Jesteśmy mistrzami Polski
(w czekaniu)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/2025-07-24-00-15-46-klich-mateusz-powodzenia-forum-kibicow-cracovii-jp-06534298.jpg[/img]
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
- Edytowany
Już blisko do 200-lecia 😜
eredin tego nie lubi do dzisiaj pamięta Klichowi jak ten w lidze plus ekstra potraktował pomidorem sqrwysyna z kańczugi.
Dziś eredin śni o synie sqrwysyna z kanczugi w pierwszym składzie Cracovii.
Chyba mamy to 💪
[quote]#post1683365 Chyba mamy to 💪[/quote]
Na jakiej podstawie?
Na takiej że nikt go nie zakontraktował w mls.
Niesamowity jest ten przegląd nicków w początkach tematu. Gdzie oni są?
KMPasa1, eh gdzie kolega zniknął, lubiłem czytać :)
[quote]#post1683390 KMPasa1, eh gdzie kolega zniknął, lubiłem czytać :)[/quote]
Jak coś, z tego co wiem, co nieco może wiedzieć kolega Hefko :)
Ja lubiłem zawsze Astona. Pisał tu później pod innym nickiem ale mi Alzheimer ukradł tą wiedzę :)
Założyciel tematu był w Poznaniu, dzwonił do mnie przy tej okazji odpowiednio wcześniej :) Zajęty prywatnym życiem, może powrót Klicha spowoduje, że wejdzie na forum :)
Też z ciekawości przejrzałem pierwsze 300 postów tego wątku żeby sprawdzić co ja pisałem, po czym sobie uświadomiłem że w tamtych latach odwiedzałem niemal wyłącznie działy forum "Głos z trybun" i "Hokej" 🙂
- Edytowany
Początek tego wątku to istny oldschool jeśli chodzi o nazwiska…
Tatara , Szczoczarz, Majewski, Garguła, Giza wspominani…
O panie ale ten czas zapierdala
I oczywiście stare el passo…
[quote]#post1683408 Początek tego wątku to istny oldschool jeśli chodzi o nazwiska…
Tatara , Szczoczarz, Majewski, Garguła, Giza wspominani…
O panie ale ten czas zapierdala
I oczywiście stare el passo…[/quote]
A o Witkowskim i Majorosie nic nie ma?
Dla kolegi pytam
[quote]#post1683388 Niesamowity jest ten przegląd nicków w początkach tematu. Gdzie oni są?[/quote]
Niektórzy już umarli.
[quote]#post1683410 [quote]#post1683388 Niesamowity jest ten przegląd nicków w początkach tematu. Gdzie oni są?[/quote]
Niektórzy już umarli.[/quote]
Tacy dwaj? - Tak wiem, a kto jeszcze?
Zgodnie z przepisami MLS Mateusz Klich musi odczekać dwa tygodnie, zanim podpisze kontrakt z nowym klubem, więc jeśli dojdzie do porozumienia z KS Cracovia, na oficjalne ogłoszenie trzeba będzie poczekać.
Takie coś krąży po X nie wiem ile w tym prawdy
- Edytowany
Że co ? Co to za pojeban. przepisy ?
Nic nie wiem o takim przepisie, ale jest w stylu bardzo amerykańskim. Nawet jeśli, to mógłby spokojnie trenować z zespołem, a potem wejść tak trochę z zaskoczenia do jedenastki na Jagę lub Widzew.
@Jeden9Zero6#42513 Raczej nie spakował się w 24 h i zamknął wszystkie tematy które tam ma od lat by przylecieć do Polski.
Jeśli nie zamierza wracać do USA, to chwilę mu zajmie zamykanie wszystkich spraw. Jest wolnym zawodnikiem zatem okienko go nie trzyma.
Zobaczymy....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)