[quote]#post1698089 Zaslepka, to wczesniej mozna bylo wyjebac tych co przeszkadzali w karierze kurwy synowi, a teraz to juz nie? niech sobie rokuje u starego w ogrodku,mozesz tam isc na grilla, poogladasz sobie jak ten "talent" trafia do bramki. Jakos przy bronieniu tych prawdziwych talentow, ktorych klub sie pozbywal, nie byles zbytnio aktywny.[/quote]
Cichutko tam pisklaczku 🐣
Nawet tego nie czytam, więc nie sil się na zaczepki... Jeśli szukasz nobilitacji, to pozaczepiaj kogoś innego.
-
-
CRACOVIA II
stary Tabisz wyjebie klub pry pierwszej okazji. a mlody moglby probowac pokazac, ze jest z innej gliny. kopsnac si ena jakies spotkanie do szkoly/przedszkola, pojsc z pluszakami z klubu - byl gdziekolwiek, wlaczyl sie? mopze o czyms nie wiem.
Mógłby, ale... obawiam się, że na tym forum to też nie miałoby znaczenia. Chyba że rozsądnych jest więcej - może i tak - ale za to ci 'inni' są głośniejsi.
Gdyby młody Tabisz grał jak Lamine Yamal w najlepszej formie, może by mu dali spokój, a i to nie jest pewne. Ale on gra tylko nieźle, momentami bardzo dobrze, ale tylko momentami. Jak większość zdolnych grajków w tym wieku: Myszor, Bzdyl byli ciut lepsi, a i tak słuch po nich zaginął... Przy takim mobbingu jak dostaje na forum obawiam się o jego dalszy rozwój.
- Edytowany
[quote]#post1698086 [quote]#post1698050 Widziałem go w zeszłym roku w Myślenicach na derbach U19 , porażka 0:3 a Tabisz najsłabszy na boisku. Może niech idzie grać do GTS -u ?! Ale najlepiej niech wy …..la z Cracovii !!! Niech nazwisko tabisz raz na zawsze zniknie ze stron , boisk, gabinetów i historii Cracovii !!![/quote]
To może musisz obejrzeć jeszcze parę meczów, bo obiektywnie jest to jeden z najlepiej rokujących piłkarzy w rezerwach.
Zamiast pokrzykiwać, przyjedź do Rącznej i zobacz, kto i jak gra. Spotkasz na trybunach paru kibiców, którzy się trochę lepiej znają na piłce, chętnie podzielą się spostrzeżeniami.
Niestety Cracovia II to nie jest kuźnia talentów. I nie możemy sobie pozwolić na wy***dalanie kogo popadnie. Zwłaszcza, że już paru naszych młodych żeśmy wy***dalili całkiem niedawno.[/quote]
O meczu w Myślenicach napisałem w kontekście jego występów w meczach derbowych , czyli chłopaka , który podobno od dziecka gra w Cracovii i ktory w takich meczach powinien wyprówać sobie żyły !!!! Ale tak to niestety nie wyglądało zarówno wtedy w Myślenicach, jak i w ubiegłą sobotę w Rącznej. A oprócz tego, zdarzało mi się też widzieć go zarówno w meczach U19 , czy kilku meczach rezerw , z tego może jeden mecz zagral dobrze z jakimiś ogórkami na 4 poziomie ligowych rozgrywek , a reszta to występy totalnie bezbarwne , ale może ja się rzeczywiście nie znam , albo trafiałem po prostu na jego słabsze dni . A tak na marginesie , to w tych meczach , które oglądałem , to w U19 podobał mi się Mamroł, a w rezerwach Lachowicz . Pzdr
- Edytowany
Przegraliśmy 1-2 z Chełmianką na wyjeździe.
Bramkę dla nas strzelił Jodłowski.
Oglądałem większość meczu na transmisji. Zagraliśmy bardzo słabo. Chełmianka powinna nam strzelić conajmniej z dwie bramki więcej. trener Mordak i jego sztab totalnie nie ogarniają tej drużyny. Ich „pomysł” na grę to jeden wielki chaos, zero reakcji, zero planu, zero czegokolwiek. Wygląda to tak, jakby kompletnie stracili kontrolę nad zespołem. Powinni ich jak najszybciej zwolnić bo ciągną tą drużynę na dno.
Mordak out !
każdy kto się zna na piłce widzi że grają ci co muszą a nie ci co są najlepsi, no kurwa dlaczego gra np. Jodłowski, ma jakieś haki? w Limanovii by siedział na dupie skulony, dlaczego nasz talent Polak gra? niestety ma debiut ale na razie to niech się ogrywa ale w u19, chłopaki z ławki wchodzą i widać że się starają ale co z tego jak na kolejnym meczu są jebani i znowu zaczynają z boxu. Niestety albo ktoś steruje mordak-ernst (dyrektorzy?prezes?) albo są tak przyjebani. Ktoś powie ze wygrywamy mecze i jest stabilnie w tabeli i lepiej jak GTs, no ale kurwa jak sie wygrywa po 1:0 to wiadomo ze wkoncu to jebnie. i własnie sie to dzieje , remis z bankrutami krasnikiem, w pizde gts w pizde chelm za tydzien z kszo wiadomo.
