e tam, Giza nie zagra, ławka go czeka.
-
-
Ruch Chorzów- CRACOVIA
odpuscie Cabajowi 1 czy 2-0 nie ma znaczenia! facet jest sfrustrowany jak widzi co sie dzieje w polu i potem tak to sie konczy.
Mam spore obawy co do przejrzenia na oczy Filipiaka (czytaj zwolnienie Stefano).
Chyba w to nawet nie wierze,a co za tym idzie trzeba bedzie sie bic o utrzymanie.
ja juz nie raz (mam naprawde chore serducho) odpuscilem mecz,bo sie boje o wlasne zdrowie ale jeszcze bardziej martwie sie o moj klub ukochany i jego dalszy los extraklasie.
bardzo sie martwie.
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leszeczek Ty też.
>
> Na Cracovię nie wolno się obrażać.
>
> To co chusteczki?
Żartowałem, ale co jestem wk...ny to moje
Pasiasty dobrze prawi. Wszyscy na Legle!
MAJEWSKI ALBO CRACOVIA - WYBOR NALEZY DO CIEBIE!
---------------------------
MAJEWSKI: SPIEPRZAJ DZIADU!
Po meczu powiedzieli:
Trener Cracovii Stefan Majewski: - Nie udał się nam dziś mecz, ale był najlepszy z naszych trzech wyjazdowych. Stworzyliśmy sytuacje podbramkowe. W końcówce dążyliśmy do wyrównania. Nie winię Marcina Cabaja za sytuację z końcówki, po której straciliśmy drugą bramkę.
Trener Ruchu Bogusław Pietrzak: - Mam bardzo dużo uwag do gry zespołu. Zwłaszcza za pierwszą połowę. Dobrze, że obyło się bez konsekwencji. Z trzech punktów wywalczonych po bardzo ciężkim meczu jestem zadowolony
W każdym normalnym klubie szanuje się i bierze pod uwagę głos kibiców (bo dla nich jest ta gra) jeżeli publiczności nie odpowiada trener i jego styl to się go zwalnia.
Niestety nie możemy na to liczyć w Cracovii!
CZY NAPRAWDĘ CRACOVIA MUSI ZLECIEĆ Z LIGII NA WŁASNE ŻYCZENIE? W tak głupi sposób?
Nie ma drużyny.Nie ma trenera.Pierwsza połowa słaba, druga tragiczna.
Zlepek zawodników biegających bez jakiegokolwiek pomysłu i zupełnie bez głowy.
Kopnij przed siebie , zablokuj, zasłoń, połóż się, odbij piętą, uchem, nosem,
dupą, kolanem może ktoś dobije.
Przy kiksie Cabaja nawet się nie denerwowałem.
Nie było nerwów, raczej poczucie CAłKOWITEJ BEZRADNOśćI.
Znamienna jest sytuacja w której Nowak przy rzucie wolnym dla Cracovii,
mając w polu karnym 4 bardzo wysokich zawodników zagrywa na wysokości jajek
- panie Pawle litości.Nawet taki trener jak Majewski nie jest usprawiedliwieniem
takie bezmyślności. To już lepszy byłby firmowy 'balon'.
Profesorze Filipiak już czas.
Przy tak grającej drużynie za rok mamy wyjazd do Zabierzowa.
-------------------------------------------------------
> Po meczu powiedzieli:
>
> Trener Cracovii Stefan Majewski: - Nie udał się
> nam dziś mecz, ale był najlepszy z naszych
> trzech wyjazdowych. Stworzyliśmy sytuacje
> podbramkowe. W końcówce dążyliśmy do
> wyrównania. Nie winię Marcina Cabaja za
> sytuację z końcówki, po której straciliśmy
> drugą bramkę.
>
Żałosne...
jak kazdy, jak kazdy. mam nadieje ze zespól zbudowany przez elTreneiro nie bedzie druzyna 1 ligowa..btw. ciekawe czy Szanowny Pan Prezes sie martwi..
Cabaj zj..strasznie ale co to kurde za roznica???? jakie to ma znaczenie???
dzis gralismy nienajgorzej, ale do 3/4 boiska. potem zupelnie NIC. zespol nie byl w najmocniejszym skladzie-jak zwykle i jak zwykle pomyslowe zmiany.
na plus Wasiluk -nie dlatego ze zagral super i byl wyrozniajaca sie postacia, nie. po prostu zagral calkiem dobry mecz-chociaz w ofensywie nie bylo tak fajnie.
martwi mnie slabsza dyspozycja Kuliga(tragicznie ne ejst, ale ostatnio zdarajamu sie kiksy)
Mlosevic na plus. Krzywicki za duzo drybluje, Nowak to samo.
pilkarze nie zagrali zle.
źle się ogląda grę w wykonaniu Cracovii. Widzimy totalny brak kombinacyjnych akcji, zero zmian ciężaru gry z jednej na drugą stronę. Wogóle nie utrzymujemy się przy piłce. Nie wygląda to najlepiej!
