I ataku na ryja chłopa z jagi nie zakwalifikowali jako faulu?
-
-
Pozostałe mecz 8-ej kolejki ekstraklasy 2026/2027
Bo dzisiaj jarek wysyłał SMS-y
- Edytowany
Gra do tyłu i na boki, jedyne co to Abramowicz coś gra. Gol rodado.... Niepilnowany napastnik 170 cm wychodzi do główki w polu karnym, bez żadnej opieki obrońcy przeciwnika w promieniu 2 m.
Czy tak wygląda gra zespołu walczącego o mistrza Polski?
To chyba kurwa coś tu zostało inaczej zaprotokołowane w tym meczu.
O....VAR...xd
Zawsze jeden beniaminek gra dobrze, padło na nich
Tak słabego meczu babajagi, nie widziałem od bardzo bardzo dawna
No kurwa jak tego nie anulują przez rękę to cyrk jak skurwysyn…przyjął sobie piłkę ręką tak że została przy nim
- Edytowany
Chłop gra ręką w polu karnym, a ten z Canal pierdoli, że niechcący i nie powiększył obrysu ciała. Nie mogę już tych trepów słuchać.
- Edytowany
No siemieniec bez telefonu to już nie bryluje...
Tylko Jaga gra w pucharach jak z nut, to co tu się odwala?????
Sabotaż
- Edytowany
[quote]#post1746094 Chłop gra ręką w polu karnym, a ten z Canal pierdoli, że niechcący i nie powiększył obrysu ciała. Nie mogę już tych trepów słuchać.[/quote]
Jo nie kcioł...
A niechcący to można dziewkę w czworakach zbrzuchacić...
Patrzysz na twarze zawodników babajagi i brak u nich jakiekolwiek zaangażowania, wkurwienia ....
[quote]#post1746094 Chłop gra ręką w polu karnym, a ten z Canal pierdoli, że niechcący i nie powiększył obrysu ciała. Nie mogę już tych trepów słuchać.[/quote]
No jeszcze zapomniałeś dodać że on dodał „niestety”…dopiero potem się chuj zreflektował i uzupełnił że niestety dla gts
chciałbym żeby nasi z taką pianą na ustach wyszli na mecz u siebie
Że się to gówno musiało wylać akurat przed meczem z gts.
- Edytowany
Jarek się uaktywnił, jak mu sanczeza zabrali, to płakał że niesprawiedliwe to już mu PZPN zapewnił gwiazdę rodado.. a że Jagiellonia musiała odkupić winy to jak w pysk strzelił z gts. Canal Plus też uradowany, pieją z zachwytu całe 90 min do obrzydzenia
Tak jak pisałem, gts ma oglądalność i będą ich pchać, a afera z siemiencem pokazuje że walki są robione cały czas.
My będziemy dostawać w leb od sędziów, a gts będzie dostawał fory, zresztą wydać że dostaje w każdym meczu.
pierwsza bramka rodado- sabotaż , to ma być krycie zespołu aspirującego do mistrza Polski?
Gts to tych naszych piłkarzyków w derbach połknie i nawet mu się nie odbije…
Dawno nie widziałem tak słabej drużyny w ekstraklasie jak dziś jagiellonia.
Trzeba kibicować Lechowi i Górnikowi , żeby kurwy mistrza nie ugrały.
[quote]#post1746091 Tak słabego meczu babajagi, nie widziałem od bardzo bardzo dawna[/quote]
Ja nie widziałem tak słabych większości drużyn które grały z nami ostatni i tak dostajemy w pizdę od nich ;)
- Edytowany
Wygrało zomo zasłużenie.
Grali u siebie przy swoich kibicach.
Przeciwnik grał wielkiego chuja.
Takie mecze trzeba wygrywać.
zomo bazuje na bieganiu, bieganiu i jeszcze raz bieganiu.
Na tą naszą ligę to wystarcza.
Takie wygrane u siebie ich będą budowały.
Prasa dołoży swoje i wyniesie ich na Futbolowy Olimp.
Dla nas lekcja taka, że w listopadzie na derbach aby z nimi wygrać, trzeba będzie być skoncentrowanym w 1000%.
[b]Edycja z 11.09.2026 o godz. 22:29 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1746104 Trzeba kibicować Lechowi i Górnikowi , żeby kurwy mistrza nie ugrały.[/quote]
Ja kibicuje KS CRACOVIA
Jak chcesz być przerzutem, droga wolna.
A mistrzostwa nie zdobędą.
- Edytowany
Ale kiedy ostatnio Jagiellonia zagrała tak słabo, na stojąco, wybijając piłkę na ślepo, w obronie katastrofa.... W środku pola, jak kulawy ze ślepym.
