W innym wątku koledzy czarno widzą, w tym blado widzą 😂
-
-
Cracovia 3 - 2 Wieczysta Kraków, piątek 21 sierpnia 2026, 20:30
Powiem szczerze to nie przypuszczałem że Kwiecień będzie takie pieniądze pakował w taki prowincjanalny klub, 1 mln euro rocznie pensji dla zawodnika to dla mnie lekki szok
@bodzio969#15183 nie wydaje mi się, na rodzinnym mnóstwo dzieciaków nie siedzi na miejscu, a za nimi biegają rodzice, więc te puste miejsca to nie odzwierciedlaja rzeczywistości
Na rodzinnym masę osób nie siedzi na krzesełkach tylko z dziećmi na dole albo za sektorem, na D też sporo osób zamiast na krzesełkach to stoją na schodach, albo na dole przy ogrodzeniu. To sama na B.
- Edytowany
@jacula#42397 mogą nam skoczyć, jebana gts-u nadbudówka, na czele z maigaardem, sprzedawczykiem pieprzonym
Grek potwierdzony:
Efthýmis Kouloúris został nowym zawodnikiem Wieczystej Kraków, z którą związał się dwuletnim kontraktem z możliwością przedłużenia o rok.
30-letni grecki napastnik w ubiegłym sezonie rozegrał 34 spotkania i strzelił 23 bramki w saudyjskiej II lidze w Al-Ula FC
[quote]#post1740767 Pan tu nie stał, Polacy kochają kolejki. Czyż to nie dodatkowe piękne emocje kiedy odchodzisz od okienka z cichym "jest!" na ustach? Ja zazdroszczę tym stojącym w kolejkach tuż przed meczem, czasem myślę żeby se stanąć tylko po to aby to poczuć ponownie.[/quote]
Kiedyś ,chyba rok temu na mecz Cracovia - Lech przyszedłem 15 minut przed meczem ,stałem w kolejce 30 minut ,przed stadionem wysłuchałem hymnu.... wszedłem była 15 minuta meczu.
Nigdy więcej.
Swoją drogą, o co chodzi z publikacją przez PZPN obsady sędziowskiej na tą kolejkę? Zawsze w czwartki około 14 było podawane, dziś już wieczór i cisza. Jakiś strajk mają? Bez sędziego będziemy grać?
Chodzi o to, żeby Kwiecień nie zdążył z kopertą
- Edytowany
[quote]#post1740809 [quote]#post1740767 Pan tu nie stał, Polacy kochają kolejki. Czyż to nie dodatkowe piękne emocje kiedy odchodzisz od okienka z cichym "jest!" na ustach? Ja zazdroszczę tym stojącym w kolejkach tuż przed meczem, czasem myślę żeby se stanąć tylko po to aby to poczuć ponownie.[/quote]
Kiedyś ,chyba rok temu na mecz Cracovia - Lech przyszedłem 15 minut przed meczem ,stałem w kolejce 30 minut ,przed stadionem wysłuchałem hymnu.... wszedłem była 15 minuta meczu.
Nigdy więcej.[/quote]
Raz w życiu sie na mecz spóźniłem u siebie i bylo to pamiętne spotkanie Lechem za Jaculi I co w chyba 5 minucie bylo juz 2-0 dla nas.. chyba 5-2 wygraliśmy
Sporo ludzi kupuje bilety na ostatnią chwilę.... 11k będzie jak dobrze pójdzie 😋.
[quote]#post1740720 No i tu się zgodzę z Tobą. Z tym, że rozbieżności były ale na niekorzyść rzeczywistości a nie licznika - Cracovia podaje o wiele zawyżoną liczbę widzów niż w rzeczywistości jest. Na każdym meczu w tym sezonie mnie śmiech ogarniał jak podawali ponad 11 tysięcy (z Pogonią) i ponad 10 tysięcy (z Rakowem) a na niektórych sektorach hulał wiatr... myślę, że realnie było 9-9,5 tysiąca[/quote]
Taki jesteś dokładny że liczysz wszystkich kibiców na stadionie .Dobry jesteś ananasek .jak szybko Ci to idzie i oglądasz w ogóle mecz no bo jak tak 2 rzeczy na raz?? 🙏😬🤣🤣
[quote]#post1740800 @jacula#42397 mogą nam skoczyć, jebana gts-u nadbudówka, na czele z maigaardem, sprzedawczykiem pieprzonym[/quote]
Wyluzuj. Maigard grał u nas dobrze i szacun za to dla niego. Jak zmieniasz firmę to też jesteś sprzedawczykiem?. Na prawdę myślisz że zagraniczni gracze w naszej lidze maja jakieś klubowe sentymenty? Mało który polski już ma. Zabawy kibicowskich ortodoksów mało ich interesują. Dorośnij.😎
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787250935-810.png[/img]
Wartość w jakim sensie? Całkowitym czyli piłkarze i reszta majątku?
Czy tylko piłkarze?
- Edytowany
Suma szacowanych wartości rynkowych wszystkich zawodników.
Ale to dotyczy których lat bo chyba nie obecnego roku
Jak myśmy śmieli? To jakiś skandal! Przeprosimy może…
- Edytowany
I oto o 21.40 dostajemy info, że... Varciniaka jutro widzimy na K1 z gwizdkiem...
[quote]#post1740869 Ale to dotyczy których lat bo chyba nie obecnego roku[/quote]
Tego roku, co Ty myślisz że 1 ligowce będą tak samo wyceniani jak pilakrZe z eklapy. Daj im pograć pół sezonu, sezon i wtedy można popatrzeć na wartość zespołu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)