Kto to jest kurna Dyzio? Czy Ty wstąpiłeś na wyższy poziom kumatości czy to ja jestem jakiś przymulony?
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
[quote]#post1683891 Kto to jest kurna Dyzio? Czy Ty wstąpiłeś na wyższy poziom kumatości czy to ja jestem jakiś przymulony?[/quote]
Podpinam się pod pytanie. Też zachodzę w głowę o kogo chodzi
- Edytowany
Tak sobie nazwałem Dijona Kamari czy jak mu tam. Nie mam pamięci do imion i nazwisk, zwłaszcza do ich pisowni i tak mi łatwiej. Sorki za zamieszanie.
- Edytowany
Dyzio dla Dijona pasuje w sam raz
[b]Edycja z 26.07.2025 o godz. 20:17 (scalono posty)[/b]
Klich do 6 lipca był w normalnym rytmie meczowym, nawet jeśli nie grał od deski do deski. A od tamtej pory w każdym meczu siedział na ławce, więc co najmniej do 20 lipca normalnie trenował i był brany do składu.
[quote]#post1683905 ... Dyzio dla Dijona pasuje w sam raz...[/quote]
Dzięki. Tak właśnie sobie pomyślałem ;-)
Nie wiem czy Klich czy nie Klich ale jedno jest pewne, że Cracovia potrzebuje kogoś kto uporządkował i uspokoił by grę w środku pola bo pomimo cennego zwycięstwa w drugiej linii panował chaos i bałagan i drużyna oddawała środek przeciwnikom .
Oczywiste jest również, że gdyby żył poeta Harasymowicz to po każdym wygranym meczu powstawałby wiersz o Cracovii tak jak oczywiste jest że Cracovia potrzebuje na wczoraj jeszcze jednego napastnika bo sam Stojilikovic to stanowczo za mało.
A dodatkowo szybki i zwrotny skrzydłowy byłby dopełnieniem tej układanki....
Chłopie Harasymowicz to by wziął i sam pozamiatał miotłą o odlurzeczem ten środek pola i żaden Klich nie bylby potrzebny
To jeszcze Nowakowski to pozamiatania miotłą pola karnego.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/img-20250727-151146-840-jpg-36865479.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/fb-img-1753630101729-jpg-63372704.jpg[/img]
Ten pan miał 100% wiarygodności ostatnio, a więc czekamy dalej , ale już spokojniejsi☺
Mateusz znowu w Cracovii!!! Tego mi brakowało przez lata, by nasi wybitni piłkarze pokazali, że mają serce w białoczerwone Pasy!
Liczę, że nic nie zakłóci tego powrotu!
Prezes nie bardzo chciał potwierdzić w piątek transfer, ale nie zaprzeczając... no czekam na nową koszulkę.
Czyżby nowy sponsor?
Czyli pod koniec sierpnia będzie można zobaczyć na Ziemi Świętej starcie Klicha z Kapustką.
@Antoine#30209 niewykluczone
O ile Kapustka wcześniej nie odejdzie to Turcji na ostatni duży kontrakt...
https://www.meczyki.pl/newsy/plus/wielki-powrot-mateusza-klicha-jakosc-gwarantowana/276479 tekst ekspertki w temacie ligi MLS na temat potencjalnego transferu Mateusza Klicha do Pasów, bardzo polecam
Klichu dodał storke na insta jak się pakuje 🫣
To niech przyjeżdża bo niebawem mecz z cweLami z Warszawy i trzeba ich rozj🤬bać jak gnój po polu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)