A zaraz wyjdą na mecz w pucharach i zasadza 3:0.
[quote]#post1746106 Wygrało zomo zasłużenie.
Grali u siebie przy swoich kibicach.
Przeciwnik grał wielkiego chuja.
Takie mecze trzeba wygrywać.
zomo bazuje na bieganiu, bieganiu i jeszcze raz bieganiu.
Na tą naszą ligę to wystarcza.
Takie wygrane u siebie ich będą budowały.
Prasa dołoży swoje i wyniesie ich na Futbolowy Olimp.
Dla nas lekcja taka, że w listopadzie na derbach aby z nimi wygrać, trzeba będzie być skoncentrowanym w 1000%.
[b]Edycja z 11.09.2026 o godz. 22:29 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1746104 Trzeba kibicować Lechowi i Górnikowi , żeby kurwy mistrza nie ugrały.[/quote]
Ja kibicuje KS CRACOVIA
Jak chcesz być przerzutem, droga wolna.
A mistrzostwa nie zdobędą.[/quote]
Co ty pier..... jakim przerzutem???
- Edytowany
Zomo sromo, nie wiecie, że w naszej lidze każdy zespół kiedyś łapie zadyszkę? Niech se teraz biegają jak chcą, najlepiej jak najwięcej, przyjdą kontuzje, kartki i nie będzie tak kolorowo.
Jaga w tym meczu kompletnie bez ani pomysłu ani zaangażowania, jakby przeszli obok spotkania.
W derbach wpierdol mówiłem to na początku sezonu
- Edytowany
[quote]#post1746107 Ale kiedy ostatnio Jagiellonia zagrała tak słabo, na stojąco, wybijając piłkę na ślepo, w obronie katastrofa.... [b][/b]W środku pola, jak kulawy ze ślepym.[b][/b]
A zaraz wyjdą na mecz w pucharach i zasadza 3:0.[/quote]
Zagrali bardzo podobnie do nas w środku pola, czyli padaka w chuj
[quote]#post1746101 Jarek się uaktywnił, jak mu sanczeza zabrali, to płakał że niesprawiedliwe to już mu PZPN zapewnił gwiazdę rodado.. a że Jagiellonia musiała odkupić winy to jak w pysk strzelił z gts. Canal Plus też uradowany, pieją z zachwytu całe 90 min do obrzydzenia
Tak jak pisałem, gts ma oglądalność i będą ich pchać, a afera z siemiencem pokazuje że walki są robione cały czas.
My będziemy dostawać w leb od sędziów, a gts będzie dostawał fory, zresztą wydać że dostaje w każdym meczu.
pierwsza bramka rodado- sabotaż , to ma być krycie zespołu aspirującego do mistrza Polski?[/quote]
Kurwa ja rozumiem że możemy ich nie lubić czy nawet nienawidzić ale chociaz troche zdejmijcie te klapki z oczu. Choćbyś tu dał asystenta Siemienca na sędziego to jaga dalej byłaby wyruchana we wszystkie otwory. A ta kurwa lasyk to dalej nie wiem czemu z gwizdkiem dslej biega, fatalne sędziowanie w obie strony
Jaga to mogła dać walkowera i nawet nie jechać do tego Krakowa... wyszło by na to samo.
Grali jak cioty.
To nam pokazuje, ze na Derbach nie możemy wyjść jak panienki (jak dzisiaj Jaga), bo przegramy.
Też nie jestem zadowolony z wygranej gts ale niektórzy tu grubo odlatują. Oni są chujowi i mają gorszą dysproporcję w drużynie niż my. Ich obrona jest fatalna, na wyjazdach grają padakę. W tym swoim kurwidołku są groźni, a Jagiellonia dała dziś im dupy. Nie ma co się emocjonować bo po sytuacji z Siemiencem to było do przewidzenia.
Na to wychodzi że te pizdy będą wygrywać i walczyć o puchary,smutna sprawa, trzeba liczyć że dopadnie ich kryzys taki jak nas w tamtym sezonie.
Tak, gts już mistrza zdobędzie bo wygrał z Jagiellonią.... Chyba mistrza komisariatów...
wisla zagrała mecze sezonu z beznadziejną jaga i dobrze ze to było wczoraj. Do derbów forma pewnie im spadnie
Nie wiem ile jaga miała strat, ale podawali dramatycznie! Pewnie to będzie ich najgorszy mecz w sezonie.
Po 34 kolejce będziemy przed gts-em.
Nie wiem co to w ogóle było w wykonaniu Jagielloni, czy by sens jechać całą Polskę żeby grać w takim sposób. Rozumiem, że paru nowych chciało zwiedzic Wawel ale ta reszta?
