Knur już dawno zrezygnował z 'udziału' w forum - emerytura
-
-
OSIOŁKI - KOLEKCJA
10 dni później
[quote='BuzzY' pid='1291999' dateline='1511775936']
Knur już dawno zrezygnował z 'udziału' w forum - emerytura
[/quote]
Szkoda. Jeden z nielicznych, który najpierw myślał potem pisał.
Jeśli nie wytrzymał presji środowisk politycznych, to teraz mógłby wrócić, gdy się przepychanki skończyły...
38 dni później
sprawa ma się tak:
w grudniu 2016 miałem od cholery roboty w pracy, więc po Nowym Roku wyjechałem na dłużej odpocząć w miejsca poza zasięgiem sieci. Po powrocie z lasu do cywilizacji zebrało sie trochę zaległej lektury na forum, a kiedy się mniej więcej odkopałem, to na spacerze z psem poślizgnąłem się i złamałem rękę - z komplikacjami. to był koniec stycznia. zanim jako tako mogłem pisać na klawiaturze bez bólu to już był kwiecień, czy jakoś tak (do tego czasu pisałem tylko tyle, ile musiałem w robocie. btw. odczytywanie mowy przez komputer nie działało tak dobrze, jak bym chciał, a w przypadku tekstów angielskich musiałem sobie ustawić hinduski angielski, żeby jako tako maszyna mnie rozumiała).
no ale jak już mogłem pisać rekreacyjnie, to już był czas kupowania nowego mieszkania i przeprowadzki, a wszystko to dlatego, ze w sierpniu rodziła się córeczka. a jak już się urodziła, to miałem taki kocioł, że nie w głowie mi forum. więc odwykłem. dopiero niedawno zajrzałem, zobaczyć, co tam z transferami - tutaj w jednym miejscu są wszystkie ploteczki z sieci. a jak przejrzałem wątek, to sobie pomyślałem o Osiołkach, z sentymentu. więc odpisuję i znikam, bo ledwo mam czas na oglądanie meczów, a co dopiero na udzielanie sie na forum.
pozdr
nie wiem jak to nazwać - niedawno zajrzałem, zobaczyć co tam z transferami :D
byłeś taki aktywny, że odniosłem wrażenie, że jesteś kibicem Cracovii
pozory jednak mylą
ooo internetowy kibol ?
17 dni później
Proponuję za każdy wpis w wątkach oficjalnych aby moderatorzy wrócili do Osiolkow na 14 dni a dla tych co są mało rozgarnieci i powtarza swoj3 wpisy w wątkach do tego nie przeznaczonych 2 miesięczne banany. Qrwa inaczej się ludzie nie nauczą! Ile razy jeszcze? ?
- Edytowany
Spokojnie, bo się nam banownica przegrzeje ;)
wrobelson - 72 godziny na przestudiowanie regulaminu forum.
Za co gargamel dostał bana?
Podbijam pytanie.
"Pyskówki, obrażanie"
Czas trwania: 1 miesiąc
Pozwolę sobie ostatni raz skomentować. Gargamel pewnie przesadził ale według mnie został delikatnie sprowokowany i rozpatrzyłbym to jako okoliczność łagodzącą. Co do sedna całej sprawy, uważam iż jest to forum kibiców i dopóki nikogo to nie obraża to kibice powinni mieć prawo linkować to co uważają za potrzebne i zgodne z tematem. Sam wielokrotnie pomijam posty gargamela ale nie raz wrzuci jakąś informację, którą czytam i jeżeli każdy jego wpis zainteresuje choćby jednego użytkownika to według mnie było to warte umieszczenia na forum.
Proszę tego nie traktować jako atak na kogokolwiek ani też wielką obronę gargamela. Zawinił, niech odcierpi ale po prostu dobrze by było żeby każda z zainteresowanych stron wyniosła z tego jakąś nauczkę na przyszłość.
Dokładnie, a bany się należą takim osiołkom (łagodnie napisane), jak w temacie probierza.
[quote='agent44' pid='1302764' dateline='1517829466']
"Pyskówki, obrażanie"
Czas trwania: 1 miesiąc
[/quote]
uuu to dużo
może by tak trochę złagodzić wymiar kary :)
Gargamela zbanował inny mod. Jeśli uzna za stosowne to wpisze się w tym temacie, lub odpowie Wam na PW.
Mnie tam ani ziębi ani grzeje. Czasem się posmieje z tego co linkuje i tyle.
Ale inna kwestia. Bany wg mnie powinny obejmować jedynie funkcje pisania. Sam chciałem kiedyś bana żebym nie musiał pisać a nawet nie mogłem czytać. Nie mówiąc o wiadomościach prywatnych. To by należało zrewidować
28 dni później
Nasz gargamelek chyba nie chce wrócić :)
SaNtO, ja kilkakrotnie nie chciałem pisać, bo nie miałem na to czasu, a mnie nęciło. Poprosiłem więc Knura żeby mi dał bana na własne życzenie do momentu, kiedy go poproszę by go zdjął i tak robił. Tak było kilka razy.
Co za problem?
Przyjaciel smerfow chyba wrócił :)
po miesiącu otworzył oczy i wyszeptał "90minut"
a ciut powazniej, gdzie, co, jakie byly jego pierwsze słowa? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)