No nie, szybki to on jest. Natomiast mityczny forumowy silny Murzyn, to ktoś o posturze Lukaku (w każdym razie ja go sobie tak wyobrażam 😁)
-
-
Mohamed Berte - gepard z Belgii na pokładzie Pasów
Przy czym Lukaku nie jest szybki i w sumie wolę tego Momo.
Pierwsze wrażenie pozytywne, robił "wiatr" z przodu... zobaczymy jak to będzie w kolejnych tygodniach, oby dobrze 😎.
Mnie najbardziej cieszy, że Berte jaki i Tunezyjczyk wchodzą do klubu w dobrym momencie. Jest drugie zwycięstwo i gigantyczna energia po zwycięstwie w końcówce. Po takich emocjach, atmosferze i stadionie który prawie odleciał chłopaki mogą sobie pomyśleć "trafiłem do dobrego miejsca", bo nie oszukujmy się raczej patrząc przyszłościowo na swoją karierę nie mieli w planach trafić co Cracovii, a tak zobaczyli coś co może w ich głowach zakiełkować, że warto było, że to dobra decyzja i że tutaj warto się starać.
Zresztą tuż po końcowym gwizdku Berte z radością podbiegł w kierunku sektora D i widać było jak dał się ponieść euforii.
- Edytowany
Berte w ogóle bardzo fajnie zareagował po tym pierwszym strzale, miałem wrażenie, że pierwotnie chciał zachęcić do dopingu kierując wzrok... na sektor gości, po czym szybko skierował się ku sektorowi A.
Ale ogólnie o tym samym pomyślałem. Zaliczyli błyskawiczny debiut na tyle długi, że mogli już pokazać na co ich stać, wzięli udział w zdecydowanie najlepszym momencie gry, zarówno pod względem naszego naporu, jak i dopingu z trybun. Byli świadkami rewelacyjnej radości całej drużyny, atmosfera top, więc jeśli mieli jakiekolwiek wątpliwości o słuszności poczynionego kroku w karierze, to wczorajsze wydarzenia dały im niesamowicie pozytywnego kopa.,
Podoba mi się jego ciąg na bramkę i oddawanie strzału z każdej dogodnej pozycji. Widać, że jest głodny strzelania goli!
Zobaczymy, czy po treningach u nas dalej będzie tak strzelał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)