Dodatkowo z moich zrodel ale tez obserwcji atmosfera jest do dupy, goscie sie jebia, klna na siebie, ale nic dziwnego jezeli sztab zachowuje sie jakby prowadzili kolo gospodyn wiejskich, wyzywajac sedziego i reagujac jakbysmy conajmniej byli najlepsi na swiecie.
Na koniec moja opinia jest taka ze chlopaki to graja aktualnie dla siebie nie dla druzyny, beda chcieli masowo odchodzic, albo zeby nie bylo mordaka
#mordakout
Zespół Mordaka nie rozwija zawodników, nie jest kluczowy wynik ale ostatnie też są słabe - Akademia ma szkolić wychowanków i przygotować na granie w I zespole...
W rezerwach zawodnicy przy tym sztabie zatrzymują się w rozwoju, nikogo jeszcze nie wprowadzono. Brak stylu, charakteru oraz "gierki" z zawodnikami, różne traktowanie, chamstwo.
#MordakOUT
Na dzisiaj rezerwa jest to tylko i wyłącznie przechowalnia dla zawodników z pierwszej drużyny, którzy mogą wracać do formy po kontuzji lub z powodu małej ilości rozegranych minut w jedynce, bo talentów żadnych tam nie widać. No i kilku już podstarzałych zawodników żebyśmy nie spadli.
Czy temu celowi miało to służyć, to niech już sobie odpowiedzą dyrektorzy, których w klubie jak mrówków i płacić też im trzeba.
Ten Mordak w żaden sposób mnie nie przekonuje.
Ten cały Mordak to ten sam cham co tak mordę wydziera i klnie na cały stadion? Jeśli tak to już dawno go powinni wyjebać.
Tak, to kolejny temat...
5 dni później
Tak tylko w celu informacyjnym, w międzyczasie z seniorami w Radomiu grają nasze rezerwy w Ostrowcu Świętokrzyskim, i w 15 minucie niestety przegrywają 0:1 :/
3 do jaja do przerwy...
Oby to nie byl czarny piątek..
Ile jeszcze będziemy oglądać ten cyrk w rezerwach? Kolejny tragiczny mecz naszych rezerw i naprawdę ręce opadają. Mordak i cały sztab – ile jeszcze? Jeśli macie odrobinę honoru, to podajcie się do dymisji, bo to, co prezentuje drużyna, to wstyd dla Cracovii !!
Mordak out !!!
Owoce akademii takie słodkie że ogrywamy 26letniego Mirka Tabora zaciągniętego z IV ligowej Bochni.
Chyba rozumiem co miał na myśli Filipiak jak zaorał te rezerwy swego czasu 😆
jak mamy przegrywać 5:0 to niech grają mlodzi, a nie jodlowski, thiago,itp… poza tym z młodzieży to mordak z ernstem chyba nie wybierają tego co najlepsze, wielu dobrych na ławce lub wgl poza składem. Albo to zaorać w pizdu albo zmienić trenera ALE takiego który nie będzie przesiąknięty obecnym gównem.
Totalna kompromitacja, ten burak nie ogarnia w ogóle tej drużyny.
Wygląda na to, że chłopaki za niego też nie będą umierać, bo nie ma za kogo!
Dodajmy jedno, ta drużyna w TYM formacie nie ma sensu. Szczerze, żaden młody z tej drużyny na chwilę obecną (moja subiektywna ocena) nie daje nawet połowy takiego sygnału jak rok temu Lachowicz czy Wójcik (czy Bzdyl gdy schodził do dwójki) na tle reszty (tak wiem, IV liga blablabla). Więc temat młodych w tym zespole mamy zamknięty na chwilę obecną bo jeśli ta mityczna akademia nie produkuje nawet solidnych grojków na ten poziom no to chyba nie ma co drążyć tematu. Z drugiej strony mamy tam różne elementy ale bez większego ładu i składu w wieku i umiejętnościami które mówią same za siebie bo o ile w poprzednich rezerwach jeszcze rozumiałem Budzika w roli jakiegoś mentora i kapitana dla tych młodych z poziomu ex. ekstraklasowego wyjadacza tak kurwa nie wiem co tam teraz robią różni Thiago (on jeszcze pół biedy bo poziom trzyma raczej na ogół) ale Jodłowski czy Tabor. 🤷🏻🤷🏻🤷🏻 kupy się to nie trzyma.
Podobnie uważam, może śp. Janusz miał jednak rację co do tej rezerwy???
A płacić jednak trzeba i to sporo temu całemu rozbudowanemu sztabowi z jakimś niemotą Mordakiem na czele!
Kompromitacji ciąg dalszy! Porażka goni porażkę. Styl odrażający.
Pytanie do władz klubu, kiedy skończycie przedstawienie aktora Mordaka i jego sztabu?
Chaos w zarządzaniu... szmaci zawodników (np. Lachowicz nie wszedł)
#MordakOUT
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)