Rezerwy przegrały 1-0 W Tarnobrzegu, ale trudno się dziwić. Kto by w takim dniu miał głowę by myśleć o meczu z jakąś Siarka. Sprytnie i mało fair Play to Siarka wykombinowała. Mam nadzieję, że jak przyjdzie grać mecz rewanżowy, to też wyznaczymy im taki termin by jak najbardziej uprzykrzyć im życie.
-
-
CRACOVIA II
O 8 rano w piątek
4 dni później
sobota, godz. 13:00
Cracovia II - Sokół Sieniawa
Koniecznie 3 pkt, kolejny krok w kierunku II ligi. Przed nami dwa mecze z drużynami z samego dołu tabeli. Ostatnie dwa mecze w tym roku, szansa skończyć jesień na 1. miejscu z solidną zaliczką przed wiosną. Dwa ważne mecze.
Mam nadzieje że jutro zobaczymy rezerwy naszpikowane zmiennikami pierwszej drużyny /którzy jeszcze mogą grać w II drużynie/ a p.Jacek oceni ich.
prowadzimy 1:0
Zaucha 2:0
pełna dominacja w pierwszych 45 minutach, Sokół nie był w stanie zagrozić bramce Wilka. W moim odbiorze dobrze prezentują się:
- Stachera (prawa obrona)
- Pik na prawej pomocy stara sie być aktywny, bramka z 3 metrów na pustą po centrze Rubio
- Zaucha - chyba najlepszy, ;ewa pomoc
Rubio znika na długie momenty, ale na tle przeciwnika pozytywnie. Kamera jest tak ustawiona, że trudniej ocenić zawodników operujących po lewej stronie boiska. Obrona pewnie, pomoc kreatywnie. Siarka na razie jedynie 0:0 w Radzyniu Podlaskim więc po 45 minutach wracamy na fotel lidera
- Edytowany
kanach 3:0
[quote='Muertes' pid='1511956' dateline='1636808466']
pełna dominacja w pierwszych 45 minutach, Sokół nie był w stanie zagrozić bramce Wilka. W moim odbiorze dobrze prezentują się:
- Stachera (prawa obrona)
- Pik na prawej pomocy stara sie być aktywny, bramka z 3 metrów na pustą po centrze Rubio
- Zaucha - chyba najlepszy, ;ewa pomoc
Rubio znika na długie momenty, ale na tle przeciwnika pozytywnie. Kamera jest tak ustawiona, że trudniej ocenić zawodników operujących po lewej stronie boiska. Obrona pewnie, pomoc kreatywnie. Siarka na razie jedynie 0:0 w Radzyniu Podlaskim więc po 45 minutach wracamy na fotel lidera
[/quote]
Sieniawa to obecnie poziom 4 ligi, ale środek pola nasz wygląda dziś super. Bez lagowania, dużo gry na jeden kontakt. Miło zobaczyć Radka Kanacha po kontuzji w akcji, a z Ożóga możemy mieć sporo pociechy
- Edytowany
Tak. Dziś to był raczej wyglądało na sparing niż mecz ligowy. Ale i takie mecze trzeba wygrywać. Trudno jedynie formułować wiążące opinie na temat gry poszczególnych zawodników przy tak dużej różnicy poziomów pomiędzy zespołami. Bracik czy Kanach jak profesorowie na tym tle. Zaucha fajnie ale i sporo mankamentów (ostatnie podanie, strzały). Rubio zmarnował dwie wyśmienite okazje. Mecz bez historii.
Niestety cała stawka zainteresowana awansem dziś wygrała (poza Podhalem, które gra jutro).
Trzeba liczyć na następną kolejkę - my z jeszcze słabszą niż Sokół Tomasovią, Siarka w Dębicy gdzie niełatwo o punkty. Stal Stalowa Wola z nieprzewidywalnym KSZO. Trzymamy kciuki
PS: dodałbym jeszcze Pika - szału nie było jak na mój gust, choć oczywiście zagrał poprawnie i momentami wyróżniał się.
Moze mi ktos powiedziec jak wygladał Radek Kanach? Mam wielka nadzieje ze bedzie najwiekszym wygranym odejscia Probierza i pogra w 1 składzie
Blondyn, 1.8m wzrostu, około 73 kg wagi.
Cieszyła dzisiaj gra piłką, samego wyniku nie przeceniam, bo to jednak była słaba drużyna z dobrym bramkarzem.
Powinni przegrac duzo wyżej.
Oczywiscie kilku zawodników zdecydowanie na plus: Zaucha, Pik, Ożóg, Kanach, Bracik, może nawet stoper Ziemnik.
[quote='alocha' pid='1511981' dateline='1636820276']
Blondyn, 1.8m wzrostu, około 73 kg wagi.
[/quote]
ok, dzięki, a pilkarsko? widziales jak zagral?
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1511973' dateline='1636816013']
Moze mi ktos powiedziec jak wygladał Radek Kanach? Mam wielka nadzieje ze bedzie najwiekszym wygranym odejscia Probierza i pogra w 1 składzie
[/quote]
Kanach będzie największym wygranym jak uda mu się nie połamać sobie nóg podczas gry. Życzę mu powodzenia, ale to nie jest tak, że nie dostał szans.
Gargamelu - zespół Sokoła miał problemy z konstruowaniem najprostszych akcji. Nie ma nawet co wystawiać pojedynczych laurek. Prawie każdy dziś wypadł dobrze. Jugas też wypadł dobrze w meczu z Wartą. Tylko co z tego.
6 dni później
- Edytowany
Rubio na 1:0 z Tomasovią. https://www.youtube.com/watch?v=GVCbPwqNWS0
Napisałbym, że ładnie to zrobił, gdyby przeciwnik nie był z koziej dupy.
I cyk, Rubio na 2:0.
juz 2:0
- Edytowany
Byłyby jaja, gdyby taki Rubio zaczął grać u JZ. :D Najlepiej kosztem syna ojca.
oglądałeś?
przecież on się potyka o własne nogi, trzy bramki robią wrażenie, ale rywal słabiutki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
RZ1975, Niewidoczni (1), Goście (4)