Oczywiście sprzedać za dobre pieniądze, byle nie popełnić "starego" błędu i mieć zawczasu kogoś na jego miejsce. No ale mamy DS, to jestem spokojny...
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
To musiały by być naprawdę dobre pieniądze. Ja raczej myślałbym o przedłużeniu z nim kontraktu w razie awansu do E-klasy. Cyba, że sprzedalibyśmy go za na tyle dobrą kasę, żeby od razu kupić gdzieś zgraną parę stoperów:). Przypomnę, że obecnie akurat stoper to jeden z podstawowych zakupów, których musimy dokonać
Można sprzedać go za dobre pieniądze, można wymienić za obiecującego napastnika z ich ławki. Tak czy owak trudno blokować mu ten transfer, to dla niego życiowa oferta.
A jakby przy okazji nawiązać bliższą współpracę z Crveną Zvezdą? Na początek wypożyczenia ich zdolnych graczy do ogrywania, a z czasem - kto wie?
Na razie nie ma oferty ale "Czerwona Gwiazda" to coś więcej niż Klub , poza wszystkim innym jest to też coś jakby "portal" do kontraktu w bogatych ligach (wschodu i zachodu) i dużych pieniędzy dla gracza.
A kontrakt z "Kosą" na dłużej ? Jak najbardziej.
Namówienie Rząsy aby popracował trochę telefonem i znalazł kolejnego "Strusia" czy Kosanowica...też jak najbardziej...
tak, proponuje zeby Potter zadzwonil do Rzasy i go o to poprosil.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak, proponuje zeby Potter zadzwonil do Rzasy i
> go o to poprosil.
Zaraz SAM Potter? co to trenera, wiceprezesów i DS-a nie ma? :D
Uczmy się wykorzystywać dobre a życzliwe Klubowi kontakty!
Wiele Klubów tak robi i świetnie na tym wychodzi...
Ale u nas po PolskoPiekiełkowemu: Odszedł bo coś nie wyszło etc..."a to na zawsze wyp...aj
nie chcemy Cie znać b..u" .
A Milosz nie jest przypadkiem fanem Partizana? Tak mi się coś wydaje :)
W każdym bądź razie dla niego byłaby to okazja do gry w klubie regularnie walczącym o mistrzostwo (choć w ostatnich latach przegrywającym regularnie walkę o prymat z Partizanem właśnie).
Z drugiej strony współpraca z topowymi klubami tego regionu byłaby pożądanym trendem zważywszy na poziom szkolenia w Serbii. Mimo wszystko nie pozbywałbym się Kosanovicia bo to obiecujący, rozwijający się zawodnik.
No właśnie też mi się coś kojarzy, że on jest za Partizanem więc może nie chcieć tam iść :)
Kosanović kibicuje Partizanowi, Budaković Crvenej Zvezdzie
nie sprzedawac, jesli bardzo by chcial tam isc to nie taniej niz Klicha.
Kosanović po Strausie był drugim największym niewypałem transferowym Rząsy ;-)
szkoda..
Najwieksz niewypał to jarabica
tomek1906 Napisał(a):
> szkoda..
ale co szkoda? :) Przecież od zainteresowania do kupna to bardzo daleka droga.Podejrzewam,że taka "czerwona gwiazda"ma na oku przynajmniej z dziesięciu takich Milosów...Poza tym jak będą ewentualnie zainteresowani to będą musieli dać kasę i to na pewno nie małą,bo jakby nie było jest młodzieżowym reprezentantem Serbii,a my wcale nie musimy sie go pozbywać.
czasem mi ręce opadają w dyskusji ;) Sprzedać drogo, zarobić, odkupić itd. Handlowcy, którzy na codzień mają z handlem tyle wspólnego co kupią 10 jajek , browara czy paczkę fajek :D
Jak to jest, że gdy pojawia się oferta na jakiegoś naszego kopacza, to Wy tak często się chcecie go pozbyć ? Ja oczekuję zawsze w takiej sytuacji komunikatu z klubu " Wobec spekulacji prasowych informujemy, że Cracovia na chwilę obecną nie jest zainteresowana sprzedażą zawodnika Cracovii Milosa Kosanovica. Cracovia ma plan szybkiego powrotu do Ekstraklasy oraz plan związany z walką w Ekstraklasie o czołowe miejsca w tabeli gwarantujący puchary. Klub wiąże z młodym zawodnikiem plany sportowe ..." Tyle.
My kibice nie powinniśmy nigdy być zainteresowani sprzedażą dobrego zawodnika - to nie jest w naszym interesie, gdy chcemy sukcesów sportowych, wygrywania meczy, walki o MP. To może być w interesie np. Tabisza i ja to rozumiem, ale nie jest to na 100% w moim. Ja się cieszę z zainteresowania, bo to świadczy że ktoś dostrzega w nim dobrego obrońcę na przyszłość.
Pół roku temu nie byłoby mi go szkoda, teraz bardziej niż wydawało mi się, że kiedykolwiek będzie go szkoda. Nie sprzedawałbym go, robi postępy, ma świetne uderzenie, nie wygląda już ta gra w jego wykonaniu najgorzej, a będzie tylko lepiej. A jak sprzedawać, to za jakąś konkretną sumkę, tylko i wyłącznie żeby kupić jakiegoś dobrego stopera.
Tylko i wyłącznie pod warunkiem ściągnięcia Hoska.
taaak, ściągniemy Hoska i dalej będzie brakować jednego stopera do konkurencji....Kuźwa, podobno wracamy do Ekstraklasy, tam będą kartki, może kontuzje itd. Kto ma grać na stoperze - Nykiel ?
Co ja czytam? Nasz najlepszy, najbardziej perspektywiczny obrońca, który dodatkowo swoją lewą nogą może nam mecz wygrać a wy go sprzedawać chcecie? W żadnym wypadku!
Sprzedać, ale to też zależy ile trzeba będzie dopłacić, żeby go wzięli.
Zapewne menedżer chce jakąś podwyżkę i rozpuszcza ploty.
ronnie79 Napisał(a):
> tomek1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > szkoda..
>
>
> ale co szkoda? :) Przecież od zainteresowania do
> kupna to bardzo daleka droga.Podejrzewam,że taka
> "czerwona gwiazda"ma na oku przynajmniej z
> dziesięciu takich Milosów...Poza tym jak będą
> ewentualnie zainteresowani to będą musieli dać
> kasę i to na pewno nie małą,bo jakby nie było
> jest młodzieżowym reprezentantem Serbii,a my
> wcale nie musimy sie go pozbywać.
szkoda bo lubie jego gre, a klub na tyle mocny że jak bedą chcieli to go wyjmą
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)