[quote='lucjusz' pid='1449364' dateline='1599238521']
Dąbski Ks Kraków rywalem naszych rezerw w Pucharze Polski na szczeblu centralnym, mecz 15 09 2020 o 16.30 na boisku Dąbskiego
[/quote]
Tak przypominam, że mecz jest dzień później, w środę, godzina ta sama.
-
-
CRACOVIA II
Krytykowałem brak decyzji trenerskiej, by po meczu w Mielcu nasi młodzi zawodnicy Rakoczy, Strózik, Kapek pojechali do Lubertowa (trasa czas 2 godziny z hakiem), by następnego dnia zagrać w rezerwach. Dla mnie błąd.
Druga sprawa mnie wkurzyła, ale nie chciałem jej ruszać. Dzisiaj jednak Knura napisał tekst o Patryku Rząsie.
Wszystko rozumiem, ale dla mnie jest to kolesiostwo. Sorki.
Sprowadzamy chłopaka, który ma 21 lat, którego nie chciały rezerwy Lecha, którego nie chciał po wypożyczeniu KSZO Ostrowiec gdzie zagrał w sezonie 6 spotkań, który odszedł z KSZO 30 czerwca i szukał klubu, który nie przeszedł testów w Błękitnych Stargard itd.
Może Patryk Rząsa ma ukryty do tej pory talent i Giza z Probierzem go odnajdą, natomiast zupełnie nie rozumiem decyzji wystawienia tego zawodnika w Lubertowie kosztem chłopaków trenujących do tej pory w klubie. Jeżeli był problem ze składem, to dlaczego nie zagrał w tym meczu debiutant Ekstraklasy Jakub Gut, który biegał po plastiku na AWF. To są chore decyzje a syn Rząsy niech nie liczy na ulgowe traktowanie.
Lubartów, dop. Lubartowa.
[quote='ian thorpe' pid='1451241' dateline='1600206003']
Krytykowałem brak decyzji trenerskiej, by po meczu w Mielcu nasi młodzi zawodnicy Rakoczy, Strózik, Kapek pojechali do Lubertowa (trasa czas 2 godziny z hakiem), by następnego dnia zagrać w rezerwach. Dla mnie błąd.
Druga sprawa mnie wkurzyła, ale nie chciałem jej ruszać. Dzisiaj jednak Knura napisał tekst o Patryku Rząsie.
Sprowadzamy chłopaka, który ma 21 lat, którego nie chciały rezerwy Lecha, którego nie chciał po wypożyczeniu KSZO Ostrowiec gdzie zagrał w sezonie 6 spotkań, który odszedł z KSZO 30 czerwca i szukał klubu, który nie przeszedł testów w Błękitnych Stargard itd.
Może Patryk Rząsa ma ukryty do tej pory talent i Giza z Probierzem go odnajdą, natomiast zupełnie nie rozumiem decyzji wystawienia tego zawodnika w Lubertowie kosztem chłopaków trenujących do tej pory w klubie. Jeżeli był problem ze składem, to dlaczego nie zagrał w tym meczu debiutant Ekstraklasy Jakub Gut, który biegał po plastiku na AWF. To są chore decyzje a syn Rząsy niech nie liczy na ulgowe traktowanie.
[/quote]
Nie pierwszy taki niestety przypadek , był młody Michniewicz jest Rząsa .
Nie żebym się czepiał szczegółów ale do Lubartowa trzeba jechać 4,5 godz. Po meczu to realnie na 23 godz by się zalogowali w hotelu. Ktoś ich musi zawieść i mu za to zapłacić tj 620× 1.5= 900 zł i 4 noclegi+ 4 obiady= 1,8-2 tys. Widzisz Ian tabisza chętnego do poniesienia takich wydatków? W imię czego,wyniku,ogrywania młodych?
Do tego trzeba kibicodziałaczy. Czasy że jechałem z Dołęgą do St. Woli po papiery i zapłacić jakieś drobne Fijarczykowi, za dziękuję to były 25 lat temu i już pewnie nie wrócą.
