https://strumyk.st/
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
Przerwa na nawodnienie. Ja pierd...
Gol
Strzał Ajdina przedni. Proszę o z 3-4 takie w lidze. Z paprykarzami, lampucerą, gts i wstydzewem najlepiej
Mam nadzieję że tym, którzy twierdzili że gra słabo pokazuje że jest naszym najlepszym zawodnikiem.
Plus za super cieszynke dla Oskara!!
Ktoś wie jak się ma dzisiejszy skład Sevilli do ich podstawowego?
- Edytowany
[quote]#post1734786 Ktoś wie jak się ma dzisiejszy skład Sevilli do ich podstawowego?[/quote]
W przebudowie zespół. Dwóch Szwajcarów odpoczywa po MŚ, na ławce Pedroza, Carmona, Oso i Ejuke. No i Azpilicueta i Gudelj . Kilku odeszło, sporo ma dojść. Ale bardziej budżetowych. Będą walczyć o zachowanie bytu coś się zdaje.
@RZ1975#42459 my też w przebudowie, a nawet jak niektórzy twierdzą w rozpadzie.
Więc błagam nie tłumaczymy naszego prowadzenia tym że Sevilla gra rezerwą. To zespół z La Liga.
[quote]#post1734788 @RZ1975#42459 my też w przebudowie, a nawet jak niektórzy twierdzą w rozpadzie.
Więc błagam nie tłumaczymy naszego prowadzenia tym że Sevilla gra rezerwą. To zespół z La Liga.[/quote]
No ale jakby nie patrzyć to w piwrwszej połowie, grali z 7-8 piłkarzy nie z pierwszego składu. Ja ich nie tłumaczę, odpowiadałem konkrenie na pytanie @leszeczek#4153
Brama ładna, oby w Ekstraklasie też takie padały dla Cracovii 😋
Sevilla jak to Sevilla - marka, ale w ostatnich latach trochę "dołują" i ten mecz to pokazuję.
[quote]#post1734782 Przerwa na nawodnienie. Ja pierd...[/quote]
Nam się przydała :)
Bramka miodzio, dawno nie widziałem takiej w naszym wykonaniu. Ale sama gra pozostawia sporo do życzenia.
Ja nigdy nie widziałem takich opadów na Cracovii…
Mi się gra podoba
Mecz niezły jak na sparing, emocje były które się udzieliły nawet piłkarzom 😋
[quote]#post1734793 Ja nigdy nie widziałem takich opadów na Cracovii…[/quote]
Cracovia- Polonia Bytom na starym stadionie za Janusza w ekstraklasie
Chyba było nawet gorzej
W telewizji mówili że nie ma tylko 3 podstawowych zawodników , a jeden z komentatorów zajmuje się liga hiszpańska .Wydaje mi się że mieli mocny skład
Niby wyciąganie wniosków po drugiej połowie jest ryzykowne, ale z Belga chyba będzie pociecha.
Marciniak świetna zmiana.
Ma to coś
[quote]#post1734799 Marciniak świetna zmiana.
Ma to coś[/quote]
Przypominał mi Bultiego trochę. Wzrost, zadziorność i nieustępliwość. Trochę za trudne warunki miał, by napisać coś więcej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)