[quote]#post1727386 @TOM76#4042 NadRZędny 😉[/quote]
No rzeczywiście juz poprawiam
-
-
Nowy sezon 2026/27
[quote]#post1727364 ... Niech postawią sprawę jasno, jaki budżet, jakie cele sobie stawiamy i w jakim czasie....[/quote]
Właśnie bo nawet jeśli powiedzą, że jest bida i mamy przerąbane to trzeba będzie wspierać drużynę i tyle. Najgorsze nerwy są przez to, że nastawiamy się, że wreszcie będzie dobrze i okazuje się, że jest zupełnie inaczej niż miało być. Gdybyśmy mieli najniższy budżet w lidze to byśmy świętowali, że udało się utrzymać. Najgorsze jest to, że mamy wreszcie grać o puchary, a ledwo się utrzymujemy. Skoro nie mamy o nie grać to niech od razu powiedzą i nikt nie będzie miał pretensji, że biedak nie jest bogaty, a zawodnicy słabo kopią piłkę. Problemem są zawiedzione oczekiwania co sezon.
Czekamy na ankietę od Santo.
Ja trzymam kciuki za utrzymanie, ale większych nadziei sobie nie robię
Myślę że się utrzymamy w następnym sezonie, chociaż lekko nie będzie, myślenie o pucharach zostawiam marzycielom, kiedyś też takim byłem że się jarałem budżetem, zawodnikami itp, teraz wiem że to nie ma żadnego znaczenia, skończymy jak zawsze i tego się trzymam
[quote]#post1727453 Czekamy na ankietę od Santo.[/quote]
już zaniechałem bodaj rok temu. nic się w tym klubie nigdy nie zmieni. zawsze będzie zwykłym średniakiem, który dla nikogo w Polsce nic nie znaczy. nigdy nie uwierzę, że gramy o coś, dopóki w ostatniej kolejce nie będzie w matematycznej grze o mistrzostwo Polski. nie jestem naiwnym idiotą. kiedyś byłem. już nie jestem i więcej nie będę
Dobra to kto leci:
- Korona
- Płock
- i ostatni beniaminek
- Edytowany
Ciężko będzie o utrzymanie w przyszłym sezonie bo każdy ma jakieś ambicje, czy zasadne to się okaże ale ambicja to kluczowa rzecz w sporcie.
Wg mnie ktoś z beniaminków barażowych poleci, plus Wisła Płock/Korona i Piast.
Zobaczymy jak to się ułoży.
Wg mnie typowanie spadkowiczów to jak wróżenie z fusów. Kto się spodziewał, że w tym sezonie Widzew po milionowych transferach prawie spadnie? Kto spodziewał się, że rok temu poleci Śląsk będąc wicemistrzem?
Oczywiście teraz logika wskazuje, że np Płock powinien opaść z sił, ale równie dobrze jakiś inny klub może przejść załamanie i może to być prawie każdy (poza dosłownie 3-4 klubami).
40 punktow do utrzymania.
[quote]#post1727576 Ciężko będzie o utrzymanie w przyszłym sezonie bo każdy ma jakieś ambicje, czy zasadne to się okaże ale ambicja to kluczowa rzecz w sporcie.
[b]Wg mnie ktoś z beniaminków barażowych poleci[/b], plus Wisła Płock/Korona i Piast.
Zobaczymy jak to się ułoży.[/quote]
Z tego co kojarzę to beniaminek barażowy zazwyczaj się utrzymuje a spada ktoś awansujący z #1 i #2.
Dlatego w typerze przed tym sezonem typowałem do spadku Arkę i BBT a Płock nie 😋
No to czekamy na sponsorów, na sponsora stadionu, mecz z okazji 120 lecia, nową drużynę na nowy sezon.
Do Lipca to nie zostało za dużo czasu.
[quote]#post1727571 Dobra to kto leci:
- Korona
- Płock
- i ostatni beniaminek[/quote]
Poczekajmy na transfery. Kilku ważnych zawodników odejdzie z różnych zespołów. Póki co niestety my wyglądamy na kandydata do spadku.
Nie liczę na wiele ale 4 pkt w derbach to obowiązek i jeszcze 45 pkt na koniec, taki jest mój cel
Nauczony poprzednimi sezonami w nadchodzącym proszę o
1. Odupcenie x2 kurwy z Reymonta --> 6pkt
2. Odupcenie x2 kurew ze szczecina --> 6pkt
3. Odupcenie x2 kurew z widzewa --> 6pkt
4. Odupcenie x2 kurew ze stolycy -->6pkt
5. Odupcenie x2 chujów z radomska -->6pkt
6. Opierdolenie x2 kurczaków z gliwic -->6pkt
7. Wygrana x2 z cyganami -->6pkt
8. Wygrana x2 z Lechem -->6pkt
....
To powinno dać utrzymanie.
I być w tabeli wyżej nad kurwami z białej gwiazdy.
....
Za utrzymanie w ESA w które nie wierzyłem, dziękuje:
1. Bartoszowi Grzelakowi
2. Termalice Brukbet Nieciecza i Marcinowi Broszowi
3. Koronie Kielce i Jackowi Zielińskiemu.
Nie ma na razie co pisać o oczekiwaniach na nowy sezon, jeszcze dużo się zmieni do otwarcia nowej kampanii.
Na ten moment jest tylko jeden pewnik, jedna rzecz która stanowi absolutną podstawę do pozytywnej oceny, pokonać milicyjną kurwę w obu meczach. To nie prośba czy oczekiwania, to przymus.
Jak już uzbieramy drużynę, to od samego początku trzeba tym wszystkim zagranicznym chłopakom wpajać do głowy czym są derby i jakie to ma dla Nas znacznie. Mają niezależnie od różnych czynników wyjść jak na mecz życia, jak na cholerny finał ligi mistrzów.
Przyszły sezon musi być po prostu lepszy niż ten który skończył się przed chwilą... bo to że my od grudnia do maja wygraliśmy 3 mecze to jest jakiś absurd... 😐 w obecnej formie gts'u i naszej to dobrze, że teraz nie ma tych derbów tylko w nowym sezonie bo by była masakra.
Nie przesadzałbym z tą formą gts, przecież na wiosnę się strasznie męczyli. Poza tym, oni skład mają do przebudowania podobnie, jak nie bardziej niż my. Tak jak było pisane wyżej - poczekajmy na kadry zespołów, bo w cieniu Mundialu będą się działy tak naprawdę najważniejsze rozstrzygnięcia w Polsce pod kątem przyszłego sezonu.
GTS ma całą obronę do przebudowy poza tym mamy tam swój talizman:
"Wisła Kraków ogłosiła, kto będzie jej trenerem w nadchodzącym sezonie. Na stanowisku pozostanie Mariusz Jop."
[img]https://pliki.meczyki.pl/amp32/630/6a14659daf75b.JPG[/img]
Mam małą prośbę do forumowiczów.
Mianowicie,aby w nadchodzącym sezonie a najlepiej absolutnie dożywotnio wszystko co jest związane z kurwami z Reymonta traktować z małej litery,czy to ich skrót towarzystwa,czy nazwiska ich członków azylu jak i samego eunucha z gorlic.
Mój Tata, zawsze powtarza :"wstyd to kraść i wisle kraków kibicować".
Te pomioty poustrojowe i sieroty cupiałowe niezasługują na jakąkolwiek odrobinę przyzwoitego traktowania.
Tyle ode mnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Jarek44, Goście (5)