[quote="hank" pid='1451320' dateline='1600254709']
[quote='ian thorpe' pid='1451241' dateline='1600206003']
[/quote]
Nie pierwszy taki niestety przypadek , był młody Michniewicz jest Rząsa .
[/quote]
Jeszcze w międzyczasie młody Rivaldo ;-)
Źle wpisałem, oczywiście 3 godziny z hakiem w sobotę wieczorem. Niech będzie 4 godziny. To by się zameldowali w hotelu około godziny 21.00-21.30 a mecz był następnego dnia o godzinie 16.30. Co do oszczędności pełna zgoda, chociaż dla mnie i tak szok, że zawodnicy rezerw jeżdżą w tak mało odległe rejony z noclegiem.
Prowadzimy od 7 minuty z Dąbskim 1-0, gol Ożóg
Pierwszy raz na forum, więc witam wszystkich. Z pewnością dołączę do gorących dyskusji na forum.
Pytanie na teraz - jest transmisja z meczu rezerw?
Obawiam się ze jest tylko relacja tekstowa na głównej stronie.
Tylko tekstowa, prowadzimy już 2-0, ponownie Ożóg
Do 73 min wynik 0:3 dla Cracovii
jeżeli dla Cracovii ...
to 3 : 0
0 : 3 piszemy gdy Cracovia (podmiot domyślny) przegrywa ...
Nie zgadzam się z tą tezą.Po co niepotrzebnie gmatwać.
Co to za mecz, w ramach czego?
Puchar Polski
[quote="Kajak" pid='1451390' dateline='1600281512']
Nie zgadzam się z tą tezą.Po co niepotrzebnie gmatwać.
[/quote]
Kajaku ...
to się nazywa logika ...
Logika powiadasz:
-Wygraliśmy 3:0
-Wygraliśmy 0:3
W pierwszym i drugim przypadku wiadomo ze wygraliśmy, natomiast w drugim od razu widać kto był gospodarzem i że nasz sukces jest o wiele większy bo dokonaliśmy tego na wyjeździe :)
( z tym że wygraliśmy 0:5 , gdzie jesteście wszyscy ci którzy mówili że nie mamy rezerw, to że ja tak mówiłem to jeszcze nic nie znaczy, wpisujcie osiedla które kibicują rezerwom )
Kajaku ...
ja tam starej daty jestem ...
i tak mnie w szkole uczono ...
kiedy to jeszcze szkoły uczyły ...
teraz to różnie z tym bywa ...
- Edytowany
Ja cię rozumiem , wielu przedstawia wyniki tak jak Ty, moim zdaniem szkoda bo to gmatwa ,ale to tylko takie tam drobne przekomarzanie i w sumie mało ważna sprawa.
- Edytowany
wynik się prezentuje w kolejności gospodarz, gość.
jeżeli jest stosowany czasownik to idiotyzmem jest zachowanie tej kolejności.
Wygraliśmy 3-0. My Cracovia. Grający na wyjeździe w meczu z Dąbskim.
-Jaki wynik meczu?
-0:3
-Dzięki
Jako kibic drużyny wiesz gdzie ona grała. Gdy pytasz o wynik podajesz zgodnie z kolejnością.
Od lat z tym walczę i swego czasu pisałem o tym na forum. Inna rzecz, która mnie irytuje to w relacjach na żywo stwierdzenie "wygrywamy 2-0 do przerwy". Nie wygrywamy tylko prowadzimy. Wygrywa się po ostatnim gwizdku.Ale to mniej irytujące niż "wygraliśmy 0-3".
-Wygraliśmy 3-0
-A z kim?
-Z Dąbskim
-Gdzie był mecz na Kałuży?
-Nie, nie na wyjeździe
edit: w przypadku relacji Sir Pabla powinno być:
73 minuta, prowadzimy 3-0
albo
73 minuta na ten moment wynik to 0-3
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)