Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .
-
-
Cracovia 3 - 2 Wieczysta Kraków, piątek 21 sierpnia 2026, 20:30
Poukłada ich nowy trener w tydzień?
[quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Skorża,czy Feio ?
A śmiali się z Peszki że powiedział w jednym z wywiadów że Moskal nie wytrzyma do końca sezony na stanowisku trenera.
[quote]#post1741348 [quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Skorża,czy Feio ?[/quote]
Obydwu.
[quote]#post1741348
Za tani. Trza takiego za milǰjjona
Mówią że pejo do apteki.
Stolarski kręci sie przy łemku w damskich butach
- Edytowany
[quote]#post1741354 [quote]#post1741348
Za tani. Trza takiego za milǰjjona[/quote]
Guardiola ? Ale tego z GolfParku w Mikolowie ..
Kwiecień tak jak Cupiał porażek z Cracovią nie wybacza. To było jasne jak słońce, że Kaziu dziś będzie bezrobotny.
Kwiecień se kupi znowu jakiegoś najemnika, pazernego na kasę i tak wkoło Macieju.
A skończy się to spadkiem albo ledwo utrzymaniem.
[quote]#post1741348 [quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Stolarski?
[quote]#post1741359 [quote]#post1741348 [quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Stolarski?[/quote]
Trzeba pamietać,że za chwilę będą wakaty w Łodzi i w Częstochowie ..
[quote]#post1741327 https://x.com/czaplinski_s/status/2090879631574339629?s=20
Kurwa, co za dzbany....[/quote]
Więc Cracovia zagrała jak Real czy Barcelona , i wygrała
No i po kulturze bo go zwolnili.
A co robi teraz Petrescu? 😆
- Edytowany
Słoneczny zrobił największą wtopę, ale dla nas to dobrze. Kazek by ich długofalowo poukładał, a tak będzie pożar w burdelu. Cymes.
Ten April jest jednak bardziej jebniety niż myślałem. Jeszcze trzyma stulejarza Peszkę.
- Edytowany
"Klub Przyjaciół Wieczystej Kraków poinformował, że kibic, który zakłócił minutę ciszy ku pamięci Jana Frycza wulgarnym okrzykiem, został wykluczony z przyszłych wyjazdów. "
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787396271-166.png[/img]
A na domowe będzie chodził?
- Edytowany
Byłbym wdzięczny jakby któryś z kolegów forumowych zacytował najlepiej bez przeinaczeń ten wulgarny okrzyk .
Wiem że coś takiego miało miejsce bo w niektórych rejonach stadionu zawrzało ,
sam fakt zarejestrowałem ,ale bez zrozumienia tekstu ,stąd moja prośba.
Oczywiście czytając w prasie opis sytuacji wiślacki świat nie zauważył tego .
Np niejaki Super ekspres widział to tak :
[i]Tuż przed tym, jak Pasy i Wieczysta Kraków rozpoczęły pierwsze takie derby, wszyscy zgromadzeni oddali hołd Fryczowi poprzez minutę ciszy. Ten podniosły moment szybko odszedł w niepamięć poprzez wulgarne przyśpiewki wymierzone od początku meczu przez kibiców Cracovii nie w Wieczystą, a w znienawidzoną Wisłę Kraków. Na tym się nie skończyło.[/i]
[quote]#post1741415 Byłbym wdzięczny jakby któryś z kolegów forumowych zacytował najlepiej bez przeinaczeń ten wulgarny okrzyk .
.[/quote]
Z perspektywy D zrozumiałem ten okrzyk jako - "Je*ać was ku*wy..."
[quote]#post1740787 Powiem szczerze to nie przypuszczałem że Kwiecień będzie takie pieniądze pakował w taki prowincjanalny klub, 1 mln euro rocznie pensji dla zawodnika to dla mnie lekki szok[/quote]
[quote]#post1740787 Powiem szczerze to nie przypuszczałem że Kwiecień będzie takie pieniądze pakował w taki prowincjanalny klub, 1 mln euro rocznie pensji dla zawodnika to dla mnie lekki szok[/quote]
Napiszę to wprost. Moim zdaniem biznesy i klubik kwietnia to pralnia pieniędzy. Nikt tak się nie chwali wysokością kontraktów jak oni. Jak mogą tylko przepłacić, to przepłacają (wcześniej czasem było tak, że grał młody, perspektywiczny zawodnik, a i tak sprowadzano jakąś przestarzałą gwiazdę, żeby móc więcej płacić).
Wygląda na to, że komuś bardzo zależy na uzasadnianiu przed US astronomicznych kosztów.
Dlatego też tylko pieprzy o kupnie GTS-u, ale tam, po poprzednich rybnych właścicielach, by to nie przeszło.
Pytanie, czyją kasę piorę... Tu myślę, że pomagają kontakty z eks-rybkami i resztą „miasta”.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)