Nie chcę nawet tego, co widziałem, komentować. Tylko jedno: po tej kolejce powinno nastąpić wietrzenie w pokoju szkoleniowców.
Najgorsze, że Majewski po dwóch latach trenowania Cracovii zupełnie nie wie o co chodzi. Rozwalił zespół i zastąpił go zbieraniną zawodników tworzących jakiś nieokreślony organizm bez kręgosłupa. Szamota się teraz bez koncepcji stworzenia z tej zbieraniny jakiejś sensownej drużyny. Jak dziecko we mgle.
Wyj...c tego debiala!!! DRAMAT!
poprostu Dramat i zenada ehhh jak tak nasza CRACOVIA bedzie grala to pachnie mi spadkiem z ekstraklasy chodz wszytscy i ja sam nie wyobrazam sobe czegos takiego majewski grzecznie powiem Spie****** !!!
Po tym meczu wylaczam sie z tego forum na czas blizej nieokreslony, az do odwolania.
Nie bede tego wszystkiego juz komentowal gdyz nie ma to sensu, a denerwowac sie nie oplaca, bo nie dosc ze to na nic to w dodatku szkoda nerwow - stosunkowo jeszcze mlody jestem.
Optymistom ktorzy wierza w wynalazki typu Nowaki Karwany i inne Moskały zycze dalszej sukcesywnej wiary moze cos wymodla a osoba zmeczonym tym tak jak ja, radze udac sie na dluzsze L4 badz zaczac ogladac zmagania NBA badz jak kto woli WNBA - w obu przypadkach a zwlasza w tym drugim przynajmniej jest na co patrzec.
A na koniec panie Stefanie najszczersze prosto z serca cieple serdeczne Chu. Ci w Du..!
Wygrałes ciesz sie bydlaku pierdo...!
Trzymajcie sie bracia!
Czesc!
btw.: pan Stawowy utwierdzil mnie w przekonaniu, ze w naszej Pasiastej mentalnosci zgolic trzeba brodę i wąsy.
I jeszcze żeby przelać czarę goryczy zauważmy jak padła bramka dla Ruchu po rzucie rożnym.
Otóż wchodzi sobie w pole bramkowe nijaki Sobczak (1.70 cm wzrostu) a po lewej metr od niego stoi biernie o głowę wyższy Wasiluk a po prawej Mihajlović (1.90 cm).
Głową strzela bramkę z "górnego podania" niski piłkarz stojący między dwoma dryblasami! To nie wymaga dalszego komentarza !
No i ja napiszę parę słów.
Jak może niektórzy zauważają, ja jestem bardzo spokojny i stonowany w komentarzach "anty".
Ale i ja już nie wytrzymałem.
Ten trener po prostu nie umie ustawić drużyny, ma jakieś swoje chore koncepcje - a co tu się dzieje? JEDEN celny strzał na bramkę - i to taki że w zasadzie nie ma szans - nei ma żADNYCH sensownych ofensywnych akcji - Krzywicki parezrazy próbowal, ale z tego nie miało żadnych szans wejść...
Ustawienie drużyny woła o pomstę do nieba. Wymarzony prawy pomocnik, Pawlusiński, ustawiany w ataku albo na ławce rezerwowych. Szeliga gra cały mecz! Wasiluk wystawiany.. w ogóle wystawiany Po cholerę? Powinien się szkolic w Młodej Ekstraklasie. Ci, co czasami nadają na Radwańskiego: wy popatrzcie jak on pięknie rozgrywa czasami akcej ofensywne, walczy jak lew, i natychmiast wraca. Czasem nei zdąży - ale jeśli ma iśc do przodu - to musi być asekuracja. Jak Wasiluk grał- to tych akcji nie było...
Ściąga z boiska Barana! no w głowie się nei meiści... Pawlusiński za Dudzica...
Przy tak zestawionym składzie po prostu nei mieliśmy szans...
Gramy brzydko, bez myśli. No, ale chłopcy biegają. Po starcie bramki biegali ile wlezie. I co z tego?
Ech...
Naprawdę, uważam, zę należy w trybie pilnym zmienić trenera. On już dokonał swojego dzieła zniszczenia. Niech idzie niszczyć inny klub.
PS. Nie mam pretensji do Cabaja i uważam ze chyba nikt nie powinen mieć. On nic nnie sknocił przez cały mecz, na początku wybronił niemal setkę (po akcji z lewej strony; gdyby grał Radwański, grono uczulonych na każdą akcje z lewej strony powiedziałoby "no jasne, Fąfel")
- a 30 sekund do końca to już nic nie zmieniało...
Sobczak wcale nie jest ulomkiem-187cm wzrostu
co jednak nie usprawiedliwia naszych o glowe wyzszych zawodnikow
wg mnie mecz był wyrównany choc 2 polowa slabsza...
po 1 polowie wydawalo sie ze bedzie postep niestety wyszlo jak zwykle
a 2 bramka do dramat ;/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)