Dominik przed Tobą świetlana przyszłość. Najpierw walczymy o puchary, a potem się zobaczy!
Witam w Cracovii!
-
-
Dominik Baumgartner piłkarzem Cracovii!
Witam w Cracovii.
Moim zdaniem ciekawy transfer.
Przypuszczalnie tańszy i niewykluczone, że więcej wniesie niźli chorwacki pozorant z ligi belgijskiej. Powodzenia Dominik.
Witaj na pokładzie i powodzenia .
Byl kapitanem zespolu w ktorym gral. I jest znany z walecznosci. Co moim zdaniem moze i jest w jego przypadku kluczowe.
Rzuciłem okiem od razu na samo nazwisko i myślałem, że to ten z RB Lipsk do nas przyszedł... 😅 ale powodzenia Dominik.
Do głębi składu ok
[quote]#post1730285 Rzuciłem okiem od razu na samo nazwisko i myślałem, że to ten z RB Lipsk do nas przyszedł... 😅 ale powodzenia Dominik.[/quote]
To chyba jego brat.
[quote]#post1730312 [quote]#post1730285 Rzuciłem okiem od razu na samo nazwisko i myślałem, że to ten z RB Lipsk do nas przyszedł... 😅 ale powodzenia Dominik.[/quote]
To chyba jego brat.[/quote]
Tak, jego brat
Wygląda dobrze.
Cały czas w grze, czyli doświadczenie ma i kontuzje go omijały.
Przyszedl do nas jako wolny zawodnik (free transfer) a wartosc jego to okolo 600 tys euro. Cracovia zrobila typowy okazjonalny ruch . Brawo👏
https://www.youtube.com/shorts/v4A7ijkVhNM
Był kapitanem podobno...
60 dni później
Wiadomo już na kiedy jest przewidywany powrót do zdrowia Dominika?
Strasznie jestem ciekaw na co go stać i jakie ma możliwości, jak i również to jak może wyglądać w parze z Traoré.
W przyszłym tygodniu mowil Grzelak w wywiadzie przed meczem
Za 5 tygodni...
27 dni później
No siema Dominik. Co tam? Opowiedz nam jak to było [i]stom drugom żółtom[/i]. Szedłeś se kulturalnie spokojnie bodajże po prawej stronie i co to się stanęło nagle? Opowiadaj.
To co ten gość odjebal yo głowa mała. Dnnnno
Dno dnem, ale nie wiem czy pamiętacie, parę sekund wcześniej ten zachwalany przez farciarza Martin Minchew usiłował zrobić drybling.... stracił piłkę jak junior, wykop do przodu, czerwo i koniec meczu...
Ja nie twierdzę, że Mincev jest wirtuozem, ale że niestety nie mamy obecnie lepszego od niego na tę pozycję.(powiedzmy skrzydło).
Natomiast Baugartner miał przed sobą gracza Wisły i dał się ograć jak dziecko, po czym bezmyślnie sfaulował.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)