Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .
-
-
Cracovia 3 - 2 Wieczysta Kraków, piątek 21 sierpnia 2026, 20:30
Poukłada ich nowy trener w tydzień?
[quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Skorża,czy Feio ?
A śmiali się z Peszki że powiedział w jednym z wywiadów że Moskal nie wytrzyma do końca sezony na stanowisku trenera.
[quote]#post1741348 [quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Skorża,czy Feio ?[/quote]
Obydwu.
[quote]#post1741348
Za tani. Trza takiego za milǰjjona
Mówią że pejo do apteki.
Stolarski kręci sie przy łemku w damskich butach
- Edytowany
[quote]#post1741354 [quote]#post1741348
Za tani. Trza takiego za milǰjjona[/quote]
Guardiola ? Ale tego z GolfParku w Mikolowie ..
Kwiecień tak jak Cupiał porażek z Cracovią nie wybacza. To było jasne jak słońce, że Kaziu dziś będzie bezrobotny.
Kwiecień se kupi znowu jakiegoś najemnika, pazernego na kasę i tak wkoło Macieju.
A skończy się to spadkiem albo ledwo utrzymaniem.
[quote]#post1741348 [quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Stolarski?
[quote]#post1741359 [quote]#post1741348 [quote]#post1741344 Co tam dla Nieczystej ... kupią se nowego trenera .[/quote]
Stolarski?[/quote]
Trzeba pamietać,że za chwilę będą wakaty w Łodzi i w Częstochowie ..
[quote]#post1741327 https://x.com/czaplinski_s/status/2090879631574339629?s=20
Kurwa, co za dzbany....[/quote]
Więc Cracovia zagrała jak Real czy Barcelona , i wygrała
No i po kulturze bo go zwolnili.
A co robi teraz Petrescu? 😆
- Edytowany
Słoneczny zrobił największą wtopę, ale dla nas to dobrze. Kazek by ich długofalowo poukładał, a tak będzie pożar w burdelu. Cymes.
Ten April jest jednak bardziej jebniety niż myślałem. Jeszcze trzyma stulejarza Peszkę.
- Edytowany
"Klub Przyjaciół Wieczystej Kraków poinformował, że kibic, który zakłócił minutę ciszy ku pamięci Jana Frycza wulgarnym okrzykiem, został wykluczony z przyszłych wyjazdów. "
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787396271-166.png[/img]
A na domowe będzie chodził?
- Edytowany
Byłbym wdzięczny jakby któryś z kolegów forumowych zacytował najlepiej bez przeinaczeń ten wulgarny okrzyk .
Wiem że coś takiego miało miejsce bo w niektórych rejonach stadionu zawrzało ,
sam fakt zarejestrowałem ,ale bez zrozumienia tekstu ,stąd moja prośba.
Oczywiście czytając w prasie opis sytuacji wiślacki świat nie zauważył tego .
Np niejaki Super ekspres widział to tak :
[i]Tuż przed tym, jak Pasy i Wieczysta Kraków rozpoczęły pierwsze takie derby, wszyscy zgromadzeni oddali hołd Fryczowi poprzez minutę ciszy. Ten podniosły moment szybko odszedł w niepamięć poprzez wulgarne przyśpiewki wymierzone od początku meczu przez kibiców Cracovii nie w Wieczystą, a w znienawidzoną Wisłę Kraków. Na tym się nie skończyło.[/i]
[quote]#post1741415 Byłbym wdzięczny jakby któryś z kolegów forumowych zacytował najlepiej bez przeinaczeń ten wulgarny okrzyk .
.[/quote]
Z perspektywy D zrozumiałem ten okrzyk jako - "Je*ać was ku*wy..."
[quote]#post1740787 Powiem szczerze to nie przypuszczałem że Kwiecień będzie takie pieniądze pakował w taki prowincjanalny klub, 1 mln euro rocznie pensji dla zawodnika to dla mnie lekki szok[/quote]
[quote]#post1740787 Powiem szczerze to nie przypuszczałem że Kwiecień będzie takie pieniądze pakował w taki prowincjanalny klub, 1 mln euro rocznie pensji dla zawodnika to dla mnie lekki szok[/quote]
Napiszę to wprost. Moim zdaniem biznesy i klubik kwietnia to pralnia pieniędzy. Nikt tak się nie chwali wysokością kontraktów jak oni. Jak mogą tylko przepłacić, to przepłacają (wcześniej czasem było tak, że grał młody, perspektywiczny zawodnik, a i tak sprowadzano jakąś przestarzałą gwiazdę, żeby móc więcej płacić).
Wygląda na to, że komuś bardzo zależy na uzasadnianiu przed US astronomicznych kosztów.
Dlatego też tylko pieprzy o kupnie GTS-u, ale tam, po poprzednich rybnych właścicielach, by to nie przeszło.
Pytanie, czyją kasę piorę... Tu myślę, że pomagają kontakty z eks-rybkami i resztą „miasta”.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Thegreenbunny, Goście (11)