Ja namówiłem 11 a dopiero środa karawana jedzie dalej!
-
-
Przyprowadź kogoś na Cracovię!!
Z mojej strony na razie +4
Ode mnie +3
My tutaj walczymy o pojedyncze bilety/karnety, a tym czasem chodzą słuchy, że klub odmówił sprzedaży biletów kibicom Jagiellonii.
Czyzby korpo juz torpedowało akcję Probierza 10KNaJagę?
Jesli to prawda, to zaczynało być pięknie, a kończy się jak zwykle. Tabisz wieczny sku-rw-ysyn
Odmówili, ale mieli ku temu podstawy. Jagiellonia spóźniła się z jakimś terminem odnośnie tych biletów.
Czy zawsze musimy iść na udry , nie można się choć troszkę ugiąć i pójść na rękę ?
[quote='soyer' pid='1364459' dateline='1550672007']
Odmówili, ale mieli ku temu podstawy. Jagiellonia spóźniła się z jakimś terminem odnośnie tych biletów.
[/quote]
Oczywiście, że "jesteśmy w prawie". Tylko jak to się odbije na naszym wizerunku? Widać tabisz z Filipiakiem najpierw chcieli pouczać PZPN i prezesów innych klubów, teraz wzięli się za edukację wśród kibiców. oczywiście tymi samymi sprawdzonymi metodami.
Z pewnością uda się przyoszczędzić na ochronie. Jest super! Kolejny słupek w górę.
Być może dało się iść na rękę. Ale nie wiesz kiedy dokładnie Jagiellonia sobie przypomniała o biletach i ile spraw trzeba by było z tego powodu odkręcać, choćby np. z firmą zapewniającą ochronę na meczu czy policją. Bo skoro Jagiellonia zapomniała o biletach dla swoich kibiców, to chyba Cracovia miała prawo zakładać że mecz odbędzie się bez kibiców gości, a takie spotkanie organizuje się troszkę inaczej niż mecz w którym biorą udział obie grupy kibiców.
Termin terminem, ale pewno jeszcze można coś z tym zrobić. To jest mecz kolejki. Nie Lech Legia tylko Cracovia Jagiellonia.
- Edytowany
Intensywnosc czepiania sie pierdol na forum po wygranej z cwks siega zenitu, nie ma co sie dziwic, trudno jechac po zawodnikach:)
Jagiellonia nie wpuszczajaca cwks-u robi z siebie pokrzywdzonych, lekka hipokryzja. Nawet jesli sprzedali im bilety,a potem nie wpuscili zgodnie z przepisami, to tutaj jest identycznie, tylko zaoszczedza na podrozy. lechii nie powinnismy wpuscic za ten ich notoryczny remont sektora gosci na 40 kilku tysieczniku.
Zapamiętajcie sobie te posty i przeklejcie jak nas gdzieś nie wpuszczą.
Robisz z igly widly, jak z naszej strony ktos zleje terminy i wymagania formalne, to pretensje bedziemy mogli miec tylko do siebie. To jest troche tak jak z tym naginaniem prawa dla gts-u, im wolno po starej znajomosci to co innym jest zabronione.
otoz to. to tak jak wieczne wpisywanie sie na liste wyjadowa po terminie, po cos te terminy ktos ustala, czy jak zwykle w Polsce to tak dla picu, jak licencje itp.
[quote='soyer' pid='1364459' dateline='1550672007']
[/quote]
Chodzi o ten termin
4. Ogólne wytyczne odnośnie do współpracy pomiędzy klubem drużyny gospodarza a klubem drużyny gościa:
a. klub drużyny gościa zamawia bilety dla zorganizowanej grupy swoich kibiców nie później niż na 14 dni przed planowanym terminem rozegrania meczu
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1364472' dateline='1550675664']
Zapamiętajcie sobie te posty i przeklejcie jak nas gdzieś nie wpuszczą.
[/quote]
Akurat Jagiellonia i betony są najbardziej "zajebiste" i "pomocne" do wpuszczania kibiców innych klubów, więc można się po nich spodziewać honorowego zachowania w analogicznej sytuacji ;)
Leszeczku, z całym szacunkiem, ale niech się wyhuśtają na kominie Kononowicza.
Dobra Panowie, koniec gadania, pora przyprowadzić kogoś na Cracovię.
Ps. Ja +4.
Ja + 3 osoby nowe (w tym dwóch małolatów), plus kilka reaktywowanych.
- Edytowany
+7. 3 osoby debiutują na Cracovii, 4 zaliczają powrót do dłuższej nieobecności.
EDIT: Już +8. Udało mi się namówić starego pasiaka, który ostatnim razem na stadionie był o ile mnie pamięć nie myli jeszcze w 1 lidze.
mam jedynie nadzieję, że walczące w tym sezonie o mistrza betony zderzą się z remontowanym właśnie sektorem gości
[quote='girza' pid='1364373' dateline='1550648304']
Mam pytanka do zorientowanych.
1. Mam karnet na B1 i chcę przyprowadzić 2-3 nowe osoby na bilet. B1 już dosyć mocno wypelniony, wiec nie dostaniemy miejsc obok siebie. Czy mając karnet, mogę dokupić bilet dla siebie na inny sektor i wejsc na ten bilet (ewentualnie za doplatą zmienic sektor na bieżącym karnecie)? Ktoś kombinował w ten sposob? Czy zostaje tylko kupno kumplom biletów na B i "szukanie wolnych miejsc blisko siebie"?
2. Czy żeby odebrac kartę kibica w czyimś imieniu (wyrobioną online) wystaczy podać imię nazwisko i pesel tej osoby czy coś więcej?
[/quote]
Ale coś się zmieniło na sektorze B ostatnimi czasy? Ktoś tam patrzy na to jakie ma miejsce na bilecie? Przecież tam każdy STOI gdzie chce.. (tak przynajmniej było).
Ja bym nie kombinował tylko kupił znajomym bilet na sektor.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)