Rok temu też jechaliśmy do Poznania bez większych nadziei.
-
-
Lech Poznan 0 - 0 Cracovia, sobota 25 lipca 2026, 20:15
Trener Lecha na pewno da kilku kluczowym piłkarzom odpocząć. Czy to wykorzystamy? Szkoda, że nie będę mógł obejrzeć na żywo jak w zeszłym roku.
Nie ma napastnika dlatego niech marchewa wychodzi na 9
Rozumiem, że dziś ostatni dzień w którym Lech może przełożyć mecz?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784713230-602.jpg[/img]
Jak widziałem Glika podczas meczu z Sevillą, to jestem pełen obaw jak on będzie na boisku w którymkolwiek najbliższym meczu. Brzuch jak u stałego bywalca pubu, nadwaga z 10kg, rusza się jak słoń, dramat.
Jak wygląda odsprzedanie biletów na Lecha? Mam dwa bilety na C2 na Anioły i chętnie się pozbędę.
Samodzielnie kupiłeś bilet? W sensie nie przez stowarzyszenie?
Wtedy możesz napisać o zwrot. Nie próbowałem ale chyba można.
Możesz też zrobić przekaz bilet w systemie.
[quote]#post1735180 Jak widziałem Glika podczas meczu z Sevillą, to jestem pełen obaw jak on będzie na boisku w którymkolwiek najbliższym meczu. Brzuch jak u stałego bywalca pubu, nadwaga z 10kg, rusza się jak słoń, dramat.[/quote]
Nie ma co się dziwić, że tak wygląda jak cały poprzedni sezon był "przyspawany" do ławki rezerwowych + "jest dziadkiem" patrząc na wiek jako piłkarz.
@wrobelson#15679 No tak, przyczyny znane ale fakt, że może wchodzić na boisko w takim stanie zatrważa. Zero szybkości, zwrotności, powinien mieć zielone światło, jak wróci do jako takiego wyglądu.
Glik jest bardzo dobry na stałe fragmenty gry.
Szkoda zatem, że nie można jak w NFL wprowadzać grajków tylko na konkretny fragment meczu ;)
Dać mu kontrakt płacony od roga.
[quote]#post1735253 Glik jest bardzo dobry na stałe fragmenty gry.[/quote]
I do gry autobusem ;-)
Glik ma swoje dobre strony. Fajnie było jak w meczu z Sevillą napastnik chciał go przepchnąć i się odbił, po czym Kamil spokojnie wykopnął piłkę. Niestety w polskiej lidze, chyba wszyscy wiedzą, że Kamila się nie przepycha tylko obiega :-(
[quote]#post1735201 Samodzielnie kupiłeś bilet? W sensie nie przez stowarzyszenie?
Możesz też zrobić przekaz bilet w systemie.[/quote]
Sam kupowałem.
Pisać o zwrot na stronie Lecha rozumiem?
- Edytowany
Super, Damian Sylwestrzak w sobotę, większego ch... nam nie mogli dać? Na VAR Szczęch
[quote]#post1735286 ... większego ch... nam nie mogli dać? ...[/quote]
Paru by się znalazło.
@leszeczek#4153 Sądzę, że tam blisko ex equo na miejscu pierwszym. Kolejne wolne to koło 7go.
[quote]#post1735222 @wrobelson#15679 No tak, przyczyny znane ale fakt, że może wchodzić na boisko w takim stanie zatrważa. Zero szybkości, zwrotności, powinien mieć zielone światło, jak wróci do jako takiego wyglądu.[/quote]
Myślę, że będzie wchodził przy niekorzystnym wyniku na końcówki, na SFG. Na moje oko Kamil waży ponad 100 kg, żaden obrońca go nie przepchnie.
[quote]#post1735275 [quote]#post1735201 Samodzielnie kupiłeś bilet? W sensie nie przez stowarzyszenie?
Możesz też zrobić przekaz bilet w systemie.[/quote]
Sam kupowałem.
Pisać o zwrot na stronie Lecha rozumiem?[/quote]
Oczywiście.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)