom nawet na derby ruszyć dupy się nie chciało z przed telewizora to też już wina zarządu tak?
Niestety sposób wejścia na stadion jest dramatyczny!!! 10 minuta meczu, przed dwoma wejściami E i D po około 100 osób, wejście F puste, przecież wystarczy ruchomy płot aby wejść wejściem F i pójść na swój sektor. Pewnie ktoś powie że system wpuszcza tylko na określone sektory - ale wydaje mi się że to system powinien być dla ludzi a nie ludzie dla systemu!!!!! W innych krajach 70 tyś ludzi wchodzi szybko i sprawnie na mecz a u nas z 12 tyś jest problem.
Teraz ban dla tych wszystkich matołów co beczeli, że w czwartek się skończą bilety!
> Aha, czyli to że ludziom nawet na derby ruszyć dupy się nie chciało z przed telewizora to też już wina zarządu tak?
Oczywiście, że tak. Na całym świecie frekwencja zależy w dużym stopniu od wyniku sportowego. A wynik sportowy w dłuższej perspektywie zależy od klubowych decydentów. W zakresie organizacji meczu ta zależność jest jeszcze bardziej ścisła.
No chyba system mnie wreszcie polubił bo po raz pierwszy wszedłem bezproblemowo. Długo trochę musiałem patrzyć się w kamerę, ale lepiej niech dłużej system myśli ale niech wpuszcza bez problemów :) W każdym razie to chyba jedyny pozytyw z wczorajszego meczu.
No strasznie się wczoraj zdziwiłem 10 minut do meczu a tu kolejka na 100 osób na E. Wszedłem dopiero w 20 minucie. Dobrze, że chociaż jak system nie wpuszczał to i tak osobę przepuszczano.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)