Wisła nie grała ani dobrze ani ładnie, a Jagiellonia traciła proste piłki... Wstyd żeby zespół grający w pucharach i o mistrza Polski grał coś takiego.
Nie wiem, czy mieli jakaś karę odpracować za siemienca, pokutę odprawić i wypadło na gts?
- Edytowany
[quote]#post1746140 Nie wiem co to w ogóle było w wykonaniu Jagielloni, czy by sens jechać całą Polskę żeby grać w takim sposób. Rozumiem, że paru nowych chciało zwiedzic Wawel ale ta reszta?
Wisła nie grała ani dobrze ani ładnie, a Jagiellonia traciła proste piłki... Wstyd żeby zespół grający w pucharach i o mistrza Polski grał coś takiego.
Nie wiem, czy mieli jakaś karę odpracować za siemienca, pokutę odprawić i wypadło na gts?[/quote]
Obserwując od lat , co tu wiele mowić ,to podejrzane środowisko to trenejro najpewniej w histerii po prostu. BO JAK zacznie się drążyć temat to trupy z szafy być może zaczną wypadać.
- Edytowany
Powoli spełnia się mój życzeniowy typ na walkę o spadek .Wszystko,co dobre na białorusi już było,w głowach tej zbieraniny echo odbija się od pustych ścian,a Siemiec eksperymentuje składem w niekontrolowany sposób.Teraz Grecja,a za chwilę ladacznica ze swoim alfonsem,wybiją raczej babie jadze przyszłoroczne świętowanie. Jeden celny strzał w meczu ,brawo !
Jop chyba z królewskim, Moneyball klatka po klatce jadą ..
- Edytowany
Teraz Jaga zwolni siemienca i będzie sobie mógł iść trenować do Europy i zobaczymy jaki będzie Kozak.
Trafiło się wczoraj gts mecz z zespołem w kryzysie moralnym, który wiedział że musi uważać na faule....
Po meczu ze Śląskiem gdzie Vital złamał Samcowi rękę i dostał tylko żółtko wyszły brudy na Jagiellonia
Oczywiście wisła po za zabójstwie nie miała kryzysu moralnego, no ale chyba patrząc na ich prezesa to nie wiedzą raczej co tu moralność, albo mają Inne definicje
- Edytowany
"Mecz z Jagiellonią" dopiero teraz się rozpoczyna. Nie chodzi mi o wczorajszą kopaninę ale to, co teraz się będzie działo.
W pewnym sensie gówno się rozlało, Siemieniec się niby publicznie przyznał i na poziomie przedszkolaka zapewnił że to się nie powtórzy i obiecał poprawę....
Ale w kontekscie tej sprawy wczorajsza "niedyspozycja graczy z białegostoku" jest conajmniej dziwna.
Bo albo mieli swiadomość że sędziowie im cicho pomagają i nagle dotarło do nich, że już nie ma SMS Pomagam w karcie kart do zagrania, i to by było najgorsze, bo wielu z nas wierzyło w uczciwość i merytorykę pracy tej grupy ludzi.
Albo to była koincydencja i na totalny gwałtowny zjazd z formą nałożył się medialny szum.
Tu na marginesie dodam,że to całe gówno związane z naszym klubem musi mieć wpływ na piłkarzy i caly zespół....
Tak więc moim zdaniem właściwa akcja tego meczu dopiero przed nami.
Langier w swoim programie ostatnim, mówiąc o Cracovii użył zdania, że Platek musi mieć swiadomość, ze w Polsce się patrzy na ręce...
No to czekam teraz na to patrzenie na ręce w przypadku SMSa Siemieńca, na pracę arbitrów, ktora co kolejkę jest tematem do ciąglych analiz ich błedów i wypatrzeń wyników.
Albo Jagiellonia wpadła w dołek i kolejne mecze też przegra bez stylu i to będzie jakieś wytłumaczenie wczorajszego piątku.
A jak nagle odzyska wigor i polot...to co, sportowa złość...?
Wylosowało się smierdzące jajo i trzeba to posprzątać i oczyścić.
Czy Siemieniec utrzyma stołek?
- Edytowany
[quote]#post1746150 Czy Siemieniec utrzyma stołek?[/quote]
Odejdzie, zrobią z niego ofiarę hejtu, tak będzie...
Zostanie, zrobią z niego synka prezesa z parasolem ochronnym...
Nie mój cyrk, nie moje małpy.
My jutro gramy w Płocku i trzeba Nam ten mecz wygrać.
[quote]#post1746150 Czy Siemieniec utrzyma stołek?[/quote]
Napisze gdzie trzeba